Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה להזמין את הקסטה/קפיץ שעון עבור הרכב שלי

זה שם החלק airbag clock spring

דוגמה מאיביי:

http://www.ebay.com/itm/MR583930-NEW-MITSUBISHI-LANCER-SPIRAL-CABLE-SUB-ASSY-CLOCK-SPRING-AIRBAG-/281171006229?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AMitsubishi&hash=item4177191315&vxp=mtr

אני יודע שיש בעיה עם הזמנות של פנסים וכו'.

בהגדרה של חלק בטיחות

הם היה בעיה גם עם משלוח של חלק זה דרך HDL?

לא מעוניין להיכנס לנושא של אישור יבואן וניירת נוספת

המון תודה

פורסם

אם זה לא חלק שנחשב כחלק בטיחותי של חיים ומוות שמצריך אישור אז אני לא יודע מה כן. בהחלט צפה לבעיות ככה לא תתאכזב. אצל חברות הבלדרות השונות החבילה תיעצר ותתבקש לשלם דמי עמילות מכס, דמי שיחרור חלק, אפילו אם אתה מביא את האישור ועוד כל מיני. תבדוק בשירשורי "פדקס" השונים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מה תפקיד החלק? בכותרת מופיעה כרית האויר - מדובר באחד הרכיבים הרגישים ביותר ברכב וטיפול לא מקקצועי בו עלול לגרום לפתיחת כרית האויר - עם סכנת פציעה קשה ונזק לרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תפקיד החלק הוא לחבר בין כרית האוויר והצופר בהגה לאזור הסייוץ.

המטרה של הסליל הוא לאפשר סיבוב ההגה ובאותו זמן גם להעביר את המתח החשמלי מהכרית והצופר.

תאורתית, ללא הסליל החוטים שמחוברים להגה היו מתלפפים ומסתובבים מצל לצד בכל סיבוב

את הסליל הזה ניתן למצוא כמעט בכל רכב מיד שמפרקים את גלגל ההגה.

כמובן שהחלק נחשב לחלק בטיחותי, אפילו מאוד. זאת הסיבה שאני מתעקש עליו אפילו שהציעו לי במספר מקומות לבטל אותו ולחבר רק כפתור לצופר, אך אני לא מעוניין.

בעיקר שהרכב עובר עכשיו לאחותי הקטנה שקיבלה רישיון.

זאת כבר פעם שניה שאני מחליף את החלק, בשני רכבים שונים אך זהים,

ושניהם באזור ה 180-220 אלף ק"מ ולכן אני לא מעוניין לקנות מפירוק, הזמן ידוע מראש.

את הישן פתחתי ומסתבר שהסליל (מעגל פלסטיק גמיש) פשוט מתייבש ומתפורר

המחיר של חלק מקורי הוא באזור ה 700 שקל.

באיביי מצאתי אותו חדש במחיר של 210 שקל.

השאלה היא אם מי שבודק מבין בתחום או שהוא רואה פנס ויודע שעבור זה צריך אישור, לא בטוח שהוא יבין מה המטרה של זה ועד כמה זה שייך לבטיחות אם בכלל.

כמובן עם לא כתוב בכל מקום airbag רק clock....

אפשרות נוספת היא לשלוח את זה למשהו שאני מכיר בארה"ב והוא ישלח את זה אליי כסתם משלוח, יש לזה יתרון מבחינת בעיות במשלוח?

אם כי זאת אופציה פחות עדיפה עליי.

תודה

פורסם

תבקש מהמוכר שלא יציין שיש איזשהו קשר לכרית אוויר, או בכלל לרכב.

לא חושב שלעובדים במכס יש עד כדי כך ידע שהם יודעים כל חלק למה הוא משמש,

עובדה שיש הרבה מקרים שגם פנסים וחלקים שמצריכים אישור מיוחד עוברים מכס בלי בעיה.

פורסם

אם יהיה כתוב על החבילה AIRBAG, רוב הסיכויים שלא יכניסו כי זה בטיחות.

תבקש שירשמו רק CLOCK או משהו ואז לא תהיה בעיה.

בכל מקרה זה אמור להיות משהו בגודל של מעטפה קטנה אז לא מאמין שתהיה בעיה.

ד"א, הזמנתי פעם פנסים אחוריים שקופים למיאטה ולא היו שום בעיות ככה שזה כנראה לפי קריזות.

אלי

פורסם

אני מחפש spring clock עבור פונטו S60 משנת 1998. ראיתי שהתעסקת בעבר ב spring clock וגם ידעת מהו מחירו בערך. האם אתה יודע להפנות אותי לסוחרים שניתן לרכוש אצלם את הרכיב?

• תוכן חדש...