Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוקיות קופסת עודף בעסק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הכסף לאוכל אני מוציא מהקופה הקטנה.

הקופה הגדולה מאוזנת בכל רגע נתון על השקל.

כל סוף יום אני עושה ספירת מזומן בקופה, מוציא בידיוק את סכום המזומן שנצבר אותו יום, ומוודא שנשאר בדיוק דמי המחזור ההתחלתיים של הקופה, לפעמים יש חוסר\עודף 2-3 שקלים כנראה טעויות בעודף אז אני משלים, וזהו.

אני אתייעץ מחר עם הרואה חשבון בכל מקרה אבל אשאל גם פה.

העודף שבקופה הקטנה נצבר בדרך כלל מקופות סוף היום, לדוגמא- נזרוק שיצאה קופה של 2234 ש"ח במזומן , בדרך כלל ה2200 ש"ח יועברו להפקדה, וה34 יכנסו לקופה קטנה.

ברגע שמצטברים שטרות בקופה הקטנה הם יועברו להפקדה עם הקופה של אותו היום.

תקין?

פורסם

אל תערבב בין הקופה הקטנה לקופה הרושמת. לכן גם הצעתי לך לרשום פריטות שאתה עושה כדי שלא יהיו טעויות כאלה.

מבחינתך אם יצא סוף יום 2234 שקל בקופה רושמת זה מה שיוצא להפקדה או נכנס למעטפה סגורה עם רישום סכום ו רישום "להפקדה".

נניח אתה מבצע הפקדות בשני וחמישי, בראשון לקחת מעטפה רשמת תאריך, סכום, הכנסת את הסכום למעטפה וסגרת עד להפקדה.

על בקופת פריטה אף אחד לא צריך לדעת למעט אתה לעובדים מסוימים (נניח אחראי משמרת).

פירוט פריטות אמור לעזור לך לשמור על סדר (במיוחד כשיש עובדים), והוא לא לעיני אף אחד אחר!

נכון שמדובר על כסף קטן, אבל כמו שאמר בגירה אל תתן להם את הפתח להיכנס לך לקופת פריטה, זה מבחינתך כסף פרטי שלך ואתה מבצע פריטות עבור העסק. אבל אל, אל, אל תשים כסף מהקופה הרושמת לקופה הלא רושמת. לעולם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הנוהל של שקיות עם כסף מדויק הוא נוהל שרק חברה בע"מ מחוייבת בו, עוסק מורשה מוזמן לעשות במזומן ככל העולה על רוחו (להפקיד, לקנות במכולת, לקנות סחורה) ללא כל חובת דין ודברים למס הכנסה.

אני חושב שבכדי ליעץ לך בצורה שלא תפגע בך, צריך להבין אם מדובר בחנות שרק אתה עובד בה או בעסק עם אחמ"ש, 10 עובדים ושלוש קופאיות (סתם לדוגמא).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אותי מעוד מעניין מדוע לא עושים פשיטות על ישיבות כאלה ואחרות? מעולם אבל מעולם לא קיבלתי קבלה על כסף שתרמתי ברוב טיפשותי לאיזה רב כאשר באתי לשאול בעצתו. למה לא מעניין את מס הכנסה מאיפה כל הבאבות למינהם מקבלים את הכסף?

תרומות פטורות ממס? אחלה, שמהיום כל רב ייתן קבלה על כל שקל שהוא מקבל. אני לא מעיז למכור גפרור ללקוח בלי קבלה מדוע שרבנים יהיו מעל לזה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...