Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאזות הפוכות

trip_88
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שבת שלום חברים.

שאלה מאוד פשוטה,

כיצד אני יכול לוודא שאין לי פאזה הפוכה באלמנטים?

כל אלמנט אצלי מחובר לערוץ נפרד במגבר,

איך אני יכול לדעת בוודאות שלא חיברתי בטעות (+) ו (-) הפוכים באחד / יותר אלמנטים?

חוץ מלשמוע , להפוך ואז לנסות להחליט מה נשמע יותר טוב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ועכשיו אסבך את זה קצת,

המידבאס נמצא בתוך הדלת כך שקצת קשה לראות אם הוא נכנס או יוצא,

לגביי טוויטרים זה בכלל לא פרקטי.

אדי (Lanosforce) פעם עזר לי עם כיוונים, ובדיסק עם הכיוונים היה משהו שבודק פאזות אם אני לא טועה,

יש אפשרות כזאת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רציתי לכתוב שאני באופן אישי משתמש בקטע מוקלט לבדיקת פאזות, כיוון שראיתי בהודעה האחרונה שלך שכתבת על רצועת אודיו, כנראה שאתה יודע על מה אני מדבר.

ניתן למצוא את ווריאציות שונות של הקלטות בפאזה ישרה והפוכה.

אגב, יש שיר שאתה מכיר טוב, נתק את הטוויטרים, שמע אותו בחיבור אקראי ובחיבור הפוך לו ותוכל להיווכח לבדך מתי מיקום הקול נשמע נכון יותר.

אני אהיה במפגש בצומת כנות ביום שישי, אוכל להשאיל לך דיסק לבדיקה, ואף לעבור איתך על זה ביחד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לך

בקישור הנ"ל תארנו איך צריך לכוון מערכת שמע ברכב , וחלק מהכיוון זה הטיפול בפאזות ואיך ומתי מחברים כל אלמנט

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=514816

כמו כן אתה מוזמן להיכנס לאתר שלנו ושם יש עוד מאמרים בנושא

אם יש לך שאלות נוספות נשמח לעזור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...