Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע לי הרבה יותר מדי נושאים בתוך 4.5 שעות שיועבר בקבוצה, סה"כ הזמן על הכביש משתתף יהיה קטן.

לדעתי זה תפסת מרובה לא תפסת, עדיף קורס אישי, אמנם משמעותית יקר יותר אבל ה VALUE FOR MONEY טוב יותר בהרבה.

"פסיכולוגיה ופיזיולוגיה בנהיגת חורף" - על דבר כזה עוד אף פעם לא שמעתי, מישהו יודע דבר יכול לשפוך אור על הנושא?

פורסם

צריך לדבר איתם ולהבין מה כלול בהדרכה, כי על פניו יש פה הרבה בולשיט שיווקי ומעט תוכן.

"פסיכולוגיה ופיזיולוגיה" - בחורף אתה קם בבוקר עייף וכשאין שמש מצב הרוח על הפנים. המעיל והסוודר מגבילים את התנועה שלך, החלונות מלאים אדים והראות מוגבלת, הנעליים מחליקות על הדוושות... יש להגביר ערנות ולפצות על החוסרים האלה. הנה סיכום הפרק בשלושים שניות, או כמו שאני קורא לזה, common sense.

מדובר אולי בהדרכה קבוצתית אבל היא מתבצעת ברכב הפרטי שלך וזה חשוב. לא כל אחד מעוניין עכשיו להוציא אלף שקל על הדרכה פרטית או לצלול ראש לתוך העסק. הדרכה קצרה כזאת יכולה לתת טעימה ולפתוח את התאבון ולכן גם מוצעת במחיר כזה נמוך. זו בהחלט יכולה להיות חוויה מומלצת ואני חושב שהמחיר הזה הוא בדיוק מה שנכון לשלם עבורה לעומת מה שמבקשים עליה בד"כ, אבל ליתר בטחון הייתי מרים טלפון ובודק איך העסק הזה מתנהל בפועל.

האמת, יש מצב שאתקשר אליהם בעצמי מחר. אם אתרשם לחיוב ממה שהם אומרים, אפיץ את הבשורה בין הקולגות והחברים בפייסבוק. שוב, במחיר כזה יש סיכוי טוב שזה שווה את החצי יום חופש, כי אפילו להכיר המושגים הבסיסיים בתחום יכול לעשות את ההבדל בין תאונה לכמעט.

פורסם

הייתי לפני כמה שנים בהדרכה שם, בגדול 3 שעות עיוני ואז יוצאים למגרש, מתחלקים לקבוצות ומתרגלים

1.בלימה ביבש

2.בלימה ברטוב

3.התחמקות ממכשול תוך כדי בלימה ברטוב

לדעתי בכסף הזה שווה להגיע ליום מסלול, שם תוכל להרגיש ולדעת בדיוק איך הרכב מתנהג, במצבים שונים.

אהבתי את התמונה של המיאטה בדריפט, חבל שכבר אי אפשר להגיע אליהם למטרה זו.

פורסם

אני לא יכול לתת חוו"ד על הקורס הספציפי, אבל אני מאמין שמי שאף פעם לא עבר קורס נהיגה מתקדמת או כל ווריאציה של קורס מסוים בו אתה לומד בלימת חירום נכונה במעשי, ירידה לשול ובכלל מתרגל התנהגות רכב במצבי קיצון ומרגיש את זה טוב טוב בעמוד השדרה, כדאי שילך לכל קורס שיכול להרשות לעצמו וירגיש על בשרו בלימה נכונה והתנהגות נכונה ברכב במצבים מסוכנים כדי שלא יופתע אחר כך.

עד שלא תרגיש איך הרכב מתנהג במצבים כאלו על בשרך לא תדע למה לצפות, כדאי שזה יקרה בסביבה מבוקרת עם מדריך לידך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
האמת, יש מצב שאתקשר אליהם בעצמי מחר. אם אתרשם לחיוב ממה שהם אומרים, אפיץ את הבשורה בין הקולגות והחברים בפייסבוק.

נו? התקשרת? אני סקרן... 8)

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
לדעתי בכסף הזה שווה להגיע ליום מסלול, שם תוכל להרגיש ולדעת בדיוק איך הרכב מתנהג, במצבים שונים.

מי עושה יום מסלול עם הדרכה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
נו? התקשרת? אני סקרן... 8)

התקשרתי. מדובר בקורס קבוצתי עם שעה עיונית בהתחלה והשאר במכוניות - מתחילים ביחד, מתרגלים על אחד מכלי הרכב ואז כל אחד בשלו. אני מניח שיש כמה מדריכים שעוברים בין המשתתפים. לא נכנסתי יותר מדי לעובי הקורה אבל זה נשמע לי טוב סה"כ, אז מבחינתי אפשר להמליץ.

• תוכן חדש...