Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי, כ-65K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

בעקבות החלפת עבודה אני מתחיל בימים אלו לחפש רכב משפחתי (קומפקטי\גדול) לכמה שנים הבאות (כרגע נוסע בליסינג )

התקציב כ-65K

מעריך את הנסיעה בכ-20K ק"מ שנתי

סדרי עדיפויות:

1. אמינות

2. עלויות אחזקה (טיפולים, תיקונים, ירידת ערך כמה שאפשר לדעת)

3. נוחות

מכיוון שהרכב ישמש גם לעבודה, עבור הדלק אהיה זכאי להחזר הוצאות מלא, כך שזה לא השיקול.

תודה מראש על העזרה לכל החברים. רק מהקריאה פה הספקתי ללמוד לא מעט.

פורסם

ממליץ על פורד פוקוס, מנסיון עם פוקוס רביעית! אמינות גבוהה, עלויות אחזקה סבירות, ביטוח זול יחסית, נוחות לדעתי הכי טובה לזמנה, מרווחת, יציבה, הגה עם משקל טוב, מאובזרת יחסית. החיסרון הבולט הוא המחסור בכוח לי אישית זה לא מפריע בסופו של דבר זה רכב משפחתי שעושה את העבודה בצורה טובה מאוד. אני מכיר ספציפית אחד במצב נדיר אם זה מעניין אותך תיצור איתי קשר בפרטי.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

תודה על התגובות, ברגע שאחליט יותר על כיוון ספציפי אפנה אם יהיה רלוונטי.

חשבתי גם על שתי האפשרויות האלו, אני מנסה להשיג מידע נוסף.

מה דעתכם על מונדיאו? הונדה סיוויק?

האם הוצאות אחזקה על משפחתית גדולה (מאזדה 6\מונדאו) גדולות משמעותית מאשר על קומפקטית?

פורסם

מה דעתכם על מונדיאו? הונדה סיוויק?

תוכל להשיג בתקציב כזה סיוויק משנת 2007 (או מודל חדש יותר מליסינג). הרכב מרווח מאוד, נוח וחזק ומתאים לנסיעות ארוכות (1.8 ל', 140 כ"ס), אמינות ושמירת ערך מהגבוהות בקטגוריה.

כבונוס יש גם צריכת דלק מפתיעה לטובה, אבל לטענתך (=למזלך...) זה אינו שקול.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אני יכול לענות לך בתור אחד שיש לו שריטה ומטפל רק במוסך מורשה ורק חלפים מקוריים אין כול כך הבדל במחיר של החלפים והעבודה בין 2.0 משפחתית גדולה לבין 1.6 משפחתומטית רגילה רק בתצורכת דלק יש טיפה הבדל לא כול כך משמעותי (לפני זה היה לי מזדה 3 1-9 בעיר). רק שהמשפחתית הגדולה יותר חזקה ויותר כפית לנסיעה.

פורסם

ההבדל בין משפחתיות גדולות 2000 סמק למשפחתיות קומפקטיות 1600 באחזקה הוא במחירי הביטוח ובאגרת הטסט.

אני הייתי נמנע מהסיוויק הרכב יקר לאחזקה ובמחיר של סיויק 2007 ניתן לרכוש פוקוס או מאזדה מ2010 שהן עולות עליה בלא מעט פרמטרים. בטיחות, נוחות, אבזור, מרווח בפוקוס עדיף, תא מטען ועוד. בא לא נשכח את ההפרש של 3 שנות ייצור! וכך לדעתי הרכב נופל.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

הי

סיויק בהחלט אופציה מצויינת, אך לא בטוח אם בשנתונים חדשים יחסית (2008 ומעלה ) ייכנס בתקציב שלך.

היא אמינה ונוחה, טיפולים קצת יותר יקרים משאר היפניות אבל לא כזה נורא.

אגב, אם אלו הפרמטרים היחידים שמניעים אותך, לך על הבנאליות:

מאזדה 3/6

קורולה

יונדאי I30/35 (תלוי בשנתון.)

• תוכן חדש...