Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת אייפון5S

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מישהו מחברי הפורום רכש את המכשיר דרך שרות של BUY2USA ודומיו?

אם כן מה המחיר הסופי שעלה המכשיר ותוך כמה זמן הגיע?

תודה רבה

פורסם

במידה ואתה רוכש את המכשיר ב 650$ אתה צריך להוסיף ככה:

1. 22$ משלוח אווירי

2. מיסים של 240$

סה"כ אמור לצאת לך כ: 911$ = 3215 ש"ח לפי שער 3.53

שווה או לא? בפועל את המכשיר ניתן להשיג כאן בארץ ב 3600 ש"ח ואני מאמין שאף פחות בחלק מהמקומות.

בלי שום קשר, כל מכשיר שכזה שיעבור במכס ( רוב הסיכויים שייתפס אם תרצה או לא ) אלה אם כן אתה משלח דרך חברת BUY2USA מן הסתם שהם מעבירים במכס, בסופו של יום, אתה צריך להפרד מכ 34-35% מיסים באופן כללי + עלות משלוח.

באתר שלהם יש מחשבון שלפיו בצעתי את החישוב.

פורסם

לי יצא להזמין דרכם.

המחיר יוצא כך:

649 דולר מחיר המכשיר באפל סטור.

+ 8% מע"מ מקומי בארה"ב.

+ 37% מכס ומע"מ על המכשיר בארץ.

+ 20 דולר על השירות של BUY2USA.

סה"כ זה יוצא לך כ980 דולר. שהם בתרגום לשקלים יוצא כ-3500 ש"ח (כולל כ20-30 ש"ח עמלת המרה של חברת האשראי).

בעניין זמן המשלוח- מאפל למחסני BUY2 בניו ג'רסי, נכון להיום (לפי צפי אספקה משוער באתר של אפל) הוא כ2-3 שבועות. תוסיף לזה כשבוע מרגע ההגעה לניו ג'רסי ועד שזה ביד שלך.

בקיצור- תקנה בארץ. פה לפחות יש לך אחריות ובאספקה מיידית במקום.

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

יש לי חבר שהזמין דרך BUY2USA ב20 לספטמבר (ביום של ההשקה)

האייפון הגיע ב13 לאוקטובר (רוב העיקוב היה בגלל בעיות מלאי של אפל כמובן)

החלק המשעשע, החבר הזמין את הזהב 16 גיגה, בא החבר הביתה עם החבילה, פותח ומה רואה בפנים?! אייפון שחור 32 גיגה

לאחר דין ודברים מול החברה, היה לו 2 אופציות, או להשאיר את השחור, או להפעיל את הביטוח ולחכות שוב למכשיר חדש

כמובן שהוא נשאר עם השחור, אבל בעיני אחרי מקרה כזה החברה הזאת פשוט ביזיון

פורסם

מטעות במשלוח עקב ריבוי הזמנות בארץ ועד לבזיון יש מרחק גדול מאוד.

אתה חווה בזיון מול הפנים שלך ביום יום, אתה עושה עם זה משהו? אם התשובה היא לא, אז לא היה כאן שום בזיון, עובדה שהוצעו עבורו 2 חלופות.

ולעומת זאת, כל מי שאני מכיר כולל אני עצמי, קיבל את כל החבילות כרגיל עד היום, אז מה?

• תוכן חדש...