Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שיווק הפולאנס לא שמעתי על שום תקלות ,בחשמל ,בתיבות ההילוכים ובמנוע,

וחלה עליה במכירות . האם המחלה של הרכב הצרפתי הזה נעלמה?

כנראה ניסאן הזריקה אמינות לרכב הצרפתי.

למי שיש רנו מעל שנת 2009 מוזמן לשתף חוות דעת.

פורסם
שיתוף פעולה בין רנו וניסאן זה כל כך 2007...

מה תגיד על שיתוף פעולה בין מיצובישי לרנו? :shock:

שהיפנים מניסן לא מצליחים להתמודד לבד עם צרפתים שיכורים, אז הם קראו לעזרה מעמיתיהם ממיצובישי?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אפשר לומר שכן. מאז יציאתה ב 2010, הפלואנס הוכיחה אמינות טובה בזכות שימוש במכלולים חדשים כמו תיבה מתוצרת ZF, מערכת חשמל משופרת וכו'...

באופן כללי סקרי שביעות הרצון תומכים בטענה.

פורסם

כן, אבל זה לא רק זה, רנו ביצעו מהפך כללי גם בארץ וגם בעולם, וסוף סוף הגיעו לארץ מכוניות משפחתיות חסכוניות עם מנועי דיזל במחירים ריאליים ששברו את השוק.

בכלל עושה רושם שקרסו שברו את השוק כמה פעמים. סופר מיני ב70 אלף ש"ח (קליאו III), משפחתית דיזל במחיר של משפחתית רגילות (פלואנס ומגאן DCI), ג'יפון עם גיר ידני במחיר של משפחתית (קשקאי ידנית שנמכרה בזמנו בהתחלה ב117 אלף ש"ח).

את האמת שיש לי קליאו כבר יותר משנה וחצי ואין שום בעית חשמל, ועל זה היו עיקר התלונות בעבר לפי מה שהבנתי.

יש לי חבר שמחזיק מגאן DCI 07' ידנית, הוא מגיב פה מדי פעם בפורום, הרכב גמע מעל 200 אלף ק"מ, המנוע והגיר מקוריים וצריכת הדלק טובה כמו ביום רכישת הרכב. בעיות חשמל היו לקראת 200 אלף ק"מ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אפשר לומר שכן. מאז יציאתה ב 2010, הפלואנס הוכיחה אמינות טובה בזכות שימוש במכלולים חדשים כמו תיבה מתוצרת ZF, מערכת חשמל משופרת וכו'...

לא היה בפלואנס שימוש בתיבה של ZF.

דגמי 1.6 המוקדמים (עד אמצע 2013) השתמשו בתיבה אוטומטית רגילה DPO/AL4 של סימנס.

דגמי 2.0 משתמשים בתיבה רציפה של ניסאן.

דגמי 1.5 דיזל משתמשים בתיבה רובוטית של Getrag.

היום גם ב 1.6 יש גיר רציף, לא יודע בדיוק מי היצרן שלו, כנראה ניסאן או משהו קוריאני.

פורסם

אני הבחור עם הרנו מגאן 1.5 DCI ואמת שחוץ מבעיות קטנות של חשמל שהתחילו להראות נוכחות, כרגע הרכב היחידי שאני רואה כמחליף עם צריכת דלק שלא נופלת ממנה זו דווקא הרנו מגאן סטיישן, הבעיה שעדין לא הגיעה גירסא ידנית ובמשפחה לא רוצים אוטומטי, לסיכום רנו מאוד משתפרים רק שלדעתי האישית ברנו היחס גרוע וטעון שיפור, ערב טוב ושבוע טוב.

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם

המנוע 1600 והגיר הרציף שנמצא בדגמי רנו מ-2013 הוא של ניסאן ג'וק.

העובדה שרכבי רנו חולקים מכלולים מכניים עם ניסאן מאוד תורמת לאמינות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

האמינות מוככחת גם בדגמים עם מנועים של רנו

גם מנועים וגירים של רנו אפשר למצוא על ניסאן ועדיין יש אמינות

אז זה לא השיתוף פעולה אלא החלטה עסקית של היצרן להיות מוביל באמינות

פורסם

פלואנס דיזל מרגיש הרבה יותר אוטו מהבנזין. העיצוב הפנימי על הפנים משעמם אפור ולא פונקציונלי בעיקר המערכת. המנוע מרגיש עצל ביחס למתחרות בגרסת הבנזין. הדיזל עולם אחר לגמרה. יאמר לזכותה שהיא מאוד מרווחת ודיי אמינה.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

לא יודע על איזה שיפור במערכת החשמל אתם מדברים.

חבר טוב שלי מחזיק בפלואנס דיזל 2011 בליסינג, כבר עכשיו יש לו בעיות בהארקה וכל פעם שהוא בולם נדלק האיתות הימני ואורות הבלימה עובדים חלקית.

גם נשרפו לו כבר כמה פעמים אורות המעבר (הקיה שלי בת 3 עם נורות מקוריות).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אורות זה לא חלק מהאמינות של הרכב. ומאיפה אתה יודע ששלך מקוריות? עד כמה שזכור לי הרכב שלך מהשכרה, מאיפה אתה יודע כמה פעמים החליפו לו נורות? :roll:

אני אחרי שנה ו8 חודשים כמעט, מצאתי את עצמי מחליף נורה של אור דרך כי היא נשרפה. וואו. מי ישמע. מאוד מוריד מהאמינות של הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אורות זה לא חלק מהאמינות של הרכב. ומאיפה אתה יודע ששלך מקוריות? עד כמה שזכור לי הרכב שלך מהשכרה, מאיפה אתה יודע כמה פעמים החליפו לו נורות? :roll:

אני אחרי שנה ו8 חודשים כמעט, מצאתי את עצמי מחליף נורה של אור דרך כי היא נשרפה. וואו. מי ישמע. מאוד מוריד מהאמינות של הרכב.

המכונאי אמר לי שלא נגעו בהן :oops:

אבל אתה צודק יכול להיות שאני מדבר פה שטויות אבל בחייאת הבן אדם מחליף נורות בקצב של החלפת גרביים.

ומה אתה אומר על האורות האחוריים? לא מדד לאמינות?

שלא תבין אותי לא נכון אני לא אומר שהרכב לא טוב,נהפוך הוא ברגע שנהגתי בו בפעם הראשונה רציתי לדחוף את הרכב שלי מצוק ולקחת את הרכב של החבר :-D

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לא יודע על איזה שיפור במערכת החשמל אתם מדברים.

חבר טוב שלי מחזיק בפלואנס דיזל 2011 בליסינג, כבר עכשיו יש לו בעיות בהארקה וכל פעם שהוא בולם נדלק האיתות הימני ואורות הבלימה עובדים חלקית.

גם נשרפו לו כבר כמה פעמים אורות המעבר (הקיה שלי בת 3 עם נורות מקוריות).

ואללה בעית אמינות קשה כי הרי אם זה קיים ברכב של החבר זה קיים אצל כל הצרפתיות ולא רק בפלואנס

האמת שאני לא מכיר את התקלה הזו בכלל

• תוכן חדש...