Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, תפסו את חבר שלי. למה ומה תרצה לדעת?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אני אגיד לך יותר גרוע מזה: מישהו שאני מכיר נתפס במכס על כך שבתיק היה לו סמארטפון נוסף משומש (!) ונתבקש לשלם כ-1500 שקלים קנס (חישבו לפי מחיר של 850 דולר לאייפון 5 - שזה יותר מכמה שהוא עלה כחדש...)

אמרו לו שבעקרון, על כל מכשיר שאתה מכניס ששווה מעל 200 דולר אתה צריך להצהיר, וגם אם אתה חוזר לחו"ל אתה צריך להשאיר 900 שקלים (או משהו באזור) בפיקדון, וכשאתה יוצא מהארץ אתה מקבל אותם בחזרה (בסוג של פרוצדורה מסובכת). טירוף מוחלט.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה.

אבל אם פותחים את המכשיר ושמים בכיס? זה עדיין ייצור בעיות?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מדיוום של קולגות שחזרו לאחרונה מחו"ל, הדבר ה-י-ח-י-ד

שהמוכסים מחפשים זה טלפונים ניידים. כמו כן, תדירות הבדיקות האקראיות הוגברה.

חוץ מזה אתה מוזמן להכניס כל מיני מחשבים ובקבוקי אלכוהול,

זה לא ממש מעניין אותם כרגע. משעשע למדי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
שהמוכסים מחפשים זה טלפונים ניידים.

יענו,מכשירים קומפלט? (רצוי עם קופסה מקורית,ספרות וכו')

אז אם ארכוש חמישה-שה מכשירים,אפרק לגורמים (וארכיב חזרה כשאני בבית כמובן),ובמידה שתופסים,"אצהיר" שזה למעבדה שלי..

עדיין אשלם קנס? :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הבדיקות האקראיות שלהם כוללים סריקה של מזוודות, לכן מומלץ להפטר מהקופסה ולשים את המכשיר בכיס.

הם לא עושים חיפוש גופני :lol:

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לא יודע מה להגיד לך. עוד לא ראיתי שחיטטו למישהו בכיסים.

מה שבטוח, אם יתפסו אותך עם מכשירים מפורקים יעשו ממך קציצות, ובצדק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
התייחסו אליו יפה? הציעו לו קפה ועוגה?

אפשר לומר שהתייחסו אליו כ"כ יפה, שספק אם הוא ישכח את העניין לנצח :lol:

איך תפסו ? מה עשו?

זוג חוזר עם שלושה טלפונים ,אחד שבאי מהארץ ושתיים חדשים .הטלפונים ייפתחו אפליקציות וכו

ככה:

אותו חבר הגיע לבד, מכשיר אחד היה בכיס, ומכשיר אחד היה במזוודה (והטעות שלו שהוא השאיר חדש באריזה והכל). הוא עבר בטעות במסלול האדום, וכשנשאל האם יש לו מה להצהיר- הוא אמר שלא. והם ביקשו ממנו לפתוח מזוודה אחת (מתוך שניים שהיו לו) ובדקו את התכולה, וככה עלו עליו.

גם אחרי שהם מצאו הם לא המשיכו לחפש או משהו כזה.

הפרס? כפל מיסים. אם ברגיל המסים על המכשיר היו 35% בערך, אז הוא שילם 70%. המזל הוא שהמכשיר היה זול יחסית (נקנה במבצע בארה"ב ב250$), והם חייבו לפי החשבונית שגם הייתה ולא לפי מחיר המכשיר בארץ (יותר מפי 2).

למען הסר ספק- אני בספק אם אותו אחד היה נחשד סתם ככה בהברחה כזו או אחרת, בגלל מראהו והמוצא שלו.

ממה שהבנתי משכן שטס הרבה לחו"ל- הם אוהבים לבדוק את אלה שנוסעים בגפם (לבד) ופחות נטפלים למשפחות, והם בהחלט יודעים לעשות ביקורות פתע גם במסלול הירוק.

אם המכשיר בכיס.אין סיכוי שתהיה בעיה לא? לא מסתכלים לכיסים

עד היום לא יצא לי לשמוע על בעיות עם מכשיר שהיה בכיס. אבל מצד שני- אם וכן יבדקו- תצטרך למצוא הסבר ל"למה יש לך מס' מכשירים"?

חבר אחר פשוט לקח והפך מכשירים ועשה אותם משומשים למראית העין- שם מגני מדבקה, ושרט אותם כך שיראו כמכשיר בשימוש כבר זמן מה.

אין בדבריי לעיל המלצה לעבור על חוק כזה או אחר, והמבצע זאת- על אחריותו בלבד.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...