Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעזאזל עם החורבה הזאת, מקווה שיפול עליה אסטרואיד ויקח את השכנה שלה אזורים בדרך.

אתה מעליב את האסטרואיד.

אחרי שעף מיליארד ביליונים שנות אור הייתי מאחל לו שייפול במקום טוב יותר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המקום הזה גרוע עד כדי כך?!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כשמדובר בשכונה כמו דורה, במקום הגברת אבן, הייתי אומר תודה.

במקום הנהלת ערוץ ניקולודיון, הייתי תובע את עיריית נתניה על זה שהם פוגעים בשמה הטוב של דמות הטלוויזיה האהודה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם אם שמים לרגע את דורה אבן בצד (אני לא רואה למה פועלה בדיוק שווה טיילת על שמה...), לעשות את זה על שם דמות טלויזיה זה דבילי בצורה כבירה. עוד כמה שנים הדמות מאבדת רלוונטיות ואז מה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז מחליפים את השם, רצוי ע"ש חייל בן העיר כלשהו שנהרג ועושים פתיחה מחודשת. זה לא עולה כסף וזה יעזור לאיזה ראש עיר להיבחר שוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתם מופנים לסאלח שבתי, שם תלמדו את השיטה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אז מחליפים את השם, רצוי ע"ש חייל בן העיר כלשהו שנהרג

בנתניה אין עם זה בעיה - יש הרבה חיילים של משפחת פשע כזאת או אחרת, שנהרגו בעת מילוי תפקידם :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פשוט הומור. המקום מוכר באופן לא רשמי כ" דורה" אז אפשר למנף את השם וגם לפנות לקהל צעיר. הבחירה בדורה היא לא טעות ולא מקרית.

:turn-l:
פורסם

אם כבר שיעשו את זה עם דורה אבן, כדי שלא יבואו בטענות.

קצת הליום, ולשמיים!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מה יעשו בנתניה, אם יגלו שדורה (הדמות המצוירת) ביצעה מעשה מגונה בפינוקיו? או בבוב הבנאי?

מזל שאני לא גר בנתניה.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...