Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירשור תמונות מאירופה. 2 מגה בערך.

Guy
שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

למי שפיספס את השירשורים הקודמים יכול להעיף מבט פה.

לפני שנעלה את שירשורי ההמשך של מוזיאנים וכו', הנה תמונות של רכבים אשר צולמו ברחוב באירופה, חלקם מאוד מיוחדים, חלקם פחות.

ככה צריכה להיראות סוכנות של מיני (מיני בלבד, לא BMW), הרכבים מסודרים בחוץ בשורה, בכל צבע אפשרי, בחניה מאחור היו עוד כמה, כל אחת עם צבע אחר, תוספות אחרות, וזה בנוסף ל10 רכבים בערך שהיו בסוכנות עצמה, מדהים.

mini%204.jpg

mini.jpg

קופר S, אגב רואים לא מעט כאלו.

mini%203.jpg

אנחנו נוסעים לנו ברחוב קטן בגרמניה, משהו ממש קטן, ומה חונה לו על המדרכה (בלי שזה יזיז לאף אחד) :

fer%20456%20-%203.jpg

fer%20456%20-%202.jpg

fer%20456.jpg

והנה עוד רכב שנתקלנו בו בעיירה קטנה ליד חנות שמוכרת רכבי אספנות (שלצערנו היתה סגורה) :

ledel%203.jpg

ledel%202.jpg

ledel%204.jpg

הרכב מאוד נמוך, הZ4 נראתה כמו ג'יפ לידו (הנה תמונה לא מדהימה, אבל שתמחיש חלקית את ההבדלים)

ledel.jpg

יגואר יפיפיה:

jag.jpg

מי הזמין פאנטום?

outside%20-%20rols.jpg

פורשה ישנה, במצב ח-ד-ש! אגב יש המון כאלו.

poesche.jpg

מכוניות שנפגשנו בהם תוך כדי נסיעה בכבישים:

TVR!

tvr.jpg

יפיפיה:

515.jpg

f.jpg

הרכב הזה ענק בצורה בלתי נתפסת, ארוך מ-א-ו-ד וגבוה מאוד.

wall%20small.jpg

wall%202.jpg

בימים הקרובים יעלה שירשור המשך עם תמונות של רכבי אספנות (בעיקר) ממוזיאון מדהים בצרפת.

מצורפת תמונה של רכב האספנות ברזולוציה גבוה יותר (הקרדיט על התמונה המדהימה - לאריאל) אם מישהו מעוניין ברזולוציה גבוה עוד יותר, שישלח ה"פ ונעלה את התמונה לשירשור הזה (הגודל המקורי של התמונות גדול פי 4-5 בערך).

wall 1024.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה חיות קיימות מעבר לים!:crazyeyes

מה שיפה שהם ככה משוחררות חופשי והבעלים שלהם לא תמיד חייב להיות ליידם, כי אין את הפחד שמישהו יאכיל אותם.....:evilbat:

Honda hornet 600

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רגע שאני יבין כל זה בגרמניה

מוזאיון רכב שלם במחיר של כרטיס טיסה בילבד

אגב שימו לב איך הBMW (אם אני לא טועה) ניראות כמו הבסיס והפאנטום עומד לבדו כמו מלך

והוסיפו לו גם את הגדר המיניאטורית הזו שאני לא יודע איך היא עוזרת

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב שימו לב איך הBMW (אם אני לא טועה) ניראות כמו הבסיס והפאנטום עומד לבדו כמו מלך

רוב התמונות מגרמניה, אם כי חלקן מצרפת, שוויץ ואוסטריה.

גיא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודשיים מאוחר יותר...

יותר נוח לטפס לראות מקרוב...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש מדהים ...הגרמנים האלה מתייחסים לפרארי לעוד מכוניות מדהימות כמו שאנחנו למזדה לנטיס:shock:

ד''א

האם הZ4 שלכם? יענו שכרת אותה?

אם כן...כמה עולה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה:

יש שם יפניות בכלל????

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה:

יש שם יפניות בכלל????

יש יפניות, אבל מעט. רוב הרכבים הם אירופאים. בגרמניה הרוב הגדול של הרכבים הם גרמנים, וכאשר עברנו לצרפת הם נעלמו להם והרוב הגדול של הרכבים היה צרפתי. בשאר המדינות שהיינו (שוויץ, אוסטריה) רוב אירופאי מוחץ ברכבים.

גיא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה יופי. חבל שאצלנו לא רואים כאלו דברים.

אגב, הדבר שראית חונה מול חנות החלפים הוא סתם קיט (מכוער, לדעתי) דמוי נובה - הקיט הבריטי הכי נפוץ בשנות השבעים. רוב הסיכויים שמתחת לפיברגלס מסתתרת קורטינה (שים לב לפנסים האחוריים...).

המכונית היפה שראית על הכביש, לעומת זאת - זה כבר ליגה אחרת! זו ISO GRIFFO IR8. מפלצת איטלקית עם לב אמריקאי בן 7 ליטר. חיה רעה נדירה ומיוחדת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...