Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
יופי.... כל הכבוד :roll: .

אני לא מבין, השביתה שלהם זה בעצם לעבוד יותר קשה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אבל הם טוענים שעכשיו הם יבדקו כל מטען נכנס ויוצא ומזוודות בנתב"ג.

חזרתי רק לפני שבוע וחצי מחו"ל וחלקם ישבו וגירבצו והשאר העבירו חוויות לגבי משהו שאחד הראה להם בסלולרי.

משמע השביתה שלהם זה אשכרה לעבוד?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מבחינתי שתהיה שביתה במס הכנסה 365 ימים בשנה.

אבל למה עובדי הנמלים שוב שובתים??

איך גדי אומר, נחנקנו כבר...נחנקנו!

פורסם

הזמנתי משדר FM ליפני 4 חודשים {עד שהגיע כבר הרכב נימכר לפירוק עקב גיר קלוקל}

הזמנתי מדבקה לרכב של דומו קון ליפני שבוע

הזמנתי מטען למצלמה ליפניי שבועיים וחצי

היום כולם הגיעו במכה.

מה הולך כאן?

מחכים לכמה חבילות ואז משגרים?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אצלי מבול החבילות נפסק, ויש עוד כמה חבילות ממרץ - אפריל שעדין לא הגיעו, ואני מתחיל לחשוב שכבר לא יגיעו לעולם. גרררררר :evil:

:turn-l:
פורסם

חבילה ממרץ לא הגיע. למרות שעבר הזמן לפתוח קייס באיביי פניתי למוכר שהחזיר לי תכסף.

לבנתיים לא מזמין יותר מחו"ל, הזמן שלוקח לחבילות להגיע והסיכוי שהן בכלל לא יגיעו גבוהה מידיי.

פורסם

עדיף שהמכס יבדוק כל חבילה מאשר שלא יעבדו בכלל.

למי שלא קיבל חבילות ממרץ-אפריל, כולן יושבות בחוץ בערימות מהשביתה של הדואר.

הזמנתי טלפון, ובמקום משלוח רגיל שעלול להתעכב במכס, להיעצר, אם הצהרה שקרית אז גם קנס (כפל מע"מ),

כבר הזמנתי במשלוח אקספרס, אשלם מיסים כחוק, קצת עמלה (אם לא יפתחו את החבילה באופן פרטני), ולקבל את המוצר תוך פחות מ7 ימי עסקים

מאשר לחכות חודש ומשהו שיגיע ארצה ועוד חודש או מי יודע כמה עד שהמכס יחליט לשחרר את החבילה אם תיתפס.

לפעמים הזמן שלנו לא שווה את ההמתנה, וכמו שאמרו פה, לפעמים עד שאתה מקבל את החבילה זה לא רלוונטי או שהערך שלה יורד משמעותית.

צריך להזמין כמויות כדי להראות שזה לא מזיז לנו. בכל מקרה, צריך לדעת שמזמינים מסין אז אלה דברים לא דחופים ואז לא מתאכזבים בשל זמן המשלוח.

פורסם

הזמנתי הערב בדואר רגיל מארה"ב (מגן UAG לנוט 2) ומאנגליה (יתדות MRS לאוהל).

אני מניח שאקבל אותן לקראת החגים... :-(

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
הזמנתי טלפון, ובמקום משלוח רגיל שעלול להתעכב במכס, להיעצר, אם הצהרה שקרית אז גם קנס (כפל מע"מ),

כבר הזמנתי במשלוח אקספרס, אשלם מיסים כחוק, קצת עמלה (אם לא יפתחו את החבילה באופן פרטני), ולקבל את המוצר תוך פחות מ7 ימי עסקים

מאשר לחכות חודש ומשהו שיגיע ארצה ועוד חודש או מי יודע כמה עד שהמכס יחליט לשחרר את החבילה אם תיתפס.

אקספרס הכוונה ל-EMS או משהו אחר?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

נהג מתחיל - מארה"ב לרוב מגיע תוך 7-9 ימים, אבל אני הזמנתי מוצר שהתעכב מעט במכס ושוחרר (סך הכל משאבת מים קטנה), הגיע תוך שבועיים.

מארה"ב לדעתי אין עיכובים משמעותיים, רק מסין והמזרח הרחוק שגם ככה איטי.

MeDuZa - הזמנתי באמצעות DHL כי הבנתי שאצלם יש פחות עמלות בעיקר באם לא פותחים את החבילה באופן פרטני ואם כן זה נהיה יחסית דומה לשאר החברות.

פורסם

אה יופי.

כי לי שלחו חבילה מסין באמצעות EMS. המשלוח ה"מהיר" הזה לקח כמעט חודש שלם (וכמובן ששילמתי 35.40 ש"ח עמלה על זה שהחבילה פטורה ממיסים) :?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

בגלל זה שזה EMS שלמת,בלי קשר לחבילה (זו העמלה שלהם,אם אתה זוכר אז בשרשור הרחב של ROEE)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...