Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני רוצה לעשות טיפול לרכב שלי, מיצובישי לנסר 2008 ספורט.

החלפת שמן מנוע ופילטר שמן.

אני צריך המלצה לשמן מנוע שהיצרן ממליץ - כלומר אותו שמן שמשתמשים בו במוסך המורשה הראשי.

תודה על העזרה

פורסם

מה שמשתמשים במוסך המורשה זה לאו דווקא מה שהיצרן ממליץ ובטח שלא השמן הטוב ביותר שכספך יכול לקנות. מוסך שם את מה שזול ומשתלם לו.

פתח את ספר הרכב ובדוק מהם צמיגות והתקן אותו דורש היצרן, רצוי את הספר באנגלית. אני משער שתמצא שהשמן הרצוי הוא 5W30 או 5W40.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ראה דיון די דומה .

אקסנט 2005 מעשן אחרי טיפול 10000 - תואם מבחינת טיפולים כל מוטור - יונדאי מיצובישי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=510815

שלום לחברי הפורום. ברשותי יונדאי אקסנט 2005 174000 ק"מ . לאחרונה האוטו עבר טיפול 10000 .

והוחלף לו שמן מנוע . לשמן מנוע חדש צמיגות 10-40 ולפני כן הצמיגות היתה 15-40 .

האוטו מעשן לאחר הטיפול . האוטו לא עישן אף פעם לפני הטיפול .

,,,,

עדכון. החלפתי שמן ל 15-40 . פילטר שמן . וכמובן שהיה צריך ניקוי . האוטו לא מעשן .

תודה לכולם היתי בטוח שאני הולך להחליף ראש מנוע

התייעץ עם המוסך המטפל ומצב המנוע - כך תשמור על המנוע ובמקרה בעיה המוסך יהיה אחראי .

ולא תחליף או תתקן בעיות על חשבונך..

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מה הקשר בין מחט לתחת?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ראה דיון די דומה .

אקסנט 2005 מעשן אחרי טיפול 10000 - תואם מבחינת טיפולים כל מוטור - יונדאי מיצובישי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=510815

התייעץ עם המוסך המטפל ומצב המנוע - כך תשמור על המנוע ובמקרה בעיה המוסך יהיה אחראי .

ולא תחליף או תתקן בעיות על חשבונך..

אייל .

די כבר עם המנטרה "התייעץ עם המוסך המטפל ומצב המנוע - כך תשמור על המנוע ובמקרה בעיה המוסך יהיה אחראי .

ולא תחליף או תתקן בעיות על חשבונך.." אפשר לחשוב שבמוסך עובדים מהנדסים ופרופסורים לכימיה.

תקרא קצת הודעות של משתמשים אחרים ותראה שבהרבה מקרים במוסך טועים ומטעים את הלקוח בנושא שמנים ונוזלי קירור.

אחת המטרות של הפורום היא ייעוץ וחשיפת המשתמשים למידע שלא יקבל במוסך אז בבקשה...

איזה כייף לי :)

פורסם
די כבר עם המנטרה "התייעץ עם המוסך המטפל ומצב המנוע - כך תשמור על המנוע ובמקרה בעיה המוסך יהיה אחראי .

ולא תחליף או תתקן בעיות על חשבונך.." אפשר לחשוב שבמוסך עובדים מהנדסים ופרופסורים לכימיה.

תקרא קצת הודעות של משתמשים אחרים ותראה שבהרבה מקרים במוסך טועים ומטעים את הלקוח בנושא שמנים ונוזלי קירור.

:mm_yeah:

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

תקרא קצת הודעות של משתמשים אחרים ותראה

שבהרבה מקרים במוסך טועים ומטעים את הלקוח בנושא שמנים ונוזלי קירור.

אז אתה אומר : כ 2.5 מליון רכבים בישראל המטופלים במוסכים ולדברך בהרבה מקרים מטפלים בהם לא טוב וגורמים לנזקים ,,

הם עוברים השתלמויות בארץ ובחו"ל , תעודות מומחים , מחלקות טכניות עם מהנדסים והנדסאים + נסיון מהשטח - וכולם לא יודעים .

- אז כדאי להרחיב את המידע , אם אני אוסיף 1 שקל : תגדיל לי ,,, את הנפח מנוע :lol:

אין בעיה - וכרגיל אתם נותנים אחריות למידע אשר אתם בודאות עומדים מאחוריו ולתוצאות , ,

אייל .

נ.ב - יש בפורום חברים מענף הרכב , מכונאים מאבחנים ובעלי מוסכים .

מעניין אם תתקבל מהם תגובה ל

שבהרבה מקרים במוסך טועים ומטעים את הלקוח בנושא שמנים ונוזלי קירור.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אז אתה אומר : כ 2.5 מליון רכבים בישראל המטופלים במוסכים ולדברך בהרבה מקרים מטפלים בהם לא טוב וגורמים לנזקים ,,

הם עוברים השתלמויות בארץ ובחו"ל , תעודות מומחים , מחלקות טכניות עם מהנדסים והנדסאים + נסיון מהשטח - וכולם לא יודעים .

- אז כדאי להרחיב את המידע , אם אני אוסיף 1 שקל : תגדיל לי ,,, את הנפח מנוע :lol:

אין בעיה - וכרגיל אתם נותנים אחריות למידע אשר אתם בודאות עומדים מאחוריו ולתוצאות , ,

אייל .

נ.ב - יש בפורום חברים מענף הרכב , מכונאים מאבחנים ובעלי מוסכים .

מעניין אם תתקבל מהם תגובה ל

חבר אתה טועה, לא כל אחד שמטפל ברכב שלך עבר השתלמויות בארץ ובחו"ל, קיבל תעודת מומחה וכו' וכו'... הרבה אנשים לא יודעים מה טוב לרכב שלך כמו שאתה תדע, יש כאלה שיודעים מה טוב אבל לא יוכלו ליישם זאת כי זה יקר ולא משתלם להם - והלקוח הישראלי יראה את המחיר ויגיד "יש שם ביותר זול" ואז לא תיהיה להם פרנסה אז הם שמים לך חרא שמן, היום כל מתדלק בסונול שאתה מבקש ממנו שמן מביא לך את הבקבוק הראשון שהוא רואה וממליץ עליו ואומר לך בדיוק מה הרכב שלך צריך...

בקיצור - עדיף לקרוא מאמרים באינטרנט, להתייעץ בפורומים (שאולי אין אחריות אבל פה אנשים באמת יודעים על מה הם מדברים ולא ידברו משיקולי כסף / זמן ) ואז להחליט מה טוב לרכב שלך וכמה אתה אוהב אותו...

פורסם

לצערי בשנים האחרונות הפורום הטכני, לא מספק את הסחורה הזאת.

כמעט ואין כאן דיונים טכניים אמיתיים, אני מניח שהדיונים הטכניים המרתקים נעשים בפורום הסגור וזה חבל.

בעלי המקצוע שאצלם מצוי הידע והניסיון ממעטים לכתוב כאן, מלבד בודדים שמעוררים עניין מידי פעם.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...