Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד מקרה של נהגת בשוק.....???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה טועה... היא החנתה בסדר... אבל מכבי אש (המנייקים האלה), באו באמע הלילה, ותקעו שם את הברז כיבוי אש הדפוק הזה...

:turn-l:

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אז אם אתם רוצים סיפור טרי על שוקיזם - הנה אחד מהבוקר:

בדרכי לעבודה חזיתי בנהג מבוגר בגולף (עם חישוקי 17" אבל זה לא קשור) שפיספס את היציאה שהוא רצה בכיכר. מה עשה האינטליגנאאאט? עצר באמצע הכביש והתחיל לנסוע אחורה. להזכירכם - בכיכר.

בנוסף להכל, מסתבר שנסיעה ברוורס תוך כדי סיבוב ההגה אינה אחד מכישוריו, אז הוא נעמד במין אלכסון מוזר תוך כדי שפקק תנועה קל מתחיל להצטבר מאחוריו.

אחרי כמה צעקות של נהגים אחרים נפל לו האסימון (ברעש שכל סיימוגרף באגן הים התיכון הרגיש) והוא פשוט נסע קדימה שלושת רבעי סיבוב בכיכר, ליציאה שבה רצה להשתמש.

אימבציל. :?

פורסם
אז אם אתם רוצים סיפור טרי על שוקיזם - הנה אחד מהבוקר:

בדרכי לעבודה חזיתי בנהג מבוגר בגולף (עם חישוקי 17" אבל זה לא קשור) שפיספס את היציאה שהוא רצה בכיכר. מה עשה האינטליגנאאאט? עצר באמצע הכביש והתחיל לנסוע אחורה. להזכירכם - בכיכר.

בנוסף להכל, מסתבר שנסיעה ברוורס תוך כדי סיבוב ההגה אינה אחד מכישוריו, אז הוא נעמד במין אלכסון מוזר תוך כדי שפקק תנועה קל מתחיל להצטבר מאחוריו.

אחרי כמה צעקות של נהגים אחרים נפל לו האסימון (ברעש שכל סיימוגרף באגן הים התיכון הרגיש) והוא פשוט נסע קדימה שלושת רבעי סיבוב בכיכר, ליציאה שבה רצה להשתמש.

אימבציל. :?

אז הנה עוד אחד...

לפני כמה ימים נתקלתי במקרה מחריד.

לילה.. אני עוצר ברמזור....

עוצרת ליידי בחורה עם יונדאי גטס ולא שמה לב שהנתיב הימני "שלה" חסום עם קונוסים כי צבעו את מעבר החצייה.

ירוק....... היא נוסעת.... שמה לב לרעש מוזר מתחת לאוטו..... הוציאה את הראש מהחלון והסתכלה לבדוק מה קרה.... בינתיים היא עלתה על מדרכה.... והתנגשה בפח של עיתונים.... (הירוקים עגולים האלו).

זהו ככה זה נגמר...

קו---------------------------------------

פורסם
אז הנה עוד אחד...

לפני כמה ימים נתקלתי במקרה מחריד.

לילה.. אני עוצר ברמזור....

עוצרת ליידי בחורה עם יונדאי גטס ולא שמה לב שהנתיב הימני "שלה" חסום עם קונוסים כי צבעו את מעבר החצייה.

ירוק....... היא נוסעת.... שמה לב לרעש מוזר מתחת לאוטו..... הוציאה את הראש מהחלון והסתכלה לבדוק מה קרה.... בינתיים היא עלתה על מדרכה.... והתנגשה בפח של עיתונים.... (הירוקים עגולים האלו).

זהו ככה זה נגמר...

גם נהגת טובה וגם אוהבת עיתונים. הבנאדם הנכון במקום הנכון: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=49285

פורסם

לפני כשבועיים בדרכי חזרה מהצפון, אני נוסע...שעת לילה...

לידי נוסעת מכונית עם בחורה "על ההגה", אוקיי ככה נוסעים אחד לצד השניה במשך כ-2 דקות, עד שאנו מגיעים לצומת T, אני כמובן מאותת שמאלה ומאט, כי לשם פני, אבל הבחורה - לא, היא פשוט ממשיכה כאילו לא קרה כלום. "אוקיי", חשבתי לעצמי, "אולי היא עומדת לנסות איזו שיטת בלימה-תוך-כדי-פניה חדשנית", אבל לא הייתי צריך להרהר במשך זמן רב, שכן אחרי כמה שניות חזיתי בה פשוט ממשיכה ישר לאיפה שאין כביש, ומתמזגת עם הרמזור !

עצרתי מיד, רצתי אליה, היא הייתה בסדר (האוטו לא !) וכששאלתי אותה מה גרם לה לרצות לראות את הרמזור כ"כ מקרוב, היא ענתה לי: "אההה, לא, פשוט אני מכירה את הדרך..אבל לא ראיתי שיש...פשוט חשוך כאן קצת ואני..."

:roll:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
לפני כשבועיים בדרכי חזרה מהצפון, אני נוסע...שעת לילה...

לידי נוסעת מכונית עם בחורה "על ההגה", אוקיי ככה נוסעים אחד לצד השניה במשך כ-2 דקות, עד שאנו מגיעים לצומת T, אני כמובן מאותת שמאלה ומאט, כי לשם פני, אבל הבחורה - לא, היא פשוט ממשיכה כאילו לא קרה כלום. "אוקיי", חשבתי לעצמי, "אולי היא עומדת לנסות איזו שיטת בלימה-תוך-כדי-פניה חדשנית", אבל לא הייתי צריך להרהר במשך זמן רב, שכן אחרי כמה שניות חזיתי בה פשוט ממשיכה ישר לאיפה שאין כביש, ומתמזגת עם הרמזור !

עצרתי מיד, רצתי אליה, היא הייתה בסדר (האוטו לא !) וכששאלתי אותה מה גרם לה לרצות לראות את הרמזור כ"כ מקרוב, היא ענתה לי: "אההה, לא, פשוט אני מכירה את הדרך..אבל לא ראיתי שיש...פשוט חשוך כאן קצת ואני..."

יצא לך מזה לפחות מספר טלפון? :wink:

פורסם

אני עומד ברמזור במרכז הכרמל משמאלי דיהוו נובירה ונהג חדש אני עם הרייסר והוא מתלהב מסמן לי לפתיחות אני נותן לו פור והנסיעה שלו הולכת ככה

1

2

3

D

N

R

והוא היה באיזה 70 קמ'ש כל האוטו הרעיש כמו אוויר ממלחמת העולם השניה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
קרב הענקים...:twisted:

וברצינות-מה הקשר לנושא?

מה הנושא? שנשים לא יודעות לנהוג?

אז הנה לך, יש גם גברים כאלה.

אולי הוא באמת היה צריך להוסיף "אוף טופיק" לפני מה שכתב..

פורסם
אני עומד ברמזור במרכז הכרמל משמאלי דיהוו נובירה ונהג חדש אני עם הרייסר והוא מתלהב מסמן לי לפתיחות אני נותן לו פור והנסיעה שלו הולכת ככה

1

2

3

D

N

R

חחחח והוא היה באיזה 70 קמ'ש כל האוטו הרעיש כמו אוויר ממלחמת העולם השניה.

כן.... ואתמול אני נסעתי על פרארי והטסתי F15....

זו בדיחה ישנה... חבל שאתה מנסה לעשות את זה כסיפור אמיתי. קיצר, בולשיט.

ובמקור זה ערס שקונה מרצדס וחוזר על פעם למוסך עם גיר שבור. שואל אותו המוסכניק איך הוא נוהג, הערס עונה: 1,2,3 Rייס !

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
כל האוטו הרעיש כמו אוויר ממלחמת העולם השניה.

ואיזה קולות בדיוק השמיע האויר באותה מלחמה ארורה? קולות של דייהו נובירה טוחנת תיבת הילוכים?

כל יום לומדים משהו חדש.

:|

• תוכן חדש...