Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

היום הגיע אלי חבר לטיפול שיגרתי + עוד כמה דברים כמו נזילת מיים ונזילה מאטם מכסה שסתומים. כל הטיפול בוצע כמו שצריך ואז הגיע הדובדבן שבקצפת: מנורת הגג שלו המרכזית הייתה דולקת רק במצב בו הדלתות של הרכב היו פתוחות מהיום שהוא קנה את הרכב מהבעלים הקודמים. פתחנו את בית הנורה והופתענו לגלות שחוט אחד מבין 3 החוטים של הצמה שמיתחברת לביית היה מנותק. בנוסף זיהינו גם שכבר נגעו בבית נורה הזה והיה איזולירבנד מאולתר שם על הצמה. מייד שבאנו לחבר את החוט המנותק שמענו "טיק" של פיוז שנישרף...מזה חששתי. ניגשנו מייד לתיבת הפיוזים - כל הפייוזים תקינים. בתא המנוע - כל הפיוזים תקינים. המצב כרגע הוא:

מנורת גג לא עובדת, מערכת הרדיו דיסק לא עובדת (ניבדק הפיוז שלה מאחורה ונימצא תקין). השעון ברכב בכל הנעה מיתאפס לשעה 01:00 ומחוג המהירות ממש לפני הנעה קופץ ל 100 לשניה ויורד ל 0. בנסיעה מד המהירות תקין. בדקתי עם וולטמטר רציפות בבית הנורה בגג ויש ציפצוף של סגירת מעגל שאני בודק עם הפרובים אבל לא מגיע שום מתח (הייתכן??).

בקיצור..משהו לא מיסתדר לי ואיך כל התופעות קשורות בניהם?

אני אודה לכם מקרב לב אם תתנו לי שבריר של כיוון לבעיה על מנת שאוכל לעדכן אותו מה לעשות.

תודה רבה.

פורסם

צריך להוציא את הפיוז בכדי לבדוק רציפות (תקינות הפיוז) ולא כפי שעשית, אתה פשוט סגרת מעגל חשמלי בבדיקה שביצעת.

אתה יכול לבנות את המעגל בקישור המצורף שפירסמתי לפני מספר שנים ועובד בצורה מעולה למרות חילוקי דעות עם מספר אנשים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=130893

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...