Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קארטינג באזור המרכז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנזק שיכול להגרם לקארט עם נהג לא מיומן, יכול לגרום לנזק לנהג ולקארט - ומזה רוצים להמנע.

בשביל זה יש חוקים וסנקציות - נהגת בצורה מסוכנת, אתה עף מהמסלול ולא חוזר.

אני למשל עברתי חמישה קורסי נהיגה מתקדמת בארץ ובחו"ל, באף אחד מהם לא קיבלתי יותר מדף A4 עם השם שלי עליו, לא בדיוק דיפלומה רשמית עם אישור נוטריון... מה אני אמור להראות להם בדיוק? אז מתוך עשר הדקות המסכנות האלה אני אמור לבזבז שתיים על "אודישן" ואז הם יועילו בטובם לשחרר את החסימה? איזו מין גישה דפוקה זאת?

פורסם

זו לא גישה דפוקה. קורסים של נהיגה מתקדמת זה גם לא קורסים בקרטינג, גם אם העקרונות דומים.

מגיעים למסלולים המון ילדים ומבוגרים מתלהבים, שחושבים שהם אלופי המרוצים העולמיים, כשבפעול הם לא יודעים לנהוג. מתנגשים זה בזה, מתנגשים בצמיגים ובגדרות שמסביב למסלול וכו'. לאף אחד מהנהגים אין לבוש מגן שם, והמסלולים לא דורשים ממך לנהוג עם סרבל סגור \ מגן לצלעות, אז די קל להפצע (חטפתי פעם מכה די חזקה מהקארטה בצלע, ותאמין לי שזה כואב). אפשר אפילו לעוף מחוץ לקארט, וזה לא כזה בלתי אפשרי.

הייתי במסלולים שונים בשלל הזדמנויות עם אנשים שהגיעו עם בטחון עצמי מופרז, ואז לא הצליחו להגיע למקסימום ביצועים גם עם קארט סגור לחלוטין. אחר כך כמובן שהם רצו לתרץ ולספר שהקארט פגום, אבל אני אישית מרגיש קצת יורת בטוח כשאנשים כאלו לא נוסעים במהירות המקסימלית האפשרית לידי. בעיקר כשחלק מהם ניסו להפגין טכניקות ראלי מתקדמות, כמו החלקות בהיגוי יתר או דברים אחרים, שלא ממש עבדו להם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לאף אחד מהנהגים אין לבוש מגן שם, והמסלולים לא דורשים ממך לנהוג עם סרבל סגור \ מגן לצלעות.

אם זה המצב אז אני חוזר בי ומבין את המניע שלהם. אני פשוט רגיל ש"אצלנו" בספרד מחייבים ציוד מגן מלא (קסדה, סרבל ממוגן ונעליים סגורות) לפני שבכלל נותנים לך לגעת בקארט.

פורסם
בשביל זה יש חוקים וסנקציות - נהגת בצורה מסוכנת, אתה עף מהמסלול ולא חוזר.

אני למשל עברתי חמישה קורסי נהיגה מתקדמת בארץ ובחו"ל, באף אחד מהם לא קיבלתי יותר מדף A4 עם השם שלי עליו, לא בדיוק דיפלומה רשמית עם אישור נוטריון... מה אני אמור להראות להם בדיוק? אז מתוך עשר הדקות המסכנות האלה אני אמור לבזבז שתיים על "אודישן" ואז הם יועילו בטובם לשחרר את החסימה? איזו מין גישה דפוקה זאת?

מסכים שיש עם זה בעייתיות, אך יחד עם זאת אתה צריך להבין שההתמודדות היומיומית של העובדים באתר כזה היא גם מול אנשים שמחפשים רק לעשות צרות, התייחסות לקארטינג כאל מכוניות מתנגשות ולא תמיד אתה יכול לעמוד מול בריונים (והאמן לי שב-3 שנים של עבודה בקארטינג (בצפון), ראיתי כמעט הכל). כך שלהטיל סנקציות מחמירות בעייתיות בלא מעט מקרים.

אם זה כל כך מפריע לך ואתה נוהג להגיע הרבה לקארטינג, המלצה; עשה קורס נהיגה באחד מהאתרים, לא רק שתקבל את הזכות לקארט "פתוח" - תלמד עוד כמה דברים על הדרך שלא תמיד מקבלים בהדרכות אחרות ותמיד יש מה ללמוד.

למען הסר ספק, אין לי קשר לאף אחד מהאתרים.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

מה שמזכיר לי שבביקור בקפריסין לפני כמה שנים הגענו למקום שכוח אל עם מסלול קרטינג ענק שכולל גשרים ומעברים תת קרקעיים, הוא היה כל כך גדול שבכמה מקומות לאורך המסלול הוצבו עובדים מפאת חוסר ראיה של המשתתפים, הקארטים שם היו פתוחים לגמרי ופשוט עפו ביציאה מהמקום.

לעניינו, איך אפשר באופן חוקי בארץ לסוע על קארטינג מהיר ופתוח ולא כמו העגלות שיש ב(עלאק)מסלולי קארטינג שמדברים עליהם כאן? ואני מתכוון ללהשכיר לא לקנות אחד.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

charge, יש בארץ תחרויות של 2 פעימות, קארטינג דו מנועי וכמובן גם 4 פעימות.

ממה שאני יודע, 2 פעימות אפשר להשכיר. אני לא מכיר אישית אנשים שיש להם כזה, אבל אני כן יכול לספר לך שבשביל להשתתף באופן חוקי בתחרויות של 2 פעימות אתה צריך רישיון נהיגה ספורטיבית (יום מבוזבז + מבחן בסוף).

מי שמארגן חלק די גדול מהארועים, שאני מכיר לפחות, אלו הם הנציגים של ספארקו בארץ ובעיקר ירון אדרי, שגם כותב פה ומפרסם גם כאן אירועים שהוא מארגן. אתה יכול ליצור איתו קשר ואני מאמין שהוא ידע לספק לך תשובות לכל השאלות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...