Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטים ל-p touch - איפה/מה/כמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סתם צריך סרט אחד או שניים, שחור על לבן, חצי אינץ' / 12 מ"מ.

כצפוי בארץ, משיטוט בזאפ מתברר שהמחירים הם לפי השער הרגיל של דולר כפול 10.

:shock::evil::mad2::2gunfire::snipersmi:screwy:

יש פתרונים?

לא רוצה איביי.

אמזון + חברת שילוח יוצא בערך אותו מחיר (בשביל 2 סרטים).

בתודה מראש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם אתה רוצה שחור/לבן על גבי שקוף (הסרט שקוף) אני יכול לתת לך חינם מתנה בלי כסף 8)

של dymo אם זה מתאים לך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שקוף סבבה. האם זה מתאים ל-p-touch 1000?

תודה רבה!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הסרט של דיימו מתאים לכמה סוגי p-touchים מיצרנים שונים

עכשיו גיליתי שלמעשה p-touch זה שם המכשיר הספציפי ללייבלים של בראדר ולא שם כללי למכשירי לייבלינג שעד עכשיו חשבתי שp-touch זה כינוי

אצלך הקסטות שונות מאלו שיש לי

אכלת אותה סרג׳יו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

:cry:

נו טוב, העיקר הכוונה. תודה.

סרג'יו עדיין ממתין לרעיון. שלוש... שתיים... אחת...

פורסם

טוב, אני אקנה דרך buy2usa / mustop

ייצא כ-80 ש"ח לחבילה עד הבית. עדיין פסיכי, אבל יחסוך כיתות רגליים.

• תוכן חדש...