Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אני רוצה לקנות רדיו דיסק של פיוניר

ואני צריך המלצה לרדיו דיסק של פיוניר עד 900 שקל לא משנה לי עם MP3 או לא ..אבל אם יש אז למה לא..

חשוב שהוא יוציא איכות טובה כי אני אין לי מגברים וכו'

בעיקבות ההמלצה שלכם אני רוצה שתתאימו לרדיו דיסק הזה רמקולים של פיוניר ..השאלה איזה איזה וואט לקחת???

תודה מראש!

פורסם

הייתי לוקח את הפיוניר 4600 שעולה 950 שקל הוא הכי משתלם בסכום הזה

והייתי מחבר אליו את הפיוניר 240W שיונצלו טוב מאוד על ידיו.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
הייתי לוקח את הפיוניר 4600 שעולה 950 שקל הוא הכי משתלם בסכום הזה

והייתי מחבר אליו את הפיוניר 240W שיונצלו טוב מאוד על ידיו.

עם הMP3 או בלי??

כי זה עם הMP3 שמעתי עליו לא דברים טובים..

פורסם

סליחה אבל יש לי עוד שאלה ..

אני לא ממש יודע מה לעשות יש לי תקציב של עד 1300

מה עדיף לי

א) לקחת את רדיו דיסק יקר יחסית של פיוניר נגיד 4600 שעולה 950 +רמקולים של 240 שזה 1200

ב) לקחת רדיו דיסק זול של 400 שקל +מגבר של 1000W של V12 ב550 +רמקולים של פיוניר 400W ב400

שזה 1350

מה אתם הייתם עושים??

להתחשב שאני רוצה צליל נעים לשמיע ,ועוצמה יחסית חזקה

פורסם

ב.

בהנחה שבזה אתה מסיים את המערכת, אם אתה מתכנן להוסיף דברים עתידיים או שאתה תוכל לחסוך

אז לך על האפשרות הראשונה, תשמור את הכסף שיש לך ביד ובעתיד תשקיע במגבר איכותי יותר.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם
ב.

בהנחה שבזה אתה מסיים את המערכת, אם אתה מתכנן להוסיף דברים עתידיים או שאתה תוכל לחסוך

אז לך על האפשרות הראשונה, תשמור את הכסף שיש לך ביד ובעתיד תשקיע במגבר איכותי יותר.

וואלה תודק לא חשבתי על זה

כניראה אני יקח את א' רק שאני יקח את הW330 או את W350כדי שיהיה לי אופציה להמשיך את המערכת!

פורסם
אחלה, בהצלחה.
תודה רבה!

תגיד ה4600 יוכל להזיז את הרמקולים של פיוניר W350 בצורה טובה??

כמובן עד שאני יקנה מגבר

• תוכן חדש...