Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 3 /קיה פורטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין אותך שזה קצת מפחיד לרכוש ממוכר פרטי אבל אתה צריך להבין שבאותו הסכום אתה מקבל רכב יותר טוב עם אחריות עד 2017 (אם אתה קונה 2010).

בסה''כ אתה צריך לבוא עם חבר או שתיים שקנו בעבר רכב מפרטי,לבדוק את הרכב במכון בדיקה,לסגור מחיר בהתאם לליקויים ולהעביר בעלות (ולבדוק אם אין שיעבוד).

אגב בדקתי לך מחירון לוי יצחק לגבי הרכב שהצגת והוא 62,300.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לא אני ממש לא מנסה לשכנע את עצמי, אני פשוט חסר בטחון בתחום הזה ולא רוצה שיעבדו עלי.

המתנות שאני מקבל חוץ מחיישני רוורס הם טיפולי בסיס לשלוש שנים, קודן דיבורית וBT ואחריות מורחבת לשנה/20 אלף קמ.

אם אתה לא רוצה שיעבדו עליך אז פניה לחברות הליסינג היא ככל הנראה לא הפתרון האידאלי :lol: :lol: :lol:

טיפולי בסיס במוסכי חברת הליסינג שווים בפועל כ350 ש"ח לטיפול בכל מוסך פרטי אחר, לכל היותר 3 טיפולים = כאלף ש"ח.

קודן היה ברכב ממילא, חיישני רוורס זה 400 ש"ח כולל התקנה, ודיבורית BT זה 200 ש"ח.

גם אם הגזמנו נגיע לשווי מתנות של 2000 ש"ח. אתה רוכש רכב שאין לך מושג מי נהג עליו, מה עבר עליו, אילו שמנים הוא קיבל ורק בדיקה מקיפה תראה לך אם היו לו תאונות קשות או בלאי יוצא דופן ועם אחריות חלקית לשנה אחת.

יש לך בתוספת של 3000 ש"ח, רכב דומה, יד ראשונה פרטית, ק"מ נמוך, מטופל אצל היבואן, באחריות לעוד 4 שנים ואתה עוד מתלבט? למרות שכתבת שלא, באמת נראה כי משום מה אתה מנסה לשכנע את עצמך. מישהו אמר מימון?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

מימון אפשר לקבל גם מהבנק וכנראה בתנאים טובים יותר.

eran_d, אני מקווה שאתה מבין שאם בן אדם פרטי מפרסם את הרכב ב65 אלף מחיר הסגירה יהיה כנראה נמוך מזה.

כך שהעיסקה בליסינג תהיה משתלמת באמת רק אם היא תהיה משמעותית נמוכה מ60K.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...