Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ,

יש לי קורולה אוטמטית 2010 עם 70k

בזמן סיבוב ההגה לצד שמאל או ימין עד הסוף בנסיעה או בעצירה אני שומע נקישה ומכה מתכתית , ואם אני נוסע ועולה על מכשול או דרך עפר אני גם שומע נקישות שבאות מתחת להגה ומעל לגלגלים כאילו משהו רופף .

הלכתי למוסך מורשה טויוטה והוא אבחן בכך שיש חופש בין ההגה לגלגלים וצריך להחליף מוט הגה עליון , משהו כמו אלפיים שח , תיקנו וכתוב בקבלה גם " החלפת ציר הגה תחתון " , הבעיה נשארה כאילו כלום לא תוקן , האם האבחון היה נכון האם הנקישות מעידות על משהו אחר או שזה רגיל ,

תודה מראש

פורסם

אם החליפו חלק כלשהוא ולא סודרה הבעיה מדובר באיבחון לקוי שהם צריכים לתת עליו את הדין ועליך לדרוש זאת ואם אין להם תשובה לעניין דרוש כספך חזרה.

פורסם

תודה

יכול להיות שהאבחון לא לקוי אך כנראה שהתיקון לקוי השאלה האם באמת צריך להחליף מוט הגה עליון וציר הגה תחתון והאם זה קשור ??

כמובן שאני חוזר רק רציתי להתייעץ לפני

• תוכן חדש...