Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS IGO לאנדרואיד

ABSULUTT
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 471
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

ראשית תודה לpasat04 על ההשקעה והעזרה לכולם

שנית אני צריך אי גו שיעבוד על רוזולוציה של 240 על 301

1. האם יש כזה

2. אם לא, האם אפשר לשים שם תיקייה של 240 על 240 ולהגדיר בקובץ SYS וזה יעבוד

3. האם אפשר לקחת תיקיה זיפ של DATA עם הרזולוציה הרלוונטית מתוך ה IGO שהעלית שמיועד לא לאנדרואיד אלא לוינדוס CE ולשים אותה אצל האנדרואיד

4. האם אפשר להכין קובץ DATA כזה לבד ע"י עריכה של התמונות שבו לרזולוציה הרצויה

זהו נגמרו לי השאלות...

ושוב תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי זבולון
פורסם
מדובר על גלאקסי דגם - GT-S5312

איך אני יודע מה הרוזולוציה?

כותבים ב-Google את מילות החיפוש "galaxy GT-S5312 specs", ומקבלים את המפרט של הטלפון.

מדובר ברזולוציה 320x240. העליתי בעבר קובץ data.zip מתאים, אך הוא כבר לא זמין. מחר בבוקר אעלה חדש ואכתוב הנחיות להתקנה.

שנית אני צריך אי גו שיעבוד על רזולוציה של 240 על 301

1. האם יש כזה

2. אם לא, האם אפשר לשים שם תיקייה של 240 על 240 ולהגדיר בקובץ SYS וזה יעבוד

3. האם אפשר לקחת תיקיה זיפ של DATA עם הרזולוציה הרלוונטית מתוך ה IGO שהעלית שמיועד לא לאנדרואיד אלא לוינדוס CE ולשים אותה אצל האנדרואיד

4. האם אפשר להכין קובץ DATA כזה לבד ע"י עריכה של התמונות שבו לרזולוציה הרצויה

מדובר ברזולוציה חריגה.

1. אני לא מכיר קובץ מתאים.

2. לדעתי לא.

3. לא, לא ניתן לערבב בין הגרסאות השונות.

4. עד שלא תנסה, לא תדע. אני לא בטוח שניתן לשנות את התמונות בעורך תמונות סטנדרטי.

פורסם

הנה קישור לקובץ data.zip לרזולוציה 320x240.

תוריד את התוכנה מפוסט #141.

תעתיק את כל הקבצים של התוכנה לפי ההנחיות. עדיין לא לבצע התקנה!

תחליף את הקובץ data.zip שבמחיצה הראשית (iGO) עם הקובץ הספציפי שהורדת מתחילת הפוסט (320x240).

(תזכורת: לא פורסים קובץ zip, מעבירים אותו כמו שהוא)

עכשיו ניתן להתקין, מגיעים אל המחיצה שבמכשיר באמצעות הסייר או "הקבצים שלי", ומתקינים את קובץ ההתקנה (apk) שבמחיצה.

בהצלחה.

פורסם

יש בעיה.

ראשית כשניסיתי להתקין, האנטי וירוס של המכשיר כתב "תוכנה זדונית". לחצתי התעלם, והתקנתי.

כשאני נכנס לתוכנה, אני מקבל הודעה:MISSING OR INCOMPLETE FOLDER: /DATA/DATA/COM.NNG. IGOPRIMOISR.JAVACLIENT/SYS/TXT:OPEN FAILED:EROFS (READ-ONLY FILE SYSTEM)

ניסיתי למחוק מהכרטיס, ולהעתיק שוב וכו'. ושוב אותו הדבר.

ואז שמתי לב שכשאני פותח את הקובץ במחשב (אחרי שהועתק לכרטיס, נכנס לפלאפון וכו') שבאמת חסרים קבצים. ומחוץ למחיצת אייגו, נוספו שני קבצים מוזרים, אשר אחד מהם מלא בתיקיות שמופי עליהם הרבה אפסים (00000000....)

בקיצור משהו ממש מוזר.

בדקתי את הכרטיס, ואין בו שום וירוס. ובאמת כשאני מעתיק לכרטיס, אני רואה שהכל עבר. אבל לאחר שזה נכנס לפלאפון פתאום חסרים תיקיות.

יש לך מושג מה קורה?

פורסם

יש לך אפליקציה של "ניקיון" בטלפון? כזו שאמורה לשמור על זכרון נקי ודברים מיותרים?

היא כנראה מנקה רכיבים של אפליקציות לא מזוהות...

בכל מקרה, לפני התקנה חוזרת, יש למחוק את כל הקבצים שלא הגיעו עם החבילה שהורדת.

במחשבה שניה, אולי תנסה להתקין בזכרון הפנימי ולא על כרטיס? כמובן במחיצה בשם iGO.

פורסם (נערך)

לא ידוע לי על אפליקציה כזאת.

מה יעזור אם אתקין על זיכרון המכשיר?

עכשיו אני רואה גם, שהמחשב לא מאפשר לי למחוק את כל התיקיות 0000000 שנוצרו. הוא כותב לי שזה קובץ מערכת, וצריך הרשאה ממנהל המחשב. (אין לי מושג איך משיגים את ההרשאה הזאת)

דברים מוזרים!

יכול להיות שהגירסא הזאת (של פוסט 141) של אייגו, לא מתאימה לגרסה הזאת של האנדרואיד?

בקיצור מה עושים? (לא סובל את ה"וויז").....

עריכה אחרונה על ידי קוביבוי
פורסם

אין סיבה שהגרסה לא מתאימה.

לא מוחקים את הקבצים סתם כך. תעשה "הסרת התקנה" מסודרת באמצעות המכשיר.

תמחק את כל הקבצים מהכרטיס. אם הקבצים עם האפסים נשארים, תתעלם, אבל את כל השאר תמחק.

תפתח מחיצה בשם "iGO" בטלפון עצמו, תעתיק אליה את כל החבילה.

תחליף את קובץ ה-data.zip, ותתקין.

אם זה לא מצליח, אני מרים ידיים (מרחוק).

פורסם

תודה תודה, ושוב תודה על כל הרצון לעזור. אני באמת מעריך זאת!

אני לא חושב שאם אני יעתיק הנ"ל למכשיר עצמו הבעיה אמורה להיפתר, אני פשוט לא רואה היגיון בדבר. וכיוון שכך אני חושב שזה לא שווה את הסיכון לעשות זאת; אני פוחד שגם על הפלאפון ישתלטו לי כל מיני תיקיות עם אפסים למיניהם שלא יהיו ניתנים להסרה.

נ.ב. ברור שעשיתי קודם הסרת היישום במכשיר, ולא סתם מחקתי קבצים.....

אשמח אם יהיה לך רעיון אחר בעתיד!

תודה

פורסם

לקחתי סיכון והעתקתי את זה לזיכרון של הפלאפון. ובאמת צדקת, לא נמחקו תיקיות, ואינו מציג שגיאה בגין כך.

אך כנראה כעת יש בעיה אחרת, זה מה שהוא כתב כשניסיתי להפעיל:

USER INTERFACE RESOLUTION [240*301] IS NOT SUPPORTED OR COMPATIBLE SKIN CAN NOT BE FOUND EXITING APPLICATION

אשמח לעזרתך.

פורסם (נערך)

מאיפה הוא מביא את ה-240x301? זה לא מה שכתוב במפרט של המכשיר. יכול להיות שזה תת-דגם שונה?

על פניו, לפי התמונה בדף של המפרט, נראה שאכן הרוחב של התצוגה קטן מהגובה.

(זבולון, זה גם בשבילך)

שיניתי בתוך הקובץ data.zip את שם המחיצה מ-320x240 ל-240x301. גם אם זה יעבוד, האייקונים בפנים הם לא בגודל המתאים, אבל בוא ננסה, אין לנו מה להפסיד.

תחליף את הקובץ עם הקובץ הזה:

http://www.upfile.co.il/file/892843569.html

תמחק את המחיצה save בהמחיצה הראשית בתוכנה, ותפעיל שוב. אין צורך בהתקנה מחדש.

לא עובד? הגיע הזמן להשתדרג למכשיר חדש :)

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

ניסיתי את שני האפשרויות, ולצערי המכשיר עדיין כותב את אותה השגיאה בקשר לרוזולוציה.

כמה חבל שבשביל דבר כ"כ קטן, התוכנה לא עולה בכלל.

להיפרד מהמכשיר? לא נראה לי...... אני ממש רגיל אליו.

תודה שוב. אם יהיה מה לחדש בעניין, תמיד אשמח לשמוע!

• תוכן חדש...