Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפ שמחייבים בחשבון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת מעולם לא נתקלתי במצלריות שאומרות משהו על הטיפ, לא לפני ולא אחרי.

נתקלתי הרבה בכאלו שעונות לך "זה לא כולל טיפ" מלווה בחיוך ממזרי ותמוה, וזה לא רק מלצריות! כמה פעמים יצא לכם לשמוע קטע כמו מה שאני אכתוב עכשיו בפאבים / מועדונים?

לפני שלושה שבועות ביקרתי חברים בצפון, הלכנו למועדון האבלון, מזמין לי כוס וויסקי + יין לחברה, נותן 100 ש"ח, רואה את הברמנית מפקידה בקופה את ה 100 ש"ח, לוקחת משם את העודף בלי לשאול אותי וזורקת לקופת טיפים שלה.

אפילו לא נגשה אלי, נופפתי לה עם היד "בואי לכאן", שאלתי אותה בנחמדות "לקחת טיפ?" עונה לי כן עם חיוך, עניתי לה חזרה "יופי עכשיו תוציאי מה יצא ותביאי לי, להבא תשאלי אותי קודם".

אם היא היתה מחזירה לי את העודף היתי משאיר את ה 15 ש"ח שנשארו כטיפ בשבילה (לא שיש על מה), אבל זה העלה לי את הסעיף, ועוד אני שעבדתי בתור ברמן במועדונים/פאבים/הפקות ומה לא חצי עשור מאילת ועד המרכז בחיים שלי לא העזתי לקחת את העודף בלי לשאול את הבן אדם שהזמין.

תרבות של זבל סליחה על הביטוי,חזירות של הבעלים או המוכרנים.

Opel Adam S 2017

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נתקלתי הרבה בכאלו שעונות לך "זה לא כולל טיפ" מלווה בחיוך ממזרי ותמוה, וזה לא רק מלצריות! כמה פעמים יצא לכם לשמוע קטע כמו מה שאני אכתוב עכשיו בפאבים / מועדונים?

לפני שלושה שבועות ביקרתי חברים בצפון, הלכנו למועדון האבלון, מזמין לי כוס וויסקי + יין לחברה, נותן 100 ש"ח, רואה את הברמנית מפקידה בקופה את ה 100 ש"ח, לוקחת משם את העודף בלי לשאול אותי וזורקת לקופת טיפים שלה.

אפילו לא נגשה אלי, נופפתי לה עם היד "בואי לכאן", שאלתי אותה בנחמדות "לקחת טיפ?" עונה לי כן עם חיוך, עניתי לה חזרה "יופי עכשיו תוציאי מה יצא ותביאי לי, להבא תשאלי אותי קודם".

אם היא היתה מחזירה לי את העודף היתי משאיר את ה 15 ש"ח שנשארו כטיפ בשבילה (לא שיש על מה), אבל זה העלה לי את הסעיף, ועוד אני שעבדתי בתור ברמן במועדונים/פאבים/הפקות ומה לא חצי עשור מאילת ועד המרכז בחיים שלי לא העזתי לקחת את העודף בלי לשאול את הבן אדם שהזמין.

תרבות של זבל סליחה על הביטוי,חזירות של הבעלים או המוכרנים.

תקבל עודף של 44 שקל בשקלים, אין דבר שיותר מעלה את הסעיף לרקיע מזה.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

כבר 5 שנים שאני הולך לאותו בית קפה, בשם קפה נטו. בפעם האחרונה מי שמלצרה אותנו (אני פלוס שלושה חברים) הייתה חדשה, וכל אחד אמר איזה קפה הוא רוצה,תוך כמה דקות היא הביאה לנו את הקפה, הייתה מנומסת ונחמדה, אחרי שהיא הביאה את החשבון היא אמרה שהיא מצפה לקבל בדיוק 10% טיפ. אמרתי לה שאני לקוח קבוע כאן ואני עדיין משאיר טיפ,פעם כן פעם לא והפעם נפלת על הפעם לא,בגלל החוצפה שלך. הלכה לקופה והביאה את המנהל לשולחן,המנהל בירך אותי לשלם שאל מה איתי, ועוד שאלות בית מרקחת ומידי פעם העפתי מבט לראות את הפרצוף שלה,היא הייתה בשוק שאנחנו מכירים, ואחרי כמה רגעים היא עזבה אותנו לטובת פינוי משולחן אחר.ואז אמר לי המנהל פשוט להתעלם ממנה ולא להתעצבן יותר מידי כי היא חדשה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

במקומות שמתעקשים לדרוש טיפ, אני מוסיף אותו באשראי או פשוט לא משלם טיפ כלל. שישלמו על החוצפה שלהם קצת מס חזרה למדינה, אין עם זה שום בעיה.

מה גם שמבחינתי מזומן היה אמור להיעלם מהעולם מלפני יותר מ 10 שנים. נדיר מאוד למצוא בארנק שלי שטרות או מטבעות.

• תוכן חדש...