Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפ שמחייבים בחשבון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהונג קונג גם יש חיוב של הטיפ כחלק מהחשבון, לי אישית לא מפריע כי לרוב השירות סביר בהחלט ולמעט מקרים חריגים לא נתקלתי בשירות רע, לרוב שירות סביר ומעלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה מה שהאינסטינקט שלך מורה לך לעשות. אבל כשאתה בדייט אתה פשוט זורם עם העניין ומקלל את המלצרית בשקט.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

באיטליה זה שני יורו לאדם גם אם לא אכלת כלום. בצרפת רדפו אחרי להחזיר לי טיפ:shock:

בארץ רדפו אחרי בטענה שהטיפ לא מספיק.(היה יותר ממספיק היא לא ידעה חשבון,פאדחנית)

בכלל המלצרים שרודפים אחרי לקוחות כאלה מטומטמים לדעתי (חבר'ה הייתי גם מלצר)

יושבים עשרה אנשים בפאב ונניח לא שמו מספיק טיפ,המלצר רץ תופס אחד מהם ודורש את ההשלמה.נו באמת..

פורסם

פעם אחרונה בהונגריה שמנו לב שהמלצרים תמיד מבסוטים עלינו עד השמיים.

רק אחרי חמישה ימים הבנו שיש סעיף שמחוייב בקבלה(נו כמובן שהקבלה בהונגרית) ואנחנו נתנו עוד טיפ בגובה 10%.:|

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אתם מזכירים לי שלפני 3-4 שנים אכלנו במסעדה בראש פינה כל המשפחה המורחבת (בערך 20 איש), אמורה להיות מסעדה יוקרתית

ומלבד זאת שכשהגענו נאמר לנו (מה שלא נאמר לנו לפני כן כמובן) שהשולחן לרשותינו לשעה בלבד (ואנחנו 20 איש ..), מלבד הבושה הזו, לשלושה אנשים לקחו את המנה לפני שסיימו לאכול (כנראה על עקרון השעה?), אחד קיבל את האוכל שלו קר, ואחד לא קיבל בכלל ..

שירות מטורף, והמלצרית במשפטים של "אוי נו לא צריך לעשות עניין מכל דבר" (על כך שאמרנו לה שלקחו להם את האוכל באמצע)

בקיצור אחרי כל עוגמת הנפש הזה, מלבד זאת שביקשנו לדבר עם אחראי במסעדה ולא היה (?!) - ומלבד זאת שגם לשלם על הארוחה עצמה לא היה מגיע להם

עקב היחס ה"נפלא" של המלצרית השארנו טיפ בגודל עשרה שקלים ויצאנו, כשאנחנו כבר בערך 20 מטר לכיון האוטו רצה אלינו המלצרית באטרף וצועקת "הלו רגע רגע לא שמתם טיפ" - אבא שלי, שהיה אחד מאלו שלא קיבלו אוכל בכלל, אמר לה "עם שירות כזה יש לך מזל שלא לקחתי את הצלחת והמזלג הביתה כפיצוי"

תגובתה של המלצרית הייתה (ציטוט מקורי) "אל תחזרו לפה EVER שמעתם !" אנחנו אנשים ממושמעים .. וכמובן שלא חזרנו.

פורסם

WTF? אפשר לדעת איפה זה קרה שאדע לא להגיע?

(אם הם עוד קיימים עם שירות כזה)

פורסם

בגרמניה זכור לי שישבנו בפאב. השירות היה טוב והאווירה הייתה מצויינת. כשהבאנו טיפ לברמנים (שיצאו מהבר להגיש לנו את המשקאות) הבנתי שהם לא רגילים לטיפ.

הם קיבלו טיפ בגובה 2/3 מההזמנה ולא הפסיקו להודות לנו.

כשמגיע מגיע.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

מוזר, הייתי בגרמניה בפברואר ולא נראה שלמישהו מרגיש מוזר שאנחנו משאירים טיפים.

ביפן לא משאירים טיפים בכלל, למעשה ברוב המקומות בהם היינו , אפילו אלו שהיו יוקרתיים יחסית אתה משלם בקופה ולא בשולחן.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

כשמגיע אכן מגיע ואין עם זה ויכוח. השאלות שלי נגעו יותר לענין של כשלא מגיע.

בדרך כלל גם כשמציינים בפני שצריך להשאיר טיפ, עוד לפני שהזמנתי או לפני שביקשתי חשבון, זה מוריד לי אוטומטית את החשק להשאיר טיפ.

פורסם

חשבתי שה10% זה משהו שקשור לחוק ולא סתם מנהג. אם השירות לא טוב אני גם יכול לא להשאיר כלום?

בכל מקרה אצלנו תמיד משאירים 10% ואם השירות ממש טוב אז מפנקים בהרבה יותר.

קקטוסולר ידנית

פורסם
מוזר, הייתי בגרמניה בפברואר ולא נראה שלמישהו מרגיש מוזר שאנחנו משאירים טיפים.

ביפן לא משאירים טיפים בכלל, למעשה ברוב המקומות בהם היינו , אפילו אלו שהיו יוקרתיים יחסית אתה משלם בקופה ולא בשולחן.

זה היה פאב מאוד קטן ומקומי בברלין. אמנם באלכסנדרפלאץ המתויירת אבל ניכר שאנחנו היינו התיירים היחידים וכמו"כ גם פנים לא מוכרות אחרי הרבה מאוד זמן.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

באצטוניה בקושי שמים טיפים. אחת הסיבות היא שהם פשוט לא מסתובבים עם כסף קטן, או כסף בכלל - כמעט בכל מצב הם משלמים באשראי.

אני, כמובן, מרחם על המלצרים המסכנים שמרוויחים פה לרוב 2-3 יורו לשעה (לא מגזים בכלל) ומשאיר לפחות 10-15%. מה שכן, מהיותם אסטונים, הם לא אומרים על זה מילה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

במסעדת אנטבה באור יהודה, המחיר בתפריט כולל 10% טיפ.

אני לא יודע אם הטיפ באמת מגיע למלצר או לא, אבל השירות מעולה ולכן אני משלם תמיד מעבר למבוקש.

----

• תוכן חדש...