Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 שאלות, הרכב הוא סוזוקי באלנו 96:

1. האם יש הבדל בין שיפוץ משאבת בלם לבין קניית משאבה חדשה מהניילונים (האם שיפוץ משאבה יכול להביא תוצאות אמינות כמו משאבה חדשה?)

2. הגומיה של הפולי מנוע מתפוררת ונמאס לי כבר לשפוך עוד כסף להחלפת פולי עבור רכב שלא שווה יותר מדי, האם עלול להיגרם נזק לחלקי רכב אחרים עקב אי החלפת הפולי?

פורסם

1. חלק חדש תמיד עדיף תמיד על חלק משופץ, חלקים משופצים ברוב המקרים לא מגיעים לרמה של חלקים חדשים.

2. פולי עם גומיה מתפוררת יכול להתפרק, מה שיכול לגרום לנזק.

אבל פולי כזה אמור להחזיק לפחות כמה שנים. האם מרכיבים לך משהו תחליפי זול? אם כן, תנסה להחליף למקורי.

פורסם

בחלק מהרכבים פולי מנוע מורכב משני חלקים - פנימי וחיצוני - עם משכך גומי בינהם. הגומי נועד להקטנת רעשים ורעידות ולמניעת הפעלת עומסים חריגים על הרצועה.

מניח שמדובר בפולי כזה.

פורסם

Buki - תודה על התגובה המהירה בהחלט עזרת לי בזמן,

כתבת - "פולי עם גומיה מתפוררת יכול להתפרק, מה שיכול לגרום לנזק" - האם ידוע לך מה הם הנזקים האפשריים ומידת ההסתברות לכך? פשוט מדובר ברכב ישן שכבר השקעתי עליו אלפי שקלים (בחלק מהמקרים על "מותרות" בסגנון של הפחתת רעידות בנהיגה במהירות גבוהה וכו') כשהמחירון שלו כרגע הוא באזור ה - 8,000 ש"ח והגעתי למסקנה שלמרות שאין לי אפשרות כלכלית כרגע לקנות רכב אחר, אני לא אשקיע עליו יותר סכומי כסף כשמדובר בתיקון שאינו הכרחי לגמרי.

פורסם

אם פולי מנוע מתפרק, רצועה עפה מהמקום ומכלולים כמו אלטרנטור, משאת מים, מדחס, משאבת הגה כוח מפסיקים לעבוד. החלקים שהתפרקו יכולים על הדרך לשבור גם דברים נוספים.

מתי החלפת פעם אחרונה פולי מנוע, ומי קבע שצריך להחליף שוב?

פורסם

"מכלולים כמו אלטרנטור, משאבת מים, מדחס, משאבת הגה כוח מפסיקים לעבוד" - האם הכוונה שאצטרך לגרור למוסך, להחליף פולי ומכלולים אלו יחזרו לעבוד או שחלקים אלו עצמם (האלטרנטור,משאבת מים וכו') גם עלולים להיהרס ואז בנוסף להחלפת פולי אצטרך להחליף גם אותם?

מעולם לא החלפתי פולי (קניתי את הרכב מיד שניה לפני כ-3 שנים). בנסיעה היה ריח מוזר שרוף בתוך תא הנהג (כמו מין פלסטיק או גומי שנשרף קשה להגדיר) והמכונאי אמר שהוא רואה שהגומיה של הפולי מתפוררת וחייבים להחליף פולי ושזה מה שגרם לריח בתוך תא הנהג. בנסיעות הלא ארוכות שהיו לי מאז בעיית הריח השרוף עדיין לא חזרה על עצמה.

המון תודה על העזרה

• תוכן חדש...