Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

בכביש היומיומי שלי 443 ראיתי לאחרונה באזור מתקן אדם כשני קילומטר קדימה ואחרונה שמתבצעות עבודות.

כרגע הם די הניחו את מתקני הבטיחות וצבעו את סימוני הכביש בכתום, אך העבודות לא החלו.

מישהו יוכל לשפוך אור על הנושא ?

תודה.

Polo 2012

פורסם

עד שהיה איזשהו כביש נורמלי שעושה את העבודה בציר המרכזי הזה, הולכים גם את זה לקחת לנו...

אני מקווה שזה ישנה את הפקקים שיש שם בבוקר מדי בוקר אחד בשבוע

Polo 2012

פורסם

יבוצעו לאורך הכביש מספר פרויקטים וכמובן שביצועם ישפר את מצב הכביש.

לא ברורה לי התלונה שלך? מה אתה חושב שיעשו משהו כדי להרע את מצבו ולהחמיר את הפקקים ? אם תהיה הרעה במצב הכביש היא תהיה זמנית בלבד ורק לאורך תקופת העבודות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הכביש כבר עבר סלילה מחדש לפני שנה בערך.

לצערי יש שם מספיק פקקים בשעות הבוקר ובשעות הערב המוקדמות.

ברור לי שלא מתכוונים להרע לנו, אבל לדעתי יווצרו בקרוב פקקים נוספים על הציר הזה כי גם הוסיפו שם תמרורים על הגבלת המהירות ל60 ו80, בקיצור זה יהיה בעייתי

Polo 2012

פורסם

אבל אין ברירה, כשרוצים לשדרג, לשפץ ולפתח כבישים אי אפשר לסגור אותם לחלוטין ולתת חלופה טובה תמיד (או לרוב),

ומצד שני צריכים להסדיר אותם בצורה שיוכלו להמשיך להשתמש בהם בלי לסכן את העובדים, להפריע לעבודות וכו'.

so far so good so what

• תוכן חדש...