Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט לרכב - 15 שנים על הכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ניגשתי לעשות טסט לפיג'ו 306 שלי. הצגתי את כל האישורים(כולל בדיקת בלמים)ושמתי לב שבניגוד לשנים אחרונות לא ביצעו בכלל בדיקה של מזהמים/פליטת גז מהרכב...בכלל הבדיקה נראתה לי מהירה מאוד(בערך 5-6 דקות).

כמובן שעברתי חלק בלי צורך בהחלפה של מנורה כזו או אחרת. האם בשנתון מאוחר לא מבצעים את הבדיקה הנ"ל? האם בדיקת הבלמים במוסך פותרת אותי מבדיקות נוספות במהלך הטסט?

תודה לעונים.

Peugeot 306 XR 1998

Hyundai I30 2008

פורסם

לכל הרכבים החל ממודל 1995 (כולל) מבצים בדיקת זיהום מלאה.

בדיקת בלמים במוסך לא פותרת משום בדיקה בטסט, היא באה בנוסף ולא במקום.

פורסם

באמת מוזר כי היום כל המכונים הם ממוחשבים ואם חסר לך חלק מסיום בטסט המכון לא יכול להנפיק לך תעודה שהרכב תקין.

ובבדיקת זיהום אויר, עד שהרכב לא יוצא תקין (והנתונים באים ישר מהמחשב כאשר הבוחן בקטע הזה אינו יכול להזין למחשב תקין/לא תקין, בניגוד לעמדות האחרות בטסט) הרכב לא יכול לעבור טסט.

פורסם

בטופס בדיקה מסומן שהכל תקין כולל בדיקת פליטת גזים. זו בדיקה שאי אפשר לפספס כי הבוחן מבקש ממך לתת גז לכמה שניות

והפעם זה לא קרה. בשנה שעברה נכשלתי בטסט בגלל מנורת כרית אויר מהבהבת אז אולי השנה החליטו בקומפיוטסט ראשלצ ללכת לקראתי :-D

Peugeot 306 XR 1998

Hyundai I30 2008

פורסם

בזמן שבדקו לך חופשים בגלגלים או בדיקת אורות עשו בדיקת פליטה במקביל.

פעם הבדיקה הייתה בניפרד בכלל מיכשור שדרש זמן ניתוח, היום המיכשור יכול לנתח תוך 2-3 דקות.

פורסם

יכול להיות באמת ששינו את הבדיקה, ממה שאני זכרתי בפעם הקודמת ואפילו לא שמתי לב...

לסיים טסט עם דף חלק ברכב ישן זה מפתיע לטובה כי תמיד יש לי תחושה שמנסים לחפש רכבים ישנים גם בדברים קטנים.

Peugeot 306 XR 1998

Hyundai I30 2008

פורסם

חלק מבדיקת גזים כולל עבודה של חצי דקה בסל"ד גבוה (מעל 2500), קשה לפספס את זה.

לדעתי התקלקל להם המכשיר (קורה לא מעט) ועשו איזושהי קומבינה כדי להעביר אותך ללא בדיקה. קרה לי בעבר.

אני מניח שבכל זאת גבו ממך את תוספת המחיר עבור הבדיקה (סביבות 30 שקלים, סך הכל סביבות 100 ש"ח).

פורסם

סה"כ 96 ש"ח שילמתי בסוף הבדיקה. אני מניח שזה כולל גם את עלות הבדיקה מכיוון שכפי שכתבתי מקודם בטופס נרשם שנעשתה בדיקת פליטת גזים.

Peugeot 306 XR 1998

Hyundai I30 2008

• תוכן חדש...