Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לה"ו

החורף בפתח,ילד חדש בא לעולם ,ועם עוד 2 זאטוטים בבית,זקוק למייבש טוב .

אקדים ואומר שאישתי לא מרוצה מהעניין,יש לה דיעות שליליות על מייבש ,שהוא הורס את הבגדים,בזבזן חשמל נוראי וכו'

למרות הכל בעוד חודש ,חודשיים כבר יהיה מאוד קשה לעמוד בקצב הייבוש והכביסות- ונהיה חייבים מייבש, המלצתכם ??

סכום גג-ניראה לי עד 1500-1600 ואם אפשרי פחות אז מומלץ ביותר.

נ.ב.

ראיתי שיש שני סוגים של מייבשים -אחד עם צינור פליטה ואחד עם צינור עיבוי ??

מזה חיישני טמפרטורה ?

תודה מראש!

פורסם

הצד המשמח הוא שמייבש הוא מכשיר פשוט מאד, ולכן די אמין. מחזיק כמו 2-3 מכונות כביסה.

המיבש ה קודם שלי היה קונסטרוקטה שחי קרוב ל-15 שנה, כולל שטיפה בזרם מיים חמים מצינור שניתק מדוד חימון שהיה מותקן מעליו. כעת יש לי באוקנכט מזה כ-8-9 שנים, פעם אחת נזקקתי להחלפת גוף חימום.

כפי שציינת יש שתי אפשרויות לפליטת האויר מהמייבש: האחת היא אל מחוץ לחדר (עדיף דרך צינור הצסתיים ברפפה בקיר חיצוני, אם כי אפשר גם ללא צינור, תוך ידיעה שיהיו נזקי לחות גם אם החדר מאוורר היטב), והאחר עם מתקן עיבוי פנימי (נראה כמגירה) שאותו יש לרוקן בסוף הפעולה. אני התנסיתי רק בסוג הראשון, וגם אין לי נסיון עם מייבשים עם חיישני לחות.

מבחינת הרס בגדים - אם אינך מייבש כיסה עדינה וצמר אלא רק כבסים המיועדים לכך - אין שום בעיה עם הייבוש. כבר קרוב ל-20 שנה שאצלי לא תלתה כביסה שאינה עונה לקריטריונים של כביסה רגישה, והבגדים חיים הרבה שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

והאם יש דגם ספציפי שאתה ממליץ עליו??

מצד אחד נאמר לי ע"י "אמרנים" למניהם שלא כדאי להשקיע במייבש יותר מדיי , מוצר מדבקה גם טוב,ואפשרי באלף שקל למצוא אחלה דיל

מצד שני-דיברתי עם עמה מומחים בתחום,שאומנם יש להם אינטרס ,הם מוכרים, שאמרו לי שיש עוד אלמנטים שצריך לקחת בחשבון,כמו,משך זמן ייבוש, איכות כביסה לאחר שימוש ,חיישני טמפרטורה שמפסיקים את פעילות המייבש לאחר זיהוי סוף אידוי וכו'.

יצאתי מבולבל :shock:

פורסם

כאמור - את המייבש שמשמש אותי כאעת קניתי בסביבות 2005, כך שהדגם אינו רלונטי היום.

אין לי מושג מה ההבדלים בין מיבשים זולים ליקרים. סה"כ מדובר במוצר פשוט מאוד, שגם אינו עומד בעוסי במיוחד גבוהים (כמו, למשל, מכונת כביסה). כפי שכתבתי קודם אין לי נסיון עם חיישנים, למרות שהרעיון נראה טוב כיון שבקרה באמצעות חישנים מונעת הן חימום מיותר של הכבסים והן בזבוז חשמל. מצד שני - עקרונית אני מעדיף להשקיע במותגים עם גב, ולמעט מכונת כביסה אחת עד היום הגישה הוכיחה את עצמה.

וכמובן - לכל מוכרן יש אינטרסים למכור את מותג הבית של "הרשת שלו" - כמעט כל יבואן מחובר עם אחת הרשתות ולכן המוכרנים מונחים לדחוף את מוצרי אותו יבואן. ומעבר לכך - כושר ההשמצה שלהם יכול לבייש כל פוליטיקאי באסיפת בחירות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבנתי,ניראה לי שההתלבטות שלי היא בין HAIR פשוטה שעולה 1000 ש"ח כולל משלוחה,לבין אחת עם מודל טוב ומחיר בהתאם.

לא צריך להסתבך כ"כ בבחירה של הדגם .

יש המלצות למי שיש כבר מייבש ?

פורסם

יש לי מייבש "ספקטרה" (מוצר מדבקה איטלקי) שחוגג כבר בר מצווה ומעולם לא התקלקל.

אם הייתי קונה היום מייבש, הייתי קונה כזה שמצוייד בחיישן לחות שמפסיק את היבוש בזמן. די קשה לנחש את זמן היבוש - ואם אתה טועה אתה תקבל או בגדים לחים או בזבוז חשמל.

:turn-l:
פורסם

2100 וואט זה חלש - חפש סביב 2700 וואט.

הגדרת החיישנים מעורפלת - אתה צריך חיישן לחות ולא חיישן טמפרטורה כדי לחסוך חשמל וזמן/בלאי.

במחירים דומים אפשר למצוא מייבש אירופאי - למה לקנות סיני?

לגבי הדירוג האנרגטי, כל המייבשים משתמשים בגוף חימום - אני לא רואה איך מישהו מפיק יותר הספק חום מכל וואט חשמל נצרך.

:turn-l:
פורסם
2100 וואט זה חלש - חפש סביב 2700 וואט.

הגדרת החיישנים מעורפלת - אתה צריך חיישן לחות ולא חיישן טמפרטורה כדי לחסוך חשמל וזמן/בלאי.

במחירים דומים אפשר למצוא מייבש אירופאי - למה לקנות סיני?

לגבי הדירוג האנרגטי, כל המייבשים משתמשים בגוף חימום - אני לא רואה איך מישהו מפיק יותר הספק חום מכל וואט חשמל נצרך.

אכן ,תודה רבה על ההארה של הנתון החשוב הזה ,וואט.

לא שמתי לב בטעות-2100 וואט הוא בקושי יכבס ובטח שלא כביסות מרובות .

כניראה שניקח קונסטרוקטה או בוש-נשקיע פעם אחת.

אם יש למישהו המלצה אחרת אשמח לשמוע.

פורסם

מיתוס הבגדי הנהרסים במייבש רלוונטי אולי למייבשים זולים או עתיקים

יש אצלי מייבש של סימנס דיגיטלי (עלה כמעת 5K), אין אצלי דבר כזה בגד שלא נכנס למייבש.

זה כולל צמר, קשמיר, סינטטים ואפילו בגדים שמוצהר עליהם כביסה ביד בלבד עם ייבוש בצל

מזה 10 שנים שאני משתמש בו וטרם נהרס לי בו פריט אחד

לא מזמן עשיתי קניה של ביגוד ספורט (UNDER ARMOR) שידוע שהם נהרסים ביבוש במיוחד החורפיים (טרמיים)

נאדה, גם הם וגם הקולציה משנים קודמות עדיין נראים כחדשים

היום הדגמים המחליפים של דגם זה עולים סביב ה 3500

המייבש הקודם שלי שגם היה אצלי במקביל (כלומר החזקתי 2 מייבשים) היה אחד "מכאני" של וירפול שעלה 1200 שח

"רק למגבות" - כל שאר הדברים היו נהרסים בו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מייבש לא "הורס" בגדים, יש בלאי מסויים לבגדים מעצם זה שהם מתחככים זה בזה במהלך הייבוש. זה בלאי שמתרחש גם בכביסה וגם בשימוש.

צריכת החשמל היא עניין אחר וכל אחד יעשה את החשבון שלו. לא חייבים לייבש את כל הכביסות, אפשר לייבש רק כשנגמר המקום לתליה או רק כשיש לחץ ונגמר מה ללבוש, או רק בדים גדולים כמו מצעים.

פורסם
מיתוס הבגדי הנהרסים במייבש רלוונטי אולי למייבשים זולים או עתיקים

יש אצלי מייבש של סימנס דיגיטלי (עלה כמעת 5K), אין אצלי דבר כזה בגד שלא נכנס למייבש.

זה כולל צמר, קשמיר, סינטטים ואפילו בגדים שמוצהר עליהם כביסה ביד בלבד עם ייבוש בצל

מזה 10 שנים שאני משתמש בו וטרם נהרס לי בו פריט אחד

לא מזמן עשיתי קניה של ביגוד ספורט (UNDER ARMOR) שידוע שהם נהרסים ביבוש במיוחד החורפיים (טרמיים)

נאדה, גם הם וגם הקולציה משנים קודמות עדיין נראים כחדשים

היום הדגמים המחליפים של דגם זה עולים סביב ה 3500

המייבש הקודם שלי שגם היה אצלי במקביל (כלומר החזקתי 2 מייבשים) היה אחד "מכאני" של וירפול שעלה 1200 שח

"רק למגבות" - כל שאר הדברים היו נהרסים בו

מזה אומר מכני??

מייבש לא "הורס" בגדים, יש בלאי מסויים לבגדים מעצם זה שהם מתחככים זה בזה במהלך הייבוש. זה בלאי שמתרחש גם בכביסה וגם בשימוש.

צריכת החשמל היא עניין אחר וכל אחד יעשה את החשבון שלו. לא חייבים לייבש את כל הכביסות, אפשר לייבש רק כשנגמר המקום לתליה או רק כשיש לחץ ונגמר מה ללבוש, או רק בדים גדולים כמו מצעים.

העניין מתחלק לשני דברים, כאלה שטוענים שמייבש זה מוצר פשוט בסה"כ ולא צריך להשקיע, לבין אלה שטוענים שגם למייבש צריך ועדיף מותג ידוע.. :confused:

פורסם

לגבי בלאי - לא לשכוח שבשמש הצבעים דוהים. ככל הנראה נזקי שמש גרועים נמזקי מייבש, לפחות למרבית הבגדים.

אצלנו נתלים רק מוצרי צמר ודברים עדינים דומים - וגןם אלה נתלים בדרך כלל בתוך הבית או במרפסת מוצלת.

פורסם

מכאני זה שאתה מכוון זמן עם בורר וככה הוא עובד עד שנגמר הזמן

בדגמים מסויימים יש אפשרות לעשות טמפרטורה יותר נמוכה/מהירות נמוכה יותר לביגוד עדין

בדיגיטלי אתה בוחר את רמת הייבוש וסוג הביגוד (תכנית) והוא כבר יביא את הבגדים למצב המבוקש תוך כדי שימוש בחיישן לחות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...