Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועדיין לא לחוקק חובת רישום טוטאלוס/אבדן להלכה ברישיון הרכב.

מדהים, פשוט מדהים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כל הכבוד שסופסוף מתחילים לפעול כנגד מי שהפרנסה שלו היא למכור רכבים לא כשירים ומסוכנים ביותר לנהגים תמימים.

התופעה פסולה וצריכה לחדול.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מעניין אם עצרו אותו בגלל שמכר רכבים הרוסים, או כי העלים מיסים ועניין הרכבים הוסף כבדרך אגב

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ברור שבגלל המיסים.

מבין שני הגופים הבאים:

1. משרד התחבורה

2. רשות המיסים

מי לדעתכם יודע את העבודה שלו ומי מורכב מחסרי יכולת לעשות שום דבר מועיל?

לחברות הביטוח יש את כל התמריצים לשמור על המצב הנוכחי.

הן רוצות מצד אחד לקבל מקסימום תמורה על מכוניות הרוסות במצב אבדן להלכה, ומצד שני כשהמכוניות עוברות תאונה שוב, הן מתנערות מתשלום בטענה שכבר היה טוטל לוס לפני זה. (למרות שגבו פרמייה מלאה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שייכנס לכלא לכל החיים.

יש סיכוי לא רע שבגללו אנשים מתו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...