Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי לאחר הרבה קריאה פה ובאינטרנט ולאחר גיוס כסף נוסף אני רוצה מערכת שתכלול :

סט קומפוננטים 6.5 אינצ'

סט קואקסיאלים 6X9

סאב וופר לפחות 14 אינצ'+תיבה

מגבר 4 ערוצים לרמקולים

מגבר מונובלוק (ערוץ אחד) לסאב וופר

תקציב של עד 5 אלף שקל, אני רוצה מערכת שתשים דגש על SQ אבל גם יהיה לה SPL גבוהה כמובן, צריך שהבאסים יהיו עמוקים ו"מפציצים".

מותגים בלבד יענו ROCKFORD וכ'ו ... משהו רציני ואיכותי שיחזיק הרבה זמן.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

סאבים 14 אינץ' אתה לא תמצא.

12 או 15 אתה כן תמצא.

ויש בודדים שהם 13.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

*תיקון - סאב וופר 12 אינצ' ומעלה

איך הסט אפ שהכנתי כאן :

-סט קומפוננט-

MOREL DOTECH OVATION 6

140 RMS

-סט קואקסיאליים-

JBL GTO938 6X9

100 RMS

-סאב וופר+תיבה-

JBL GT51204BR 12 inc

275RMS

-מגבר 4 ערוצים-

JBL GTO1004

100X4 RMS

600 WATT

-מגבר מונובלוק-

ROCKFORD R5001

500X1 RMS

פורסם

בלי המונובלוק הייתי ממליץ לך להישאר עם הסאב שבחרת אבל מונובלוק של 500W RMS אתה צריך סאב יותר חזק.

אם אתה בעד סאב כפול הייתי ממליץ על GT52402BR שעולה באיזור ה 1,500 ובא עם תיבה מקורית, ככה שינצל יותר את המגבר שיש לך (550W RMS).

ואם אתה לא בעד סאב כפול הייתי ממליץ ללכת על CVR12 של קיקר (400W RMS) שעולה באיזור ה 500 ועם תיבה טובה יעלה לך עוד קצת (300-500 בערך).

אם תחליט ללכת על ה CVR (שהוא סאב מעולה) אתה תשאיר לך גם יותר כסף להתקנה :)

בהצלחה לך!

פורסם
למה אתה רוצה גם זוג 6x9 וגם סאב?

לדעתי אם יש סאב אין צורך ב6x9.

שהנוסעים שיושבים מאחורה גם יוכלו להינות מהטרייבל ולא רק מהבאס שגם ככה נימצא בבגאז' והם ירגישו אותו יותר,אני ממליץ על 9*6 של פיוניר,הם איכותיים מאוד,תיבחר לך איזה דגם שאתה רוצה,לי היו זוג של 480 וואט,הייתי מאוד מבסוט מהם החזיקו מעמד יפה מאוד,מומלץ בחום!

m7kj.jpg
פורסם
אם טתה שומע את הסאב מכיוון הבגאז' כנראה שאתה צריך לבצע כיוון מחדש.

6X9 לא תמיד מזיק, אפילו מועיל.

שמים אותו על נמוך יותר מהסט קדימה והוא נותן אחלה אפקט במידה והרמקולים איכותיים ומכוונים כמו שצריך.

שהנוסעים שיושבים מאחורה גם יוכלו להינות מהטרייבל ולא רק מהבאס שגם ככה נימצא בבגאז' והם ירגישו אותו יותר,אני ממליץ על 9*6 של פיוניר,הם איכותיים מאוד,תיבחר לך איזה דגם שאתה רוצה,לי היו זוג של 480 וואט,הייתי מאוד מבסוט מהם החזיקו מעמד יפה מאוד,מומלץ בחום!

באמת? פיונר? אולי הדגמים הקצת ישנים שלהם טובים אבל החדשים באמת שלא אהבתי.

אם כבר לשנות את ה 6X9 אז משקיעים קצת: Infinity, JBL (USA), Morel, Hertz

בגדול הייתי ממליץ בתקציב שלך ללכת על Morel Temp COAX 6X9 או Ref9633i אחלה של רמקולים לתקציב שלהם! עולים קצת יותר מה JBL שבחרת אבל מומלצים מאוד.

פורסם

אין טעם ברגע שאתה תביא את הCVR אתה כבר לא תשמע את ה6X9 מרוב שהסאב הזה עוצמתי חבל על הכסף ועדיף או שתשפוך אותו על התקנה או שתחסוך אותו לעצמך במידה ואתה מתקין עצמאית!

פורסם

למה לא לחבר את האחוריים לרדיו דיסק ולקנות מגבר 3 ערוצים או 4 חזק ולבחור סאב שמתאים יותר לתקציב שלך?

איזה רדיו דיסק יש לך?

פורסם
עם כיוונים נכונים אתה אמור לשמוע אותו מקדימה.

אני יפתח על זה שרשור עם הפרטים של המונו בלוק,הוא של רוקפורד ואחד אמר לי שזה אחד המונובלוקים החזקים שיש,אני יתן פרטים נוספים בקרוב על זה ואנסה לכוון את הסאב טוב יותר

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...