Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

yanlin, ריססתי גם על הפד וגם על האוטו, ביוטיוב זה ככה וגם על המוצר עצמו אפשר כך או כך.

כמו שאלון אמר, צריך להתנסות איתו עוד. אשטוף שוב ואיישם שכבה נוספת, עבה יותר.

alonjp, זה לא מה שכולם עושים (מי שלא רוכש חומר יעודי)? למים בלבד יש יכולת סיכוך מספקת?

לגבי פג תוקף, המוצרים חדשים אצלי ואין תאריכים עליהם, אי אפשר לדעת.

תודה על הרעיונות כולם, אמשיך לנסות ולהשתפשף 8)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

זאת המלצה שקיבלתי מאיש מקצוע שטוען שהפלסטלינה הסינית רגישה מאוד לסבון.

לדבריו, הוא מכיר הרבה מקרים של אנשים שהשתמשו במים עם סבון והפלסטלינה התפוררה להם ולכן המליץ לי להשתמש במים בלבד או בחומר ייעודי.

אני בחרתי באפשרות של מים בלבד ולא נתקלתי בשום בעיה.

אין שום צורך ביותר ממים.

אצלי הפלסטלינה לא התפוררה.

פורסם

אל תנסה את זה אם אתה לא הולך לפלשש את הרכב רגע אחרי הפלסטלינה. היא בעצמה משפשפת יפה מאוד את הפח ובלי סבון זה מתכון לסווירליזציה יפה, מנסיון :wink:

נסה להחליף סבון, נסה ריכוזים שונים, נסה לרכוש ממוכר אחר. אחרי הכל, מדובר בפלסטלינה זולה ממפעל שכנראה אבטחת איכות לא בראש מעייניו. פאקט אחד יכול לצאת יבש ודפוק והשני מעולה. קורה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא קשור לעבודה שעשית,אבל הייתי חייב להגיד שאני מת על הצבע של הרכב שלך.

הרכב שלי בדיוק באותו צבע והידית MOMO אותו הדבר :)

פורסם
אל תנסה את זה אם אתה לא הולך לפלשש את הרכב רגע אחרי הפלסטלינה. היא בעצמה משפשפת יפה מאוד את הפח ובלי סבון זה מתכון לסווירליזציה יפה, מנסיון :wink:

נסה להחליף סבון, נסה ריכוזים שונים, נסה לרכוש ממוכר אחר. אחרי הכל, מדובר בפלסטלינה זולה ממפעל שכנראה אבטחת איכות לא בראש מעייניו. פאקט אחד יכול לצאת יבש ודפוק והשני מעולה. קורה.

מניסיון שלי, זה לא גרם לי לסווירלים על הרכב.

מצד שני הרכב שלי היה במצב לא רע והפח היה דיי חלק מלכתחילה.

בדיעבד הייתי מוותר על כל התהליך מאחר ותרומתו מינורית (לפחות במקרה שלי).

לפות"ש,

אם אתה חושש מביצוע עם מים בלבד (יכול להיות שבצדק), ההמלצה השניה שקיבלתי היא שימוש בקוויק-דיטיילר של מגס.

אני מניח שישנם עוד תכשירים שיתאימו.

אך בפרוש נאמר לי ששימוש בסבון רכב רגיל לא מומלץ לפלסטלינה הזו.

• אחראי פורום
פורסם

לוקח את כל הנאמר לתשומת ליבי.

לא קשור לעבודה שעשית,אבל הייתי חייב להגיד שאני מת על הצבע של הרכב שלך.

הרכב שלי בדיוק באותו צבע והידית MOMO אותו הדבר :)

גם אני אוהב אותו.

יותר מאשר האדום של ה-147.

פורסם

אחלה עבודה באמת כל הכבוד.

אבל רציתי לשאול אותך גם לגבי ידית ההילוכים איפה קנית אותה והאם תוכל להביא לי קישור ,

ודבר שני אם יש קושי בלהחליף ידית הילוכים?

• אחראי פורום
פורסם

תודה ובבקשה: http://www.ebay.com/itm/Universal-Leather-Black-Thread-Manual-Car-Gear-Shift-Shifter-Stick-Knob-Sports-/251405051049?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3a88e8a4a9

ההחלפה פשוטה, צריך לדעת אם המתאמים שמסופקים עם הידית מתאימים לך.

פורסם

אם תוכל לעזור לי קצת אני ממש אשמח איך אני יודע אם היא אמורה להתאים יש לי טויוטה יאריס ספורט 1.5 TS

ותודה רבה על העזרה ]

• תוכן חדש...