Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים. מזה כמה ימים שיש לי סוג של רעידות במנוע סיאט קורדובה קופה 2001 ידנית, והוא עובד לא רציף במקטעים כזה.

ניקיתי היום את המצערת בתקווה שזה יעזור (הייתה מטונפת למדיי) אך לא עזר.

ופתאום אני נתקל בפתח קטן באחד הצינורות שנשאב ממנו אוויר. להפתעתי ברגע שאני חוסם את הפתח המנוע עובד חלק ללא רעידות.

לא הצלחתי לזהות מה הוא החלק אך נראה שצריך להיות שם נשם כולשהו.

מצורפות תמונות של המדובר.

מישהו יותר מה הוא החלק? מה הצינור? ומה אמור להיות שם?

נ.ב. יש איזה דמויות בתמונה, לא להתייחס תכונת צילום מפגרת בגלאקסי.

תודה מראש

C360_2013-10-21-13-49-48-171.jpg

C360_2013-10-21-13-49-38-394.jpg

:-) just smile
פורסם

חיפשתי בכל תא המנוע, ועל הריצפה ואין שום זכר לצינורית. האמת שגם אם הייתי מוצא משהו לאן אמור בכלל להתחבר הקצה שני?

פורסם

אם אני רואה נכון מדובר בצינור שהולך מהמגבר בלם לסעפת היניקה. בצינור הזה קיים שסתום חד כיווני שזהו השסתום שצילמת. קיימת בעיית סלד כי הצנרת הזו לא אטומה. ייתכן והשסתום הזה ספציפית הולבש לך מתיקון קודם כלשהו והוא לא שייך לרכב שלך.ומה שעשו אטמו את היציאה הזו והאטימה ברחה כניראה. זכור לך היתעסקות שם מתי שהוא?

פורסם

האמת שלא זכור לי שהתעסקו באיזור שם. מאחורי המיכל מים הייתה נמצאת אזעקה שהורדתי וביטלתי. משום מה אף פעם לא הבחנתי בצינור הזה. ולכן קשה לי להיזכר אם היה עליו משהו. מה בכלל התפקיד של הצינור הזה שאכן הולך מהמגבר בלם לסעפת? והאם יש סכנה לאטום את החור הנל?

פורסם
אז בעצם אפשר לאטום את הפתח מבלי לחשוש?

מכיוון שמדובר במערכת הבלימה וזה עניין בטיחותי אל תאטום שום דבר עד שתבדןק ספציפית לדגם שלך לגבי השסתום הזה. חפש באינטרנט אני מאמין שתמצא תשובה.

פורסם

האמת שחיפשתי כל היום ולא מצאתי תשובה. ובדיוק בגלל שזה בלמים אני בדילמה להשאיר פתוח או לסתום.

פורסם

השארה שלי - הצינור והשסתום הזה משותפים עם דגמים אחרים והיציאה הנוספת משמשת בהם להפעלת מערכת נוספת שפועלת על וואקום, כמו EGR לדוגמה.

• תוכן חדש...