Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW I3, ביקורת של auto-express

Keyser
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום חשבתי שזה רכב מכוער, מיותר ומטופש (כי משתמש בסוללות נטענות).

אבל אז ראיתי שיש דלתות התאבדות מאחור - בשל השלדה הקשיחה, הודות לסיבי פחמן, אין צורך בקורה B - הכל נסלח :-)

SyIIfefKr9w דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הסרטון הזה גרם לי לחשוב עליה בצורה אחרת.

הדלתות התאבדות ממש יפות, זה נותן תחושבה של רכב 3 דלתות עם פונקציונליות גדולה יותר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מכוערת מאוד, אבל נראת שימושית וגם הביצועים אמורים להיות משובחים.

עם אורך של 4 מטרים התמרון בעיר (צפון אמריקאית) יהיה קליל ויחד עם זאת המרחב הפנימי נראה עצום. הטווח "בעולם האמיתי" יהיה כנראה 100-150 ק"מ (עם מזגן עובד - קליפורניה/ישראל), מספיק למכונית שניה או שלישית במשפחה לצרכים עירוניים/עבודה/סידורים.

המחיר בארה"ב דומה לזה של 328 סטיישן, אבל יש שם החזרים פדרליים לרוכשים מכוניות חשמליות. אני מאמין שהם ימכרו לפחות כמה אלפים בשנה, בעיקר בחוף המערבי.

בישראל, אם לא יבוטלו הטבות המס, המחיר צפוי להיות 200 עד 250 אלף, בהתאם לרמת הגימור ומצב רוח של היבואן.

אם ה-I3 תצליח, יכנסו עוד ועוד יצרניות לתחום, יהיה יותר לחץ (ומשאבים) לפיתוח סוללות חדשות וכן מרכיבי שלדה קלים, חזקים וזולים - התוצאה כמובן תהיה טובה לנו, הלקוחות.

פורסם

הייתי בהשקה שלה בהולנד. הרכב נעים ומרווח. האיכות מאוד מרשימה, בייחוד בהתחשב בשימוש בחומרים ממוחזרים ו/או ידידותיים לסביבה.

הרכב מגיע בשתי גרסאות, חשמלית וחשמלית עם "מגבר טווח" ( גנרטור). הרכבים מסוגלים לגמוע 160 ו-300 ק"מ בהתאמה, על טעינה בודדת.

חבילת השירות כוללת אפשרות לשכור מכונית במוו "רגילה" בתעריפים זולים כשצריך רכב לנסיעות ארוכות( מאוד רלוונטי לאירופה, בטח ובטח בתקופת חופשות הקיץ ).

בסה"כ החבילה מאוד מרשימה, ולא יקרה באופן משמעותי( אם בכלל) מרכישת מכונית מנהלים רגילה מאחד היצרנים המובילים.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
העץ בדש לא קשור לעולם. בכל מקרה כרכב שני לעבודה זה אחלה פתרון.

הוא קשור לרעיון הכללי של הרכב. רכב עם אימפקט קטן על הסביבה ולכן יש לך עץ (ספציפי) בחיפויים ודברים דומים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לפי האתר הזה http://www.nextgreencar.com/electric-cars/available-models.php

הBMW בהחלט נמצאת ברף הגבוהה של המחירים ביותר של מכוניות החשמליות.

כן,אבל להבדיל משאר הרכבים החשמליים שהם פשוט רכב משפתחתי עם בטריות יקרות ומסכי אל סי די שנותנים תחושה של עתידניות,הבימר היא רכב פרימיום שבמקרה מונע על חשמל.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...