Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות ספורט ישנות בפורום

E.L
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

(מנהלים,אם מתאים לכאן-סבבה. אם לא-תעבירו לאופטופיק,תודה)

בתור חובב "נוסטלגיות" , מעניין אותי מי מחברי הפורום נוסע על מכונית ספורט נוסטלגית, לא עכשיות.

כמו למשל 5 טורבו, אונו טורבו, קוראדו, 205GTI , גולף MK1/2 GTI וכו' .

הכוונה היא כל המכוניות משנות ה 80-90 ...

יהיה יותר מכיף אם תצרפו תמונות (בלי מספרים כמובן) כדי שנוכל לשטוף את העיניים. יאללה תרביצו!! :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סלח לי על הקטנוניות - כל אלה לא מכוניות-ספורט בהגדרה, הן האצ'בק ספורטיביות.

אני יודע על משתמשים פעילים בפורום עם דלתא HF, אלפאסוד, גולף MK2 GTi, פיג'ו 205GTi ורנו 5GT שיכולים לתרום לשרשור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר על מכוניות ספורטיביות, להבדיל ממכונית ספורט אמיתית שהיא רכב למסלול.

ואם כבר דיברנו על ספורטיביות, אז איך בלי זפורוז'ץ? מנוע V, הנעה אחורית כמו לפורשה. מנוע היה עוצמתי יצר המון חום, לכן יש לו פתחי קירור נוספים בצדדים כמו לפרארי. במיוחד גירסא נחשקת עם יחס דחיסה מוגדל וקרבורטור כפול. לצערי לא היה יבוא סדיר לארץ. אבל אפשר לעשות יבוא אישי אספנות ויש כבר כמה אקזמפלרים מדהימים בארץ.

וגירסא ספורטיבית לרכב רגיל זה לא ממש רכב ספורט, למרות התנהגות המשופרת ומנוע חזק יותר.

zaz1.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה עוזר לפני שנתיים הייתה לי E36 323I קופה לבנה שנת 98 שאותה החזקתי שנה וקצת,רכב נהדר,וכבר לא עושים כלים כאלו לצערי,גם לא ב.מ.וו בעצמם.

IMG_0042.jpg IMG_0861.jpg

Porsche 944 turbo

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...