Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש - עד 80000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במעבר מרכב ליסינג, אני רוצה לקנות רכב חדש.

התקציב שלי הוא עד 80000 ש"ח.

אני רוצה רכב קטן יחסית, מיני או סופר-מיני, עדיפות לבעלי תא מטען גדול יחסית.

מבחינת אוטומטי או ידני - אני גמיש. אלך על ההצעה הטובה ביותר...

הרכבים שבינתיים עשיתי בהם נסיעת מבחן הם:

מיצובישי ספייס-סטאר אוטומטית

קיה ריו ידנית

קיה פיקנטו אוטומטית

פורד פיאסטה ידנית

הספייס-סטאר נראתה לי די מיושנת, פשוטה (מרגישה כאילו חזרנו לשנות ה-90) ובנסיעת מבחן היא גם היתה רעשנית, ובקיצור לא כ"כ אהבתי אותה.

את הריו הידנית מאד אהבתי בסוכנות, אבל בנסיעת מבחן די התאכזבתי ממנה. הרגשתי שהיא לא סוחבת.

הפיקנטו נראית ומרגישה אחלה, וגם בנסיעת מבחן ונהניתי. מה שכן, התא מטען פצפון והרמקולים מזעזעים.

את הפיאסטה הידנית אהבתי בגדול. בנסיעת מבחן היא הרשימה אותי לטובה, והרגישה לי יותר סוחבת מאשר הריו. מה שכן, ראיתי שאין אותה כמעט בכלל ביד 2. מה זה אומר עליה? זה אומר שהיא לא סחירה, שלא קונים אותה בכלל, או שברגע שמישהו מוכר אותה ביד 2 היא נחטפת?

אשמח גם להצעות נוספות.

תודה,

יוני.

פורסם

לא סתם אהבת את הפיאסטה.זהו אחד מרכבי המיני הטובים ביותר הן מבחינת בטיחות,נוחות,תחזוקה כגון טיפולים וביטוח

זולים במיוחד.הרכבים הללו חזרו אלינו בשנת 2009 בדגמים אוטמטיים עם מנועים של 1400 סמ"ק ומאוחר יותר נכנסו הדגמים

הידניים עם 1250 סמ"ק והאוטומטי עם 1600 סמ"ק כך שאין יותר מידי היצע לרכבים הנ"ל ומכיון שכך קשה למצוא רכבים

מסוג זה למכירה.

בכל אופן בתקציב שלך תוכל לרכוש אצלנו פיאסטה חדשה ידנית ברמת גימור "TREND" (מפוארת יותר מאשר בדלק מוטורס)

הכוללת:בלוטוס מקורי,מחשב דרך,מערכת בקרת אקלים דיגיטלית,מושבים מפוארים,כסא מתכוונן,הגה מעור,שליטה מלאה על

הבלוטוס ומערכת השמע מההגה,מערכת קולית באנגלית,גימור פנימי מפואר מניקל,פנסי ערפל,חלונות כהים ועוד (כל זאת לא

נמצא בדגם של דלק מוטורס).

אשמח אם תגיע לפגישה.

פורסם

תודה,

אבל הייתי שמח לשמוע תגובות מאנשים שאין להם אינטרס..

בכל אופן קראתי קצת בפורום, וראיתי שעד לפני חצי שנה איילון מוטורס מכרו את הטרנד באלפיים שח פחות מאמביאנטה של דלק.

מיד 2 אני רואה בפרסום שלכם שהמחיר שלכם הוא 81000, שזה 4000 שח יותר מדלק.

זה כבר לא מחיר תחרותי בכלל, ובטח שלא שווה לי לשלם עוד 4000 שח וקבל שנה פחות אחריות, תמורת קצת אבזור שהוא לא כזה קריטי.

בסופו של דבר מי שקונה רכב ב80000 מחפש לחסוך..

אשמח לדיעות של אנשים נוספים לגבי הסחירות של הרכב, בהתחשב בעובדה שאין רכבים כמעט בכלל ביד 2. מה זה אומר?

פורסם

גיר ידני + מנוע כנראה יחזיקו 3 שנים בלי בעייה. עם כל כך חשוב נושא האחריות - אפשר ללכת על ריו. היא אולי לא סוחבת, אבל יש לך 7 שנות אחריות.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

העניין הוא לא האחריות.

אם בהתחלה איילון תמחרו את הרכב ב2000 שח יותר זול מדלק, וגם אז האבזור היה יותר טוב משל דלק ושנה אחריות פחות - אז למה עכשיו הם 2000 שח יותר?

מה קרה לתחרות ולנסיון לשבור את המחירים של היבואנים?

אמנם גם דלק העלו מחיר מ75 ל77, אז הייתי מצפה מאיילון שיעלו ל75 נניח, או 76, או יודע - מקסימום ל77. אבל 81?? מה קרה?

סתם נראה שהם ראו שהם יכולים להרוויח יותר, אז החליטו לתמחר יותר.

מצחיק, ראיתי שעד לפני שבועיים הם תמחרו את הפיאסטה ב80. מה קרה בשבועיים האחרונים שהמחיר צריך לעלות בעוד אלף ש"ח? למה המחירים כל כך לא יציבים וכל הזמן עולים אצלם?

בלי קשר, אין לי בעיה לקנות רכב עם שנתיים אחריות ולא שלוש. אבל בשביל קצת אבזור (שדלק מפצה על חלק ממנו באבזור מתנה) ופחות שנת אחריות - לא נראה לי שווה להשקיע עוד אלפיים ש"ח.

אשמח אם תוכל להסביר לי למה אני טועה, וגם אשמח לתגובה של נציג איילון מוטורס על אינפלציית המחירים אצלם.

ובכל אופן אני פתוח להצעות נוספות על רכבים עד 80000, ועדיין מחכה להבין אם מחסור הרכבים ביד 2 במקרה של הפיאסטה מראה על סחירות גבוהה או נמוכה... אני ממש לא סגור על הפיאסטה.

פורסם

מה לגבי הקליאו 0.9 ידנית?

באזור 80K.... תעשה נסיעת מבחן.....

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

Seat ibiza

Skoda fabia

Peugeot 208

אם אבזור לא חשוב, כך מדלק את פיאסטה שלכם. עדיין זה פיאסטה 8)

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

את מגוון הרכבים אני מכיר :)

אני שואל אם בהתאם לדרישות שלי (עד 80000 עם תא מטען גדול יחסית) יש רכב יותר מומלץ מהפיאסטה?

אף אחד עוד לא ענה לי על הסחירות..

פורסם
גיר ידני + מנוע כנראה יחזיקו 3 שנים בלי בעייה. עם כל כך חשוב נושא האחריות - אפשר ללכת על ריו. היא אולי לא סוחבת, אבל יש לך 7 שנות אחריות.

קח רכב יותר זול,לא סוחב עם 7 שנים אחריות,תסבול איתו 7 שנים,תשלם מחיר יותר נמוך והעיקר "תלמד את איילון מוטורס לקח".

אל תנסה לתקן את העולם.שב עם שי ותגיד לו שבאת לסגור .יש עם מי לדבר מניסיון.בלי שום קשר המפרט אצל איילון עשיר,מעל 12000 ש"ח תוספות מקוריות מהיצרן.אין רכב מיני יותר טוב מהפיאסטה.נקודה.

אל תנסה לתקן את העולם.תנהל משא ומתן אסרטיבי וצא לדרך.

פורסם

אתה ראית באיזשהו שלב שאני אמרתי שאני רוצה ריו?

כל מה שאמרתי שאיילון מעלים מחירים כל הזמן. בהתחלה היה להם מחיר אטרקטיבי - 2000 שח פחות מדלק ואבזור יותר טוב. המחיר היה שנת אחריות אחת פחות.

עכשיו המחיר של האבזור הוא גם שנת אחריות וגם 2000 שח. כלומר, הורידו את הכדאיות לעומת התמחור הראשוני שלהם ב4000 שח. לכן לא נראה לי שזה משתלם.

אני כרגע עדיין רוצה פיאסטה, לעולם לא אמרתי שאני מעדיף ריו בגלל 7 שנות האחריות.

בהשוואה דלק מול איילון בהקשר של הפיאסטה - העלאות המחיר של איילון לדעתי גרמו לכך שזה כבר לא משתלם לקנות דרכם.

ההתלבטות שלי כרגע זה אם הפיאסטה סחירה, ואני לא אתקע איתה. ובנוסף, שאלתי אם יש רכב טוב ומומלץ יותר ברמת המחיר הזו.

פורסם

גיל מאוויס.. יש אפשרות לקנות דרככם פיאסטה ידנית?

בזמנו הסתובבתי בין חברות ליסינג שונות ולא היתה אפשרות כזו באף אחת..

פורסם

יוני,

אני יודע שבחודש הראשון של איילון מוטורס הם מכרו את הפיאסטה הידנית ב 2000 ש"ח מתחת לדלק מוטורס אך ללא בלוטוס ומחשב דרך אם אני לא טועה.לענין האחריות אני לא מייחס חשיבות ובטח שלא לגיר ידני.

בהשוואה לדלק מוטורס שכרגע מוכרים את הדגם האמביאנט ב 77000 ש"ח אני עדיין חושב שהאיבזור שאיילון נותנים ברכב

הוא משתלם יותר.אני הייתי אצל איילון מס' פעמים לפני שקניתי ולאחר שעשיתי נסיעות מבחן בכמה מרכבי המיני ואפילו בפז'ו

אמר לי נציג המכירות לקחת את הפיאסטה,החלטתי ללכת על הפיאסטה.

כמוך הייתי וניסיתי להוריד מחיר בדלק מוטורס אך הם הציגו לי "מצג שווא" של איבזור למינהו ששווה אלפי שקלים ושביקשתי

שיורידו את האיבזור ע"מ לקבל הנחה הם התנגדו בתוקף.לאחר כל זאת חזרתי בפעם החמישית וישבתי מול אבישי וכל כך נהנתי לנהל איתו משא ומתן שנגרר לסגירת עיסקה.אני בניגוד אליך לא שופט אף אחד אלא רוצה לקבל את שעל ליבי.

הליסינג בטח שלא הפיתרון בשבילך אלא בריחה מהמציאות.

פורסם

לא יודע למה אתה בוחר להתנצח איתי.

מהשרשור הראשון בפורום רשום שהאבזור באיילון כולל בלוטוס ומחשב דרך, ב2000 שח פחות.

בוא נסכים שלא להסכים, לדעתי העסקה של דלק עדיפה. האבזור שדלק נותנים בחינם אולי לא שווה את המחיר מחירון שהם רושמים, אבל אי אפשר לבטל את זה לגמרי.

בכל אופן, מה אכפת לך באיזו צורה אני קונה את הרכב? אם יש לחברת ליסינג אפשרות לקניה במימון עם תשלומים חודשיים או רכב חדש 0 ק"מ בהנחה משמעותית, אולי זה שווה..

• תוכן חדש...