Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שהכוונה לתושבת מרופדת לטלפון נייד המותקנת בסמוך לברך הנוסע על הקונסולה המרכזית.

בדוק עם חבר הפורום MA210 - לעתים קרובות יש לו כאלה למכירה במחיר נח, ואם לא אצלו אז אצל כל מתקין מערכות סטריאו מצוי.

פורסם
אני מניח שהכוונה לתושבת מרופדת לטלפון נייד המותקנת בסמוך לברך הנוסע על הקונסולה המרכזית.

בדוק עם חבר הפורום MA210 - לעתים קרובות יש לו כאלה למכירה במחיר נח, ואם לא אצלו אז אצל כל מתקין מערכות סטריאו מצוי.

בדיוק לזו הכוונה,האם קיימת תושבת "מרופדת" לטלפון נייד (שעלייה ניתן להתקין מעין סטנד פשוט לניידים) לרכישה בארץ/חו"ל?

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ

מחפש כרית כזאת לסקודה אוקטביה 2016

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

עכשיו סיקרנתם אותי.

למה מעמד לטלפון צריך להיות מרופד, ועשוי מדמוי עור?

למה זה על כרית?

כי לרוב, כשמדברים על כריות/תושבות ברכב, הכוונה היא לרוב לתושבות מנוע/גיר (חלקים עשויים משילוב של גומי ופלדה, המחברים בין מנוע/גיר לבודי, ומפחיתים את הויברציות שעוברות מתא המנוע אל תא הנוסעים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

^ אולי כי כרית ייעודית\מקורית שאפשר להתקין ולהחליף בקלות היא מקום אידאלי להתקין בו תושבת קבועה (עם קידוחים) או מכשיר טלפון קבוע ברכב.

אם וכאשר בעל הרכב ירצה לעשות uninstall לא יהיה צורך בהחלפה של חלקי פלסטיק יקרים בגלל קידוחים מכוערים שנשארו בהם.

אותי חורים בדשבורד משגעים יותר מכל דבר אחר, תקראו לי משוגע אבל אני לגמרי אפסול רכב משומש בגלל חור בדשבורד בחלק שאי אפשר להחליף בקלות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

הכריות הללו ממש אינן מרופדות.

הגימור שלהן הוא "דמוי דאשבורד" / עור עפ"ר בצבע שחור. ישנם רכבים שהכרית נראית כמו חלק אינטרגלי של הרכב וזה יפה למראה הרבה יותר מפלאח מתכת. הכריות עשויות מחומר פלסטי / דמוי פלסטיק קשיח.

למה התקנה על כרית ? - כדי לחורר אותה ולא את הדאשבורד.

יצרן של כריות כאלה - למשל http://www.kudausa.com/ חברת KUDA.

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

פורסם

קודה היא חברה גרמנית והכריות עשויות פייברגלאס ומותאמות לכל דגם רכב בנפרד. היבואן בישראל רדיו מילנו.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

אני התקנתי בAקלאס. אמור להיות להם כזה. נראה חלק אינטגרלי מהרכב

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• תוכן חדש...