Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה עולה לתקן פגוש אחורי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אוףףףףף עשיתי היום תאונה קלה ונכנסתי מאחורה ברכב טיוטה קורולה דגם "סאן" 2008.

יכול להיות שהוא צריך להחליף את הפגוש האחורי, ורציתי לדעת כמה זה אמור לעלות, כדי שאדע אם כדאי להפעיל את הביטוח, או לשלם לו כבר את הנזק כדי לא להפסיד את ההנחה עבור היעדר תביעות.

מצורפת תמונה של הנזק.... :-(

IMG-20131021-WA0001.jpg

פורסם

מה זה יכול להיות שצריך להחליף את הפגוש האחורי?

הוא שבור, בטח שצריך להחליף אותו.

מדובר בכמה אלפי שקלים ולך תדע אם אין עוד נזק מלבד הפגוש.

פורסם

רק הפגוש עצמו, ללא צבע ופחחות יעלה לך 3000 שח.

אבא שלי החליף אחד כזה בדיוק לפני חודשיים.

אגב בטויוטה עכו עם צבע והרכבה, עלה 11000 לחברת הביטוח !!!! לידיעתך, לא היה תיקון פח בכלל, רק פלסטיק , הזוי !! טוב שאבא לא היה אשם.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אגב בטויוטה עכו עם צבע והרכבה, עלה 11000 לחברת הביטוח !!!!

מחיר שערורייתי !

לשם השוואה,לחבר עשו נזק בפגוש של מרצדס SLK קבריולט,היה צורך להחליף פגוש...עלה 15 אלף ש"ח.

נראה לי קצת-הרבה הזוי שפגוש של קורולה יעלה 11 אלף...

פורסם
מחיר שערורייתי !

לשם השוואה,לחבר עשו נזק בפגוש של מרצדס SLK קבריולט,היה צורך להחליף פגוש...עלה 15 אלף ש"ח.

נראה לי קצת-הרבה הזוי שפגוש של קורולה יעלה 11 אלף...

אם יזדמן לי אני אעלה לך אותה.. גם אני הייתי בשוק כשאבא רשם להם צ'ק שמן כזה על שטויות !!!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

לא יודע מאיפה הבאתם את הנתונים האלה.

אולי חדש יעלה 3000.

אחד מפירוק אפשר לקנות גם בפחות מ 1000 ש"ח.

צבע ועבודה סביב 600-1000 ש"ח.

והגזמתי..

סתם לידע כללי, קניתי לא מזמן מפירוק דלת הזזה + דלת קדמית קומפלט ב 1200 ש"ח..

אלי

פורסם
לא יודע מאיפה הבאתם את הנתונים האלה.

אולי חדש יעלה 3000.

אחד מפירוק אפשר לקנות גם בפחות מ 1000 ש"ח.

צבע ועבודה סביב 600-1000 ש"ח.

והגזמתי..

סתם לידע כללי, קניתי לא מזמן מפירוק דלת הזזה + דלת קדמית קומפלט ב 1200 ש"ח..

אלי

אלי תודה על ההרגעה...

אבל נראה לי בכל מקרה אאלץ להפעיל את הביטוח לא? :(

פורסם

אם הוא יסכים להחליף לפגוש מפירוק ולצבוע - אין טעם להפעיל ביטוח. שלם לו ושכח מזה.

אם ירצה חדש ולעשות בסוכנות.. אין מנוס.

מסקרן אותי איך הרכב שלך נראה אם הצלחת לפרק לו ככה את הטמבון.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יש לך מקיף? מה הנזק לרכב שלך?

בתיקון חלפים משומשים ומוסך חאפר יהיה אפשר לסגור את זה ב 2000-3000 (פגוש חיצוני, קורת רוחב)

לא בטוח שבתור הבחור שנכנסו בו מאחור הייתי מסכים לתיקון כזה

פורסם

לי יש פג'ו 206 ולי לא קרה נזק!

ידיד שלי אמר לי שתמיד החלק הקידמי חזק יותר מהאחורי, ומה שמצחיק הוא שלא נכנסתי בו במהירות או משהו.. ממש הזוי :?

פורסם

ורד - אם הייתי צריך להמר הייתי מעריך את הנזק בלפחות 10,000 ש"ח, יתכן שיותר. אבל, כאמור, מדובר בהימור אי אפשר לדעת מה מסתתר מאחורי הפגוש השבור, אבל ברור שגם חלקו הפנימי של הפגוש נשבר ויתכן מאד שיש גם לא מעט פחחות.

גם לגבי הפג'ו שלך - אני ממליץ לך לקחת אותו לבדיקה במוסך. סביר מאד שמתחת לפגוש המבריק תמצאי הרבה הרס, וכדאי מאוד שהרכב יבדק לפני שיגרמו נזקים משניים.

ד"א - לפני 4 חודשים פגעו בי מאחור (בסוזוקי SX4). נזק ששטחית נראה פחות ממה שמופיע בצילום שלך הסתכם בכ-8,000 ש"ח (כולל עלות שמאי).

בקיצור - שני צעדים מחר בבוקר:

1. לדווח לביטוח שלך.

2. להכניס את הרכב שלך לפחח - ולא להניע בבוקר לפני שבדקת לפחות שמן ומים במנוע שלך. אם חסר משהו - לגרור!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וואי ממש תודה!

אכן זה מה שאעשה מחר בבוקר לבדוק שמן ומים!

ולגבי הפחחות, אם אלך למוסכניק הוא לא יוכל לבדוק לי?

• תוכן חדש...