Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר SCHIROCCO 2800W V12 מכירים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי מגבר שבכותרת ב 500 שקל. אפשר לכוון אותו עם איזה 3 כפתורים ע"י מברג פיליפס אמרו לי שאפשר לחבר אליו 2 סאבוופרים רמקולים אחוריים ואפילו את קדמיים.. שהוא מספיק חזק לזה. אפשרי באמת? מכירים את המגבר הזה?

הפועל חולון אהבת חיי

פורסם

נשמע מגבר רציני, אם זה 2800w לדעתי אפשר לחבר אליו 4 סאבים ושישה רמקולים (-: .

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

חח טוב..

על איזה מגבר אתם ממליצים? מגבר חזק. אני מתכנן לקנות סאב קנווד 1200W ורמקולים של אותה חברה 360W איזה מגבר יכול להתאים? שיהיה חזק ויחזיק מעמד ויהיה באיכות טובה..

וזה חייב להיות דפוק אם המגבר לא יקר?

הפועל חולון אהבת חיי

פורסם

הסאב ורמקולים של פיוניר במקרה? :-D

תן תקציב כללי להכל ותרשום מה קיים אצלך כרגע, יהיה יותר מועיל בשבילך.

עריכה: פספסתי את הקנווד, בכל מקרה ממליץ לך לרשום תקציב ומה קיים כרגע.

פורסם

עכשיו עכשיו יש לי דאבל דין של AKAI .. סתם משהו פשוט. מקדימה אין לי רמקולים אני רוצה לשים קומפוננט. יש לי סתם סאב ומגבר די פשוטים שניהם ביחד עלו 600 שקל .. רמקול אחרוי פיוניר חלש אבל...

המליצו לי לשים קנווד או פיוניר. תקציב? בוא נגיד רמקול אחורי מגבר וסאב ב 1500 פלוס מינוס. אולי 2000. אם יישאר גם אז קומפוננט. אבל שוב.. לא משהו סופר מקצועי אני מבין שזה כסף הדבר הזה.. אבל שיהיה איכות טובה וגם עוצמה טובה..

השרשור.... ננעל... נא לכתוב... עם סימני .... פיסוק....ולא נקודות....

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

הפועל חולון אהבת חיי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...