Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אהלן,

במידה וחבר המתגורר בחו"ל רוכש בשבילי אייפון 5S ושולח לי אותו ארצה, אני אצטרך לשלם מס?

מישהו כתב על זה פה בעבר. שהוא הזמין מכשיר סלולארי מארה"ב ואכל אותה במכס.

לחבר שלי קרה מקרה דומה עם אייפון 4 שנשלח בדואר לארץ.

שורה תחתונה לא מומלץ לשלוח בדואר, עדיף שמישהו יביא לך לארץ.

פורסם

הבעיה שכרגע אף אחד לא יכול להביא לי. ממש מבאס העניין הזה.

יש לי חבר שכרגע נמצא בסין כבר חודש וממש לא משתלם לרכוש שם אייפון כזה.

טוב, נראה מה עושים.

עוד דבר - במכס פותחים את כל החבילות? זאת אומרת שאם נניח ישלחו לי חבילה של מגבות לדוגמא או לא יודע מה, ויחביאו בפנים את האייפון. הוא ייתפס?

פורסם

יש לי חבר שכרגע נמצא בסין כבר חודש וממש לא משתלם לרכוש שם אייפון כזה.

אם הוא עובר בהונג קונג, אז משתלם מאוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חוץ מזה, שבמדיה והוא שולח בדואר רגיל, אתה... באמת רוצה לקבל את זה בתיבת הדואר שלך או בסניף הדואר כשהדוואר לא יצליח להכניס אותה?

את החבילה הזאת יזרקו כמו כדור פינג פונג... אם כבר לשלוח, דרך חברת שילוח נורמאלית מן הסתם, אבל הקטע שהן מצהירות על כל החבילות שלהן, שזה אומר מס וודאי + עמלת טיפול. שסה"כ אמור להעמיד אותך על גג 3500 שקלים לאייפון חדש.

פורסם

לא מתכוון להעמיד 3500 אלף כשמחיר של אייפון בחנות של אפל עומד על 650 דולר.

חבר שלי עובר בהונג קונג ונאמר לו שאין אפשרות לרכוש במחיר נורמלי. האפשרות היחידה הייתה שם איזו הגרלה שמאפשרת לך לרכוש ב720 דולר אבל הסיכוי לזכות בה נמוך.

יש משהו שהוא לא יודע? אשמח לשמוע. הוא יעבור שם ביום ראשון ככל הנראה.

פורסם

650 דולר זה המחיר ללא מיסים, כשהחבר שלך יבצע רכישה באחת המדינות, הוא ישלם מס וכו', ככה שבדרך כלל המחיר מגיע ל 700$ ולפעמים אף יותר... תלוי במיקום.

וכן, בהרבה מקומות, תלוי במיסים המקומיים, זה ממש לא יהיה 650 ולא 700 ולפעמים גם לא 750 בלחץ.

לא התנסתי בקנייה דרך האתר שלהם, אבל למיטב ידיעתי, ברגע שתבחר בגרסאת GSM ( אירופה ) ולדוגמא 32 גי'גה, חבר שלי בדק כמה יעלה לו, המחיר הצביעה על 750 דולר סופי. כך שככל הנראה יש תוספת על מכשיר GSM אירופאי.

פורסם

האייפונים הם גם GSM וגם LTE.

וככה גם בערך כל מוצר בשנתיים האחרונות.

המחירים הגבוהים לא נובעים מגרסאות או מיסים- אלא ממחסורי מלאי. בארה"ב ה 5S בנפח 16GB נמכר כרגע מקומי ב 800 (!!!!) דולר בממוצע ואף גבוה מזה באיביי

פורסם

זהו, באתר שלהם מצויין דגם GSM ודגם CDMA אך משום מה שניהם מסומנים באותו סימול, זה אומר שהם תומכים גם וגם?

פורסם

כן.

ועצה קטנה לגבי דואר לא רשום-

אל. פשוט אל. שלחתי פעם אחת אוזניה לקסדת אופנוע בדרך הזו (ליתר דיוק- הזמנתי ב priority, שלחו לי לא רשום בסוף)

קיבלתי שקית עם שברי פלסטיק. ולא בגללם, אלא בגלל הדואר בארץ. הטיפול פה בחבילות מזוויע, והן נדחסות לתיבות הדואר בכזו ברוטליות שזה לא יאמן.

לנסות לייבא ככה מוצר בשווי של מאות דולרים? התאבדות.

פורסם

לה.. זה מאוד הגיוני ;) הרי ככה אתה מתחמק ממס. ( ציניות )

• תוכן חדש...