Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני 60-70K

1111gogo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש להחליף לאשתי את הרכב בתקציב של 60-70K.

אשתי נוסעת בעיקר בעיר וכ-5000 ק"מ בשנה.

הרכב צריך להיות עם גיר אוטומטי ומתאים ל-3 ילדים (הגדול בן 7) שזה אומר 3 בוסטרים או 2 כיסאות ובוסטר. יש אפשרות שהילד הגדול יהיה עם בוסטר במושב הקדמי.

הבגאז' צריך להיות בגודל סביר.

יש המלצות ? העדיפות היא לרכב מיני "ומעלה" (בקיצור לא סופר מיני)

האם כדאי ללכת לחברות ליסינג ? יש המלצות ?

הרכב הנוכחי של אשתי הוא רנו מגאן 2 2006 יד ראשונה עם 47K ק"מ. האם כדאי לעשות TRADEIN או שישחטו אותי במחיר?

הרבה שאלות..... תודה על העזרה!

פורסם

א. הרכב הנוכחי של אישתך יחשב מייד למציאה בשל הקילומטרז' הנמוך. לא צריכה להיות בעיה למכור אותו ללא טרייד אין ובשוק בחוץ כמעט תמיד תשיג מחיר טוב יותר מאשר בעסקת טרייד אין בה מבצע הטרייד אין צריך גם להרוויח בעצמו מהעסקה. כלומר, הוא תמיד ישאף לקנות בזול כדי שיוכל למכור במחיר אטרקטיבי ועדיין להרוויח.

ב. 5000 ק"מ בשנה הם מעט מאד. כרבע מהממוצע בשוק. המשמעות היא שצריכת הדלק כמעט אינה שיקול מבחינתך כיוון שההפרש הכספי פועל בין רכב חסכוני לרכב בזבזני יהיה נמוך מאד. בנוסף כיוון שאתה מחפש רכב יחסית גדול שיוכל להכיל כסאות בטיחות הייתי מחפש רכב מנהלים כדוגמת סובארו B4, טויוטה אונסיס, מאזדה 6 וכו'.

פורסם

רכב מנהלים לא בהכרח יעזור לך.

בכל הרכבים זה סיוט לחבר בוסטרים. יותר גרוע מכיסאות, כי בוסטר צריך כל פעם לחגור מחדש, והאבזמים של החגורות בצדדים נעלמים מתחת לכסא המרכזי. הבעיה העיקרית היא שהמרווח למושב האמצעי צר, גם ברכבים גדולים. כולם מתכננים מושב אחורי לשני יושבים בסבבה, על חשבון האמצעי. לפי מדידות שעשיתי פעם, המרווח בין האבזמים באמצע הוא 25-35 ס"מ ברוב הרכבים המשפחתיים-עד-מנהלים, בעוד בצדדים יש 45 ס"מ בין האבזמים. בדומה לרוב הכסאות, שהם 45 ס"מ בערך. לכן כדאי למצוא כסא למושב המרכזי שיש לו בסיס צר והוא מוגבה, כך שהבוסטרים נכנסים תחתיו חלקית וקל להגיע לאבזמים. היה לי כזה, וכתבו פה כבר בפורום על העניין הזה בעבר.

פורסם

תודה על התגובות.

אכן טעיתי, מעדיף סופר מיני ולא מיני.

נראה לי שרכב מנהלים הוא גדול מדי בשביל רכב שני ואני חושב שסופר מיני יספיק (יש לנו רכב C4 פיקאסו מליסינג כרכב ראשון).

הנסיעות הן די קצרות עם 3 ילדים.

יש המלצות ? חשבתי על פאביה, פיאסטה, C3. אוטומטיות כולן.

איך ה- I20 מליסינג ? מכונית פשוטה או מוחה ומפנקת ?

פורסם

ה-i20 יחסית מאובזרת גם בדגמים היותר פשוטים (דגמי אינספייר). 6 כריות אוויר, רדיו מקורי עם שליטה מההגה, חיבורים למושבי בטיחות, מראות חשמל - מה עוד צריך ברכב סופר מיני לנסיעות קצרות?

אם חשוב לך דברים כמו ריפוד עור להגה או חישוקי סגסוגת אז זה יש בדגמים היותר מאובזרים - פרימיום וסופרים.

מלבד המכוניות שהצעת כדאי לבדוק גם את הרנו קליאו. מבחינת תנאי טרייד אין שם יוכלו בדרך כלל ללכת יותר לקראתכם, יש גיר אוטומטי, רמת בטיחות גבוהה, תא מטען גדול יחסית לסופר מיני ואבזור נחמד.

פורסם

תודה על ההצעות.

הכוונה שלי לנוחות היא איכות הנסיעה, נוחות הישיבה , הרעש מבחוץ, בקרה מההגה ופחות חישוקים או כיסוי להגה.

קליאו בהחלט יכולה להיות אופציה.

• תוכן חדש...