Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב סובל כבר תקופה ארוכה מאד מקשיים בהתנעה בעיקר כשהמנוע קר. בעבר החלפתי חיישני קרנק וקאמשאפט ונראה שזה עזר אבל התופעה חזרה. כמו כן הוחלפו פלגים מספר פעמים. בכל פעם היה שיפור למשך מס' ימים/שבועות ושוב התופעה חזרה.

בימים האחרונים הרכב היה במוסך ולאחר בדיקות הגיעו למסקנה שצריך לשפץ ראש מנוע או להחליף מנוע. הם מסתמכים על בדיקת קומפרסיה שיצאה לא תקינה.

יש לציין שאין מעבר מים לשמן מנוע. כמו כן יש בעיה נוספת דל צלצולים מהמנוע בעליות.

מה דעתכם על האבחנה ? מה הייתם עושים במצב כזה ? ההנחה היא קאני זקוק לרכב לנסיעןת קצרות בעיר (זה רכב שני) האם כדאי לתקן או למכור כגרוטאה ולקנות מקהו יותר קטן וחסכוני?

תודה רבה

פורסם

למכור רכב עם תקלה אוטומטית שם אותך בעמדה גרועה מול המוכר שלא לדבר על הצד המוסרי של הדבר(במידה ולא תחשוף מידע זה לפני בדיקת הרכב).

רצוי לבדוק את עלות החלפת המנוע שיכולה להגיע עד 7 אלף מול רכב ישן אחר שאין לך יכולת לדעת מה עבר עליו.

לנסיעות קצרות לא משנה באיזה רכב תשתמש כי הצריכה תמיד תהיה לא חסכונית ובגלל סוג הנסיעות גם יש צורך בטווח טיפולים קצר יותר של הרכב מאשר שנוסע נסיעות ארוכות.

במקרה כזה מציע לקחת את הרכב פעם בשבוע לפחות לנסיעות ארוכות במהירות גבוהות .

בכמה התכוונת למכור את הרכב ואיזה תקציב הקצת לקניית רכב אחר?

פורסם

גש לאבחון במכון להזרקות דלק.

בעית התנעה של מנוע קר יכולה לנבוע מזיוף של חיישן טמפ'/חיישן התנעת בוקר מי מהם הקיים ברכב.

צלצולים יכולים לנבוע מהצתה לא מכוונת כנדרש.

בשום רכב בשנתון הזה בדיקת קומפרסיה לא תצא טובה מאוד או מושלמת והסקת מסקנות רק מבדיקה כזו ללא סימנים נוספים (כמו מנוע שעבר טראומת התחממות יתר,עשן כחול שנפלט מצינור הפליטה,בדיקת לחץ הפוך שתוכיח שהמנוע גוסס ),עלולה להוביל לזריקת כסף מיותר לשווא שלא תפתורר את הבעיה האמיתית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האמת,אני ממש לא ירושלמי אבל חיפוש כאן העלה מספר תוצאות.

http://www.d.co.il/h-c28080-e1-p0-l0-t40036613,9010125,40036521.na3

ממליץ לבחור במכון להזרקות בעל ותק מקצועי של כמה שיותר שנים,בעל ניסיון רב ככל האפשר וכזה,שנכתבו עליו חוות דעת חיוביות יותר מבין כולם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מכיר מכון כזה בירושלים?

קיבלת הפניה, לאחד המוסכים ביורושלים, פנה לאחד מהם , לפי קרטריון של וותק בענף, המלצות ובעל ציוד דיאגנוסטי.

המוסך היחיד בעל שם בתחומו, שאני מכיר הוא מוסך רנדן, אם כי הוא מתמחה בעיקר במכוניות צרפתיות.

האמת,אני ממש לא ירושלמי אבל חיפוש כאן העלה מספר תוצאות.

http://www.d.co.il/h-c28080-e1-p0-l0-t40036613,9010125,40036521.na3

ממליץ לבחור במכון להזרקות בעל ותק מקצועי של כמה שיותר שנים,בעל ניסיון רב ככל האפשר וכזה,שנכתבו עליו חוות דעת חיוביות יותר מבין כולם.

גש למוסך רנדן.

כמה יצאה הקומפרסיה והאם בדקו גם לחץ הפוך ?

בנוסף ספק נתוני קומפרסיה שהתגלו בבדיקה, ונתוני לחץ הפוך.

*** מהודעה פרטית שקיבלתי, פותח השרשור איננו יודע את נתוני הקומפרסיה שהתגלו במוסך, וחבל.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...