Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, כותרת קצת מבלבלת

הסיפור הוא ביונדאי אקסנט של חמי (2005), עם ~200,000 ק"מ, הטורים גבוהים פתאום, אבל לפעמים מסתדרים.

הלך ל 3 מוסכים, בכולם אמרו לו להחליף בית מצערת (שאני מניח שמגיע עם חיישן או שניים), ותמחרו לו באזור ה 2000 שקל (חלק תמחרו בפחות, ואני לא זוכר מה כל אחד שם, חליפי\משומש\מקורי)

מנסיון שלי עם חיישנים ואלקטרוניקה עדינה ברכב, המוסכניקים לא ממש מבינים, והם מחליפים חלק חלק עד שנפתרת הבעיה. אז כדי לא להכנס למסכת הייסורים הזו, כמה שאלות:

1) האם למשהו יש ניסיון עם מקרה דומה, ויוכל לומר שהחלפה של בית מצערת יועיל (אני מפחד שהתיקון יועיל לטווח קצר, כיוון שלא מטפל נכון בתקלה)? האם המחיר הגיוני?

2) למה לא להשתש באתר כזה לדוגמא, ולתקן במחיר הרבה יותר זול?

3) האם ניקוי בית מצערת(ו\או מנוע צעדים) יועיל? האם יועיל לאורך זמן? כמה עולה טיפול כזה? האם ניתן לעשות לבד (לחמי שתי ידיים ימניות)?

הייתי שולח אותו ישר למעבדה של אייל בראשון לציון, פשוט הוא גובה איזה 1500 שקל (ששווים כל אגורה), ונראה לי שאולי ניתן למצוא פתרון לבעיה ביותר זול.

פורסם

נקה את המצערת ניקוי יסודי כמו שצריך על ידי פירוק שלה מהרכב כולל ניקוי של מנוע הצעדים והתעלה בה הוא יושב ואני מניח שהבעיה תיפתר. אין שום סיבה לרוץ להחליף ישר את המצערת במיוחד באקסנט שהמצערת שלה יחסית פשוטה ולעולם כימעט לא נהרסת.

• תוכן חדש...