Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קארטינג באזור המרכז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש מקום מומלץ לצאת אליו לערב קארטינג עם כמה חברים מהעבודה - רצוי שיהיה מסלול מעניין, מכוניות במצב טוב, שירות ברמה סבירה וחניה בקרבת מקום. מזמן לא שמעתי פה פידבקים על העסקים הפועלים בתחום ולכן אשמח להתעדכן.

בתודה מראש.

פורסם

ק. אונו - מסלול מאוד מאתגר, היות והאספלט שם יותר חלק מאשר במקומות אחרים. יש חניה בשפע, כי הם נמצאים בתוך קניון ק. אונו, והם גם נחמדים :) בדרך כלל גם לא תהייה להם בעיה לפתוח לך את הקארט קצת יותר, אם אתה מראה שאתה יודע מה אתה עושה.

ראשון לציון \ בילו - שייך לאותם האנשים, למיטב ידיעתי והבנתי. בראשון לציון זה נמצא בפארק כלשהו, מול הסינמה סיטי. יש חניה בכניסה לפארק, אז זו לא בעיה. מה שיותר מגניב שם, זה שמדובר במסלול Out doors, וכנראה גם מסלול קצת יותר ארוך ממה שיש בק. אונו, עם חתיכת ישורת ארוכה. אם אתה הולך לשם צריך לקחת בחשבון שהם מקבלים רק מזומן.

פתח תקווה - נמצא בחניון של הקניון. סך הכל המסלול די פשוט, לדעתי, ובמהירות שאליה מגיעים הקארטים כמו שהם, הוא לא מאוד מאתגר לנהגים עם קצת ניסיון. כן, ברור שאפשר תמיד לשפר כמה שניות שם בהיירפינים השונים, אם אתה באמת טוב, אבל אתה מאוד מהר תגיע שם לתחושה של מיצוי, אם כבר נהגת בקארט בעבר ואתה יודע פחות או יותר מה לעשות עם סוגי הפניות השונים שיש שם.

יש גם מסלול באזור התעשיה של נתניה, שאני מכיר קצת פחות טוב, אבל ממה שזכור לי היה גם סבבה.

בקיצור, המועדפים שלי כרגע זה ק. אונו וראשון לציון, לכל אחד יש יתרונות ויש חסרונות. נראה לי שאפשר להנות מאוד בשניהם, בין אם אתה נהג מתחיל לחלוטין לבין אם יש לך ניסיון כלשהו בקארטינג.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בקריית אונו זה אחלה מסלול ואחלה צוות ! כמו שכתבו , המסלול מעט חלק מה שיוצר אתגר !

בפתח תקווה - ממש לא נהנתי , אחרי הקפה ראשונה אתה מבין שאפשר לעשות את כל המסלול בלי להוריד את הרגל מהגז ... המכוניות איטיות יחסית למסלול וזה משעמם מהר מאוד .

המסלול בנתניה קצר וקטן אבל יש צוות טוב שיפתח לך את הקארט , הרכב מהיר יחסית למסלול ויוצר המון אדרנלין !

הכי טוב לדעתי זה המסלול בחיפה , מסלול ארוך עם אחיזה גבוהה וקארטים שמכוונים חזק! - אם אתה בא עם ילדים יש שם גם מסלול קארטים חשמליים לילדים .

תהנה .

פורסם

עוד אנקדוטה, אחרי כל ההילולות והשבחים ששמעתי כאן בפורום על הקארטינג בצומת בילו אני יכול להגיד בשתי מילים - על הפנים.

אותי לא מעניין כל המסביב, לא אכפת לי אם המכונאי מיומן או שהפקידה נראת טוב, אותי מעניינים רק הקארטים והמסלול:

הקארטים - על הפנים, עשיתי שני סבבים של 10 דקות והקארטים פשוט עגלות, הם לא זזים ואחרי שהבחור "פתח" לי את הקארט עוד קצת אני נשבע שעשר דקות לא הורדתי את הרגל מפול גז לשניה אחת, הבחור אמר שבדר"כ פותחים עד 50 קמ"ש ושבגלל שעברתי "קורס נהיגה" של קארטינגים אז הוא פתח לי למקסימום שמאושר שם שזה 60 קמ"ש, פשוט זוועה, הכלי בקושי מאיץ ואני מאמין לו שהוא מגיע ל60 קמ"ש אבל זה לוקח לו משהו כמו 30 שניות להגיע לשם.

המסלול - בנוי טוב ברובו, מערכת מתקדמת בצדדים שמרככת פגיעות, בחלק מהפניות הוא נהיה ממש צר מה שגורם לחזור אם יצאת לעקיפה כלשהיא.

סיכום - לא הייתי ממליץ להתקרב למי שמחפש אנדרנלין אמיתי, יצאתי בתחושת אכזבה עצומה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

בביקורי האחרון, לפני שבוע, יחד עם בני בקארטינג בילו אני יכול להגיד בפה מלא שאין שום פן ספורטיבי, אלא רק בידורי.

לפחות עם צמיגי DURO שהקארטים נועלים שם, פשוט בזבוז של כסף.

לקחתי מקצה לי ולבני, כשראיתי את הצמיגים נדלקה לי נורה אדומה בקשר לטיב הנסיעה, הייתה לי פעם נגיעה לתחום, ואכן החלקה אחת ארוכה (וכן, אני יודע איך מרגיש צמיג קר ועדיין). לאחר סיבוב אחד ירדתי ובקשתי חזרה את כספי, הבן שלי נשאר לנסוע כי בשבילו זה עדיין כיף.

מה שאני חייב לציין לטובה זה את השירות, הקופאית אדיבה וקשובה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

תודה, זה פחות או יותר מיישר קו עם הרושם שקיבלתי מביקורות קודמות ומאתרי האינטרנט של המועמדים.

לא כ"כ ברור לי הריקוד המפגר הזה של להוכיח שאני כשיר ואז "יפתחו" לי את הקארט, אבל זה כנראה משהו שקיים בכל מקום. :roll:

נכוון לקריית אונו עם פתח תקווה בתור גיבוי. אעדכן בהמשך איך הלך.

תודה לכולם.

פורסם

ממליץ על קניון קריית אונו בחום, פעם אחרונה שהייתי שם היה לי ממש כיף! אחרי שני הקפות פתחו לי את הקארט ליותר 8)

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם
לא כ"כ ברור לי הריקוד המפגר הזה של להוכיח שאני כשיר ואז "יפתחו" לי את הקארט, אבל זה כנראה משהו שקיים בכל מקום. :roll:

הנזק שיכול להגרם לקארט עם נהג לא מיומן, יכול לגרום לנזק לנהג ולקארט - ומזה רוצים להמנע

מן הסתם, אם תציג רישיון (הוכחה שעברת קורס נהיגה באחד המסלולים) לא מן הנמנע ש"יפתחו" לך

אחרת אין להם שום אפשרות לדעת מהן יכולות הנהיגה והניסיון שלך בתחום, אלא אם כן מכירים אותך אישית.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

ממש לא אוהב את פתח תקווה .... מכוון לילדים קטנים ולארועים של חברות ...לא מאתגר

נתניה מאוג מאתגר - לפחות היה כזה לפםני שנים רבות

פורסם

לדעתי החיסרון היחידי בנתניה זה שהמסלול קטן. בהרצליה אני זוכר היה מסלול קראט באיזה קניון, הוא היה גם מעולה אבל אני חושב שסגרו אותו.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

• תוכן חדש...