Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים יש ברשותי פולקסווגן ג'טה2010 1600 עם הגיר DSG7 , עם פזם של 87 K ק"מ רכשתי אותה לפני כחצי בערך עם 82 K ק"מ.

מיד לאחר שקניתי אותה היו לי מדי פעם דפיקות בעת הורדת ההילוכים ורעש מוזר כזה כמו זמזום כזה כשאני עוזב את הגז בהילוך שני או שלישי לסירוגין אני כמעט בטוח שהיה את הרעש גם בשאר ההילוכים פשוט הרעש של הרוח היה חזק יותר מהרעש הזה.

לקחתי את הרכב למוסך מורשה עוז,הבוחן שם נכנס איתי לאוטו יש לציין שאפילו נסיעת מבחן לא נעשתה,הדבר היחידי שנעשה הוא הנעה וכיבוי של הרכב ללא הזזתו ס"מ,מיד לאחר מכן הוא קבע שיש להחליף את הקלאצ' ומכטרוניק אני מקווה שאני אומר נכון,למיטב הבנתי את הקלאצ' ואת הרובוט ומכיוון שהוא אמר שזה במסגרת האחריות לא היתנגדתי. יש לציין שביקשתי שיסתכל אם בערב נעשתה החלפה שכזו כי שמעתי שה DSG7 בעייתי קצת ולא הוחלף ולא תוקן דבר ברכב מעולם למעט טיפולים שוטפים.

הכנסתי את הרכב בבוקר הגעתי אחר הצהריים הוא היה מוכן ולאחר כיומיים חזרתי אליו עם הרעש המוזר הזה,הוא עשה איתי סיבוב על הרכב ואמר "זה הרעש של הגלגלי שיניים של הגיר יש חופש ביניהם והם לא יושבים הדוק ומפה הזמזום(או הצרצור אני לא בדיוק יודע להגדיר את זה) ושהכל בסדר ונורמלי"

לא יודע אם זה פסיכולוגי אבל האמת מאז לא שמעתי את הרעש וגם לא יצא לי הרבה לנסוע על הרכב אלא לאישתי,לא מזמן יצא לי שוב לנסוע עליו והרעש הזה ממש הציק לי, השאלה שלי היא אם אכן הגלגלי שיניים יושבים עם חופש ביניהם וכתוצאה מזה אך ורק כשאני עוזב את הגז בהילוך שני שלישי ולדעתי גם אחרים אך קשה לשמוע יש את הצרצור הזה?

ובמעמד זה אם אוכל לשאול עוד כמה שאלות: 1. יש לי תופעה שכשאשר אני נוסע על התפעול הידני מעביר מהילוך ראשון לשני וביניהם עוזב את הגז כשאני לוחץ שוב גז יש מכה מאוד חזקה,מהי והאם היא צריכה להיות? חוץ מזה ההילוכים עוברים חלק

2.בזמן עמידה עם הרכב מונע כשהמנוע חם פתאום יש לו מין גמגום כל שתיים שלוש שניות כזה שממש מורגש בתוך האוטו,כאילו הוא מחסיר פעימה,מין גמגום לא מוסבר כזה,וכששאלתי את המוסך הוא אמר לי "ככה המנועים האלו פועלים חביבי תתרגל, נורמלי לחלוטין"

3. כל כמה זמן צריך לעשות טיימינג? שואל בגלל שאני מתקרב לטיפול 90 אלף.

סליחה על החפירה ותודה מראש על התשובות..!!

פורסם

במנועי 1.6 ליטר לא קיימת הנחיה של הייצרן להחליף את רצועת התיזמון כול X קילומטרים או Y שנים אלא לבדוק את הרצועה בהתאם להנחיות הייצרן לאחר 90K ואחרי זה כול 30K במידה ונמצאו פגמים ברצועה אז יש להחליפה.

אצלך ברכב לשם בדיקה הרצועה יש לפרק את מכסה המגן של הרצועה ואז לסובב סיבוב מלא של הקראנק בכדי לבדוק את כול היקף הרצועה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אוקי את הטיפולים בדרך כלל אני עושה את הטיפולים לבד,אם אני אפרק את הכיסוי של הרצועה (יש לי את הידיים ואת הכלים),איך אני אסובב סיבוב שלם של הרצועה כדי לראות את כולה? אפשר אולי לא לעשות את הקוד ולנסות להניע כדי שמנוע יסתובב ויסובב את הרצועה? או שיש דרך אחרת כי אני לא בטוח שהוא מסובב את הסטרטר בלי הקוד.

ובקשר לשאלה העיקרית מישהו? סליחה שסיבכתי את הכל מקווה שתבינו.

• תוכן חדש...