Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחרונה ניסיתי קצת לברר על עבודה בחברת השכרה בתור נהג ב.

הבנתי שלתפקיד קוראים נהג\נציג שינוע שאחרי לטיפולים\טסטים\החזרת רכבים מלקוחות וכו

הבנתי שחלק מהחברות מחתימות חוזה התחייבות לתקופה של חצי שנה\שנה

אם יוצאים לפני משלמים 300\1000 שח קנס יציאה.

מישהו כאן עבד\עובד בתפקיד כזה בחברת השכרה?

האם הם עומדות בתקנון של ההתחייבות ואכן קונסות?

איך התנאים\שכר?

תודה.

פורסם

עבדתי בזה בעבר. בחברה שאני עבדתי בה לא היה חוזה/קנס יציאה ואני גם לא מבין מדוע צריך לחתום על דבר כזה, זה לא שאתה עושה קורס של מספר שבועות שבמהלכו אתה לומד משהו חדש. כולה מצמידים אותך לנציב ליומיים שלושה כדי שתלמד את העבודה ובזה נגמר הסיפור.

חסרונות: זה לא תענוג לבלות בכבישים 8-12 שעות ביום. השכר ממש לא מתגמל (צריך לעשות הרבה שעות נוספות בכדי להגיע לשכר נורמלי ולא בכל המקומות זה מקובל). הלקוחות דיי קשים וגם הבוסים לא תלית שכולה תכלת.

יתרונות: יוצא לך לנהוג כמעט על כל סוגי הרכבים, אתה יוצר קשרים עם בעלי מקצוע מגוונים שיכולים לעזור לך כשתהיה לך בעיה ברכב הפרטי, סביבת עבודה צעירה (לרוב).

רוב היום עובר בלחץ של עבודה. אני אישית ראיתי בזה יתרון כי לפני שהייתי מספיק לבדוק מה השעה כבר היה נגמר היום. יש אנשים שזה מאוד מציק להם כי הם אוהבים לעשות הכל ב"איזי".

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

משכורות נמוכות (בד"כ מינימום ולעיתים מעט יותר), דרישות מרובות כגון התחייבויות הזויות

לחצי שנה ואפילו שנה. כשהשתחררתי מהצבא ביררתי לגבי עבודה באחת מחברות הליסינג -

כשהם דרשו ממני להתחייב לשנה בעוד שהם מציעים לי משכורת מינימום ולא מתכוונים להשקיע בי

כסף בהכשרה כלשהי, איחלתי להם בהצלחה ושלחתי אותם לדרכם למצוא את הפראייר הבא.

פורסם

עבדתי בזה אחרי הצבא - בתור עבודה זמנית לאחרי צבא - לא יכולתי לחלום על ג'וב טוב יותר.

כל יום שונה מיום אחר.

נכון - יש המון שעות - אבל אתה לא נוהג נטו המון שעות.

פוגש המון אנשים ומקומות חדשים.

נוהג על המון סוגי רכבים.

החבר'ה שעובדים איתך בד"כ צעירים וסבבה.

שכר הבסיס לא גבוה, אבל יש המון שעות.

אפשרויות קידום מהירות ורבות.

בקיצור - אם אתה אוהב רכבים, שונא שגרה, לא מפחד משעות ארוכות ובא לך להסתובב ולטייל כל היום על חשבונו של מישהו אחר - זאת העבודה שלך.

אם אתה רוצה משהו נוח ונעים במשרד משעה 8-5 - אז שכח מזה.

פורסם

זה תלוי מאוד בחברה שאתה עומד לעבוד בה ובאזור שבו תיהיה , בשנה וחצי האחרונות ניהלתי 6 נציגים באזור תל אביב רמת גן השייכים לאוויס, העבודה היתה מאוד קשה ולחוצה ומדובר באזור שבו נמצאים חלק גדול מאוד מלקוחות הליסינג , לדוגמה באזור חולון והרצליה הלחץ הרבה יותר נמוך .

שוב פעם היום עבודה עובר כל כך מהר שברגע שתרגיש רעב השעה כבר תיהיה 4 בצהריים , בקשר לשכר מתגמל מינוס העבודה לא קשה ורוב הזמן אתה לא באמת בהגהאתה נוסע לךחמש דקות מלקוח למוסך ומתעקב שם עוד 20 דקות וכן הלאה.

לעבודה זמנית אחרי הצבא זה מצוין , לעבודה של יותר משנתיים אין לך מה לחפש , אפשרויות קידום קטנות ולא מומלצות, אם כבר נפשך חשקה בחברת השכרה עדיף לך ליהיות דייל השכרה הבונוסים הרבה יותר גבוהים.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

בין היתר אבל הרוב זה עבודה פרונטלית מול לקוחות שבאים להשכיר רכב.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אין לי ניסיון בזה אבל נראה לי כמו עבודה מעולה לאחר הצבא. ואם זה סניף מכירה אז רוב העבודה שלך תהיה לקחת רכבים לבדיקות,השבחות,מוסכים וכו'...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...