Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. לפני מספר ימים רכשתי את הרכב הנ"ל ועוצמת המזגן חלשה מאד. הוא מקרר טוב אך עוצמת האיוורור חלשה מאד. כמו כן ישנה שריקה מציקה מן המאוורים של המזגן. היכן נמצאים מאווררי המזגן? האם הבעיה בהם, בהכרח?

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

ייתכן שעלים או לכלוך חדרו למפוח לכן מופיעה הרעש שאתה מתאר. ירידה בספיקת האוויר עלולה להגרם בגלל מסנן מזגן סתום או/גם פתח יניקת האוויר הנמצא בתא המנוע סתום על-ידי לכלוך.

המלצות

1. החלף פילטר אוויר (ראה קישור מצורף) ובדוק באותה הזדמנות אם קיימת גישה עם היד לאיזור המפוח בכדי להוציא לכלוך שנתפס במפוח.

לפני שאתה דוחף ידיים לאיזור המפוח נתק את כבל המינוס של המצבר.

2. פתח את מכסה המנוע ותנסה לאתר מהיכן המפוח יונק אוויר ובדוק שהפתח לא סתום. בדרך כלל הפתחים נמצאים מתחת לטורפדו.

http://www.carcarekiosk.com/video/2005_Mitsubishi_Lancer_ES_2.0L_4_Cyl./air_filter_cabin/replace

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק תודה.

יש לי הרגשה שהרכב דיי הוזנח מבחינת טיפולים ,אני אקנה לו ערכה כוללת של החלקים כולל פילטר מזגן ואחליף.

נ.ב.

מה זה טורפדו?.

פורסם

מרק ,רב תודות לך .

אכן מסנן המזגן היה סתום לגמרי והיו בתוכו עלים :shock: .. מכיוון ששבת היום ניקיתי אותו (אקנה חדש בהמשך) באמצעות מברג וכרגע קופאים למוות כבר בדרגה 2 של המזגן :-). אבל ,השריקה המעצבנת עדיין ממשיכה .האם לדעתך ריסוס קל על מאוורר המזגן ליד הפילטר בWD40 יועיל?.

פורסם

על תרסס WD40 על המפוח וחלקיו מכה סיבות.

1. אם המיסב של המפוח גמור אז WD40 יעזור לך ליום יומים.

2. לאחר שתרסס WD40 על חלקי המפוח לכלוך ואבק ידבקו אל המפוח וחלקיו.

3. ישאר לך ריח לא נעים באוטו לזמן מה.

אולי נשאר לכלוך על גוף המפוח או על הכנפיים של המפוח וכתוצאה מזה קיים חיכוך שגורם לרעש ? הייתי מנסה לנקות את המפוח בעזרת לחץ אוויר.

אולי השריקה לא מגיעה מהמפוח אלא מסניקת האוויר של המפוח דרך התעלות או המעברים ?!

במחשבה שנייה...

בכדי לבודד את מקור הרעש הייתי מרסס שמן סיליקון לאיזור המיסב ובודק האם הרעש נפסק.

פורסם

שמן סיליקון?

מה זה?

פעם ראשונה שאני שומע על זה .תראה ,הרעש חלש יותר כרגע ,אבל אני מעוניין לנסות הכול .פשוט נראה לי שאם המיסב שם נדפק ,אז הדבר ידרוש פרוק מלא של הדש בורד דבר שאינני מעוניין בו כלל .

נ.ב.

אם תוכל לתת לי לינק לשמן סיליקון ,אודה לך.

פורסם

שימון עם סיליקון אסור לשימוש במקומות של מגעי חשמל וילכן יקלקל את המנוע של המפוח ראה הוזהרת !

צריך לפרק את מפוח ולהסיר מתוכו את הגוף זר שכנראה נתקע בו או להחליף את המפוח אם הרעש מגיע מהמסבים

פורסם
שמן סיליקון?

מה זה?

פעם ראשונה שאני שומע על זה .תראה ,הרעש חלש יותר כרגע ,אבל אני מעוניין לנסות הכול .פשוט נראה לי שאם המיסב שם נדפק ,אז הדבר ידרוש פרוק מלא של הדש בורד דבר שאינני מעוניין בו כלל .

נ.ב.

אם תוכל לתת לי לינק לשמן סיליקון ,אודה לך.

אני משתמש בספריי סיליקון לשימון וסיכוך חלקים שונים ברכב.

ראה תמונה מצורפת (ניתן לרכוש בכול חנות לחלקי חילוף לרכב ולפעמים גם בטמובריות).

רסס רק לעבר המיסב.

V292641.jpg

פורסם

אם תצליח לרסס רק לאיזור המיסב בעזרת הקשית (צינורית) לא ייגרם שום נזק. תרסס כאשר המפוח לא עובד.

ספריי סיליקון הוא מאוד בטוח לשימוש על חלקי פלסטיק/גומי/מתכת הבעיה בגז שמנדף את השמן ולא בשמן עצמו.

במוצרים אייכותים כמו של ליקויי מולי/STP מנסיוני אין שום בעייה לרסס על חלקים מפלסטיק/גומי/מתכת.

• תוכן חדש...