Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לזוג צעיר+ילד בדרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הנכבדים,

אני מעוניין לקנות רכב בתקציב של עד 60K. הרכב ישמש בעיקר לנסיעות עירוניות קצרות אבל מידי פעם יאלץ להתמודד עם עליות לכרמל (חיפאים...).

בגלל שהרכב ישמש גם תינוק, הוא צריך להיות בראש ובראשונה בטיחותי, אבל גם חשוב שיהיה אמין וחסכוני.

אנא עזרתכם.

פורסם

אם אתה הולך לכיוון הסופר-מיני, פיאט פונטו איבו תציע לך מרווח פנים טוב, תא מטען סביר+, אמינות מוצלחת לפי מרבית הביקורות, מאוד בטיחותית (7 כריות אויר ושות'), חסכונית למדי (1:14-15 כתלות בנהג). אתה יכול להביא יד 1 פרטית 2011-2012 ואפילו להשאר עם קצת עודף. החסרונות: חלשה יחסית.

אם אתה הולך לכיוון המשפחטומטית, אני אישית התחברתי לקורולה הרובוטית שכולם שונאים. אמינה, חסכונית, ונמצאת בתקציב כי האנשים בארץ לא מתחברים אליה.

אם האיבו תראה לך כמו אופציה רלוונטית, אתה יכול להסתנכרן מולי ולחוות את הרכב האישי שלי. אני חיפאי שגר כרגע ברמת ישי, אבל אני מבקר את החמים בד"כ בסופ"שים...

בהצלחה!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מה לגבי הקיה פיקנטו? שמעתי עליה חוות דעת טובות.

על הקורולה גם חשבתי, אבל כן מפחיד אותי הגיר הרובוטי....

פורסם

הפיקנטו היא רכב מיני, ובהתאם לכך היא קטנה והבגאז' שלה קטן. אני מניח שאפשר למצוא עגלות שיכנסו בבגאז' כזה, אבל זה לא יהיה שיא הנוחות. מעבר לזה, אם אמרת שבטיחות נמצאת בראש מעייניך, הייתי ממליץ לך לשים קצת יוצר רכב בינך לבין הכביש ממה שמציעה הפיקנטו. בקיצור - לזוג + תינוק הבחירה הטבעית לדעתי היא סופר-מיני.

פורסם

אם כבר אתה הולך על קיה, לדעתי הסיד יותר יתאים לך מהפיקנטו. הישיבה שלו על הכביש יותר טובה ואולי הוא יותר יתאים לצרכים שלכם

פורסם

כמה ק"מ נוסעים בערך בשנה?

האם אפשר ידני או רק אוטומט?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...