Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה מאוד!

מה שכן, לא זכור לי שסובארו השתמשו מתי שהוא בסיומת 06, לעומת זאת כן זכורים לי רכבי סובארו עם סיומת 15, לדעתי רק בשנת 95.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רעיון מעניין אך עדיין לוקה באי דיוקים רבים.

בשנות השמונים הראשונות, שתי הספרות הראשונות שוייכו ליבואן.

לא התיחסת לסיומות 52-54 שהוענקו כשנגמרו המספרים ולסיומת 6X לרכבים אחרי תאונה קשה.

לא התיחסת לשש הספרות ולחלוקה למחוזות ושנתונים.

יש עוד הרבה עבודה לעשות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לי היה רכב של חברת סיאט (איבזה) עם סיומת 05, שנת יצור 1994

אצלך מצויין רק

05 1990 עד 1995 (אלפא רומיאו, יגואר, פורד, פיאט, סוזוקי, קרייזלר)
פורסם

רעיון מעניין!

למה יש סיומות ללא שימוש ודילוגים מוזרים?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
תודה רבה!

לכל המבקשים לעדכן - אני הייתי רוצה לשמור על הערך בויקיפדיה ככזה שיש לו כמה שיותר הוכחות במציאות. כיוון שהטבלה מבוססת על רכבים אמיתיים, אני רוצה להמשיך ולהתבסס על כאלה. אני יכול להסתמך על אנשים שמכריזים שיש להם רכב עם סיומת שמעדכנת נתון בטבלה (כמו MoshE86 - אעדכן את המידע הזה בטבלה). בכל מקרה לא הייתי רוצה להסתמך על ידע אישי או השערות... לכן הסליחה עם כל אלה שיש להם ידע בנושא

כן...סבבה איש, המידע שלי מבוסס על מערכת המקושרת למאגר משרד הרישוי, קצת יותר אמינה ממה שנדמה לך.

אגב, 63 ו 64 חזרו לשימוש על ידי לובינסקי. רכבים כבר עלו לכביש עם הסיומות החדשות ישנות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
מומלץ להיכנס לקבוצה בפייסבוק "לוחיות רישוי יפות" , שם יש את הרשימה המלאה

נכנסתי וראיתי - מרשים! הרשימה הזו מתמקדת בשמות יבואנים אל מול מספרי הרישוי, והרשימה שלי מתמקדת בשנות הייצור אל מול סיומות מספרי הרישוי. לשתי הרשימות זויות שונות על הנושא, והן יכולות להשלים אחת את השניה!

לי היה רכב של חברת סיאט (איבזה) עם סיומת 05, שנת יצור 1994

יעודכן.

למה יש סיומות ללא שימוש ודילוגים מוזרים?

למשרד הרישוי פתרונים...

אם למישהו יש רעיון או הסבר לדילוגים ולסיומות שאינן מנוצלות - אשמח לשמוע.

כן...סבבה איש, המידע שלי מבוסס על מערכת המקושרת למאגר משרד הרישוי, קצת יותר אמינה ממה שנדמה לך.

ליאור - לא התכוונתי לפגוע, ואם עשיתי זאת אני מתנצל. הלוואי שהיתה לי גישה כמו שיש לך למאגר משרד הרישוי, זה היה עושה את העבודה הרבה יותר קלה :-)

פורסם
רכבים שעברו עמדה מס' 1:

רכבי משטרה-צה"ל בדימוס. גם מוניות בדימוס ורכבים בייבוא אישי

פעם הם קיבלו סופית 00 או 15, עם השנים נהיו עם תחילית 9 אך עם סיומות 57 14 60 61 62

בלי 62. 57, 14, 61, 68, 69, 71, 72, 73

הסיומת 01

shor, סיומת 01 לא ניתנה לכל הרכבים אלא רק לכלמוביל (מיצובישי יונדאי ומרצדס) ולובינסקי (פג'ו סיטרואן)

כפי ששמת לב הטבלה מפרטת את הסיומות ולא את הקידומות, אבל זה מידע בהחלט מעניין... צריך להתייחס גם לעניין הקידומות, מכיוון שייתכן מצב שעומדים לפניך שני רכבים עם הפרש של כמה שנים בינהם, וסיומת 69. באותו הקשר- יש לציין שסיומת 55 לרכב אספנות היא עם תחילית 9

ועוד הערה, שנכתבה כבר אך חשוב לציין אותה שוב- עדיף להתייחס ליבואנים ולא ליצרנים

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

רעיון מבורך!

ערכתי מספר שינויים-

עידכנתי את שנות הייצור לחלק מהסיומות, עידכנתי יצרנים, והוספתי גם סיומות של רכבים

שעברו רישוי מחדש.

שלומי.

פורסם
ערכתי מספר שינויים-

מצויין. אני רואה שהחלפת בחלק מהמקומות מיצרנים ליבואנים.

אני מציע להוסיף טבלה של יבואנים ומה היצרנים שהם ייבאו.

זה חשוב שניתן יהיה לדעת אילו יצרנים קיבלו כל סיומת. בטבלה הנוספת יהיה כתוב משהו כמו:

יבואן.......יצרנים

צ'מפיון.... פולקסווגן, אאודי

קמור...... ב.מ.וו, ....

וכו'.

לי, למשל, אין מושג אילו יצרנים ייבא כל יבואן. ולכן אם כתוב, למשל, שאת סיומת 08 קיבל היבואן UMI, אין לי מושג מה הרכבים שהוא ייבא.

למישהו יש את המידע המלא הזה? (גם לפי שנים, כי בתקופות מסויימות יבואנים ייבאו יצרנים מסויימים, ובתקופות אחרות הם ייבאו יצרנים אחרים)

• תוכן חדש...