Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אפשרי לחבר mid-range לhu

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת כמובן שעם הגברה ובהדלתות האחוריים כי מקדימה יש לי רמקולים. התקציב שלי הוא 2000 למגבר ולמידיים, עדיפות לחדש ולא משומש.

פורסם

חבר, להשקיע אלפיים שקלים על מיד-ריינג' שיישב מאחוריך, לטעמי, יהיה בזבוז מוחלט של כסף.

מה אתה מנסה להשיג בכלל בהוספת מיד-ריינג', מה חסר לך בסאונד שאתה חושב שהוספה של אלמנט תפתור לך?

פורסם

אם אתה לא "מאלה" שמתקינים על הקורות או בקיק פאנל אז אתה בטח לא מבין מה המטרה שבשמה "אלה" בכלל הוסיפו מידריינג, אם היית מבין את המטרה שבשמה "אלה" עשו את את זה, אזי היית מבין שאין באמת צורך במיד בדלתות האחוריות, זה סתם ידרוש (סוג של) מלאכת מחשבת וכספים, ויוביל בסוף לתוצאה לא משביעת רצון.

SCANSPEAK

פורסם

המטרה שלי = אני לא אוהב צלילים גבוהים גם ככה יש לי כבר בעיות שמיעה ויש לי סאב שעושה עבודה טובה. מה הבעיה שאני יחבר אותם לדלתות מאחורה? הקטע שזה בדיוק מתחת לאוזן.

פורסם

אתה אומר שאתה לא אוהב צלילים גבוהים, אני מניח שאין כוונת המשורר לעוצמה, אם כי לתדר גבוהה (תקן אם אני טועה), וכדי לפתור את הבעיה אתה רוצה להוסיף מיד-ריינג' שינגן לך צמוד לאוזן תדרי בניים(שהם לרוב התדרים שהאוזן האנושית הכי רגישה להם)?

ומה קשור הסאב?

אם מפריעים לך תדרים גבוהים (ואתה יודע את זה בוודאות), לא יותר פשוט וקל להנמיך את העוצמה של הטוויטרים?

פורסם

הכן הכוונה היא לתדר, תדר גבוהה אחרי כמה זמן או עליות/ירידות יכול לגרום לי "חירחור" בשמיעה שלי. לפי ההבנה שלי מיד-ריינג' נותן בין 500-5000 משהו כזה שזה בדיוק מה שאני רוצה.

פורסם

אתה מחפש להוסיף מיד ריינג' מהסיבה הלא נכונה, בצורה לא נכונה ובתנאים לא נכונים (התקנה, הגברה, חיתוך).

חפש טוויטר שינעם לאוזן שלך ואל תחפש הרפתקאות מיותרות.

פורסם

גם את הטוויטרים האלה אפשר לרסן ולקבל תוצעה טובה. לבנות LPAD עולה לא יקר ויכול לתת תוצעה טובה.

על איזה טויטרים מדובר בכלל?

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

הסט שיש לי מקדימה הוא MB-QUART דגם הספציפי אני לא זוכר אבל אני זוכר שהם 160RMS מחוברים בגישור כדי להוציא מקסימום. הטעות שלי שבאתי רק למפגש אחד במרכז לפני הרבה זמן ולא ממש יצא לי לשמוע חברות.

בכל מקרה תודה לעונים.

פורסם

תנסה לבטל את הגישור הוא מכניס הרבה רעש/עיוותים.

כמובן שאחרי זה צריך לכוון גיין מחדש.

ואתה עדייןיכול להגיע למפגשים.

SCANSPEAK

פורסם
המטרה שלי = אני לא אוהב צלילים גבוהים גם ככה יש לי כבר בעיות שמיעה ויש לי סאב שעושה עבודה טובה. מה הבעיה שאני יחבר אותם לדלתות מאחורה? הקטע שזה בדיוק מתחת לאוזן.

אתה לא אוהב צלילים גבוהים. סבבה. זו לא מטרה.

מה המטרה שלך?

מה חסר לך עכשיו?

מה הסטאפ המלא שקיים אצלך?

האם כוונתך למידריינג' קטן שאמור להיתחם בין שני אלמנטים או לאלמנט בגודל מלא (5.25-6.5) רק ללא טרבל?

שמעת פעם מיד מנגן לבדו?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

המטרה יותר עוצמה וגם איכות.

אני הולך להחליף את היחידת ראש בשבועיים הקרובים לפיוניר 80prs אז אני יעדכן אחרי זה.

עוד לא יצא לי לשמוע מיד מנגן לבד.

• תוכן חדש...