Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, כמו לכל רכב גם למונדיאו יש את המחלות שלה. והמחלה שכרגע הכי מציקה לי היא הגומיות שאוטמות את השמשה הקדמית. כל מונדיאו שראיתי עם אותה בעיה! הגומיות האלה מתייבשות ומתפוררות,מה שהופך את הנסיעה להרבה יותר רועשת כי שומעים את הרוח נושבת בין החריצים שנוצרו.

החלטתי להחליף אותן ועכשיו רק צריך לדעת מה השם המקצועי של הגומיות האלה. תודה מראש!

דבר נוסף ומוזר ברכב,כאשר עוקף אותי רכב גדול (משאית או אוטובוס) אני מרגיש משב רוח ברגליים. זה לגיטימי? או שישנה בעיה של בידוד?

פורסם

אתה מתכוון לחלק שמסומן בספרה 5 באיור המצ"ב?

C002148908.jpg

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

לחלק מספר 4 קוראים Weatherstrip. אני לא ממש סגור על השם שלו בעברית. אני חושב שבפורום הטכני תוכל למצוא אנשים שמתמצאים יותר ברזולוציות האלו.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

דבר נוסף ומוזר ברכב,כאשר עוקף אותי רכב גדול (משאית או אוטובוס) אני מרגיש משב רוח ברגליים. זה לגיטימי? או שישנה בעיה של בידוד?

אצלי (מונדאו 2002), יש בעיה דומה. משב רוח חמים על הרגליים ועל הפנים (מתוך ההגה, פחות או יותר).

כאשר המזגן פועל, המשב פוסק וחוזר כשהמזגן כבוי.

גם אצלי לא נשאר זכר לגומיות האלה. איך תתקין אותן? נראה לי שנדרשת הדבקה מיוחדת, לא?

• תוכן חדש...