Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז אתמול הכניסה מתאפשרת בנגיעה אחת על האייקון והופ - אני בתוך התיבה שלי. המערכת לא דורשת יותר את הקלדת הססמא וכל זאת ללא שום התערבות מצידי. האם אתם מכירים את החכמה החדשה הזו או שזה רק אצלי? איך מחזירים את חובת קלדת הססמא?

תודה ושבת שלום.

פורסם

לא יודע מה איתך, אצלי מאז ומתמיד לא היה צורך בהקלדת סיסמא. אני גם עובר בתוך האפליקציה בין חשבונות ללא סיסמא.

פורסם

כשהיה לי אנדרואיד מעולם לא הייתי צריך להכניס סיסמא לאחר ההכנסה הראשונית.

אם זה היה ככה סביר להניח שהייתי מניח את המכשיר על הכביש ודורס אותו.

פורסם

ובכן, אצלי זה היה כך מאז ומתמיד, כך התרגלתי וכך אני אוהב. השאלה היא איך אני מחזיר את זה? מישהו יודע? נכנסתי להגדרות וגם לאבטחה אבל לא מצאתי.

מישהו יכול לעזור?

פורסם

זה היה קורה לך רק בכניסה לג'ימייל או גם לפליי סטור ואפליקציות שקשורות לגוגל?

אני לא יודע אם יש הגדרה כזאת, מה שאתה מתאר זה מצב של תקלה, למרות שזה רצונך.

פורסם

האפליקציה עודכנה לפני יומיים. כנראה שזו הסיבה (או שהחלפת סיסמא). אתה יכול לנסות להחזיר אותה אחורה (כנס לאפליקציות, אמורה להיות שם אפשרות) אבל אני באמת לא מצליח להבין למה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה לכל המנסים לעזור.

לא, לדעתי לא מדובר בתקלה שמתוארת בקישור שצירף mayrun, בכל אופן עדיין אני יכול להיכנס ללא הסיסמא.

מה יקרה אם אסיר לגמרי את היישום מהנייד, ואתקין אותו שוב מחדש?

מה דעתכם?

• תוכן חדש...