Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, שמעתי על זה האמת דיי מיזמן, וגם ראיתי סרטון על זה ביוטיוב שמפזר חום מחדש פלסטיקים כמו פסי קישוט לרכב.

זה באמת עובד? מישהו ניסה? הפלסטיק מתחדש ונשמר לאורך זמן? אשמח לקצת מידע על זה אם מישהו ניסה.

אני רוצה לנסות בעצמי אבל לא ניראה לי משתלם לקנות בלאוור רק בשביל חידוש פסי קישוט.

אך אם מישהו מוכן לתת לי לנסות על הרכב שלי אני ישמח ואין לי בעיה לקחת סיכון כי גם ככה מצב פסי הקישוט אצלי לא משהו.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

הינה סרטון, ניראה שזה מחדש את הפלסטיק בצורה מדהימה, השאלה אם זה באמת מחדש אותו לאורך זמן ולא יכול לגרום לו לנזק.

http://www.youtube.com/watch?v=Q-dtbBzky-s דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם
בדיוק אוטוסטור פרסמו בפייסבוק שלהם אקדח כזה

כן אבל המפזרי חום שלהם דיי יקרים, אם אני ארצה לרכוש לי אחד למטרה הזאת בלבד בנתיים לא משתלם לי לקנות מוצר שהוא מותג יקר.

יש את זה, אבל אני עדיין לא בטוח אם שווה לקנות, או להציע למישהו סכום סימלי ולהשתמש במפזר חום שלו רק לחידוש הפלסטיקים.

מצד שני זה גם יכול להיות מעולה לקרבון אבל אין לי שום נסיון על זה ובטוח שעל ההתחלה אני רק יהרוס אם אני אנסה לבד.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676180

פורסם

ניסית קודם למרוח חומר על הפלסטיקה החיצונית? אני מרחתי CG G6 על פלסטיקה שנראתה זוועה, התוצאה הייתה מספקת ביותר והשחור ממש חזר לעצמו כמעט לגמרי

פורסם
ניסית קודם למרוח חומר על הפלסטיקה החיצונית? אני מרחתי CG G6 על פלסטיקה שנראתה זוועה, התוצאה הייתה מספקת ביותר והשחור ממש חזר לעצמו כמעט לגמרי

ניסתי למרוח חומר שמיועד לחידוש צמיגים, זה לא כל כך עזר, יש לך תמונות של ליפני ואחרי ?

פורסם

זאת שיטה מאוד בעייתית כי היא בעצם גורמת להמסת הפלסטיק וככה הוא מתערבב עם השכבה הפנימית וחוזר להיות שחור, יש הרבה מקום ליצירת נזק

פורסם

מי שרוצה לנסות מוזמן לבוא לאשקלון ולנסות איתי על הרכב שלו, אם זה עובד אני יעשה גם על שלי :) :)

(אם לא הבנתם - הבלואוור עליי)

ועוד דבר -

זה לא כזה יקר שם בחוץ -

http://www.ebay.com/itm/New-1500-Watt-Dual-Temperature-Heat-Gun-Strip-Remove-Thaw-Melt-4-nozzles-/360737958714?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53fda86b3a

וראיתי סרטון של בחור שאמר שקנה אותו ב10$, צריך רק לחפש (אין לי זמן עכשיו מי שרוצה שאני יחפש בשבילו הכי זול ביחס לאיכות שיבקש בפרטי)

100 שקל - http://www.ebay.com/itm/New-220V-2000W-2-Speed-Modes-Handheld-Heat-Gun-Hot-Air-Gun-Remove-Softening-/331019275466?pt=AU_Power_Tools&hash=item4d12494cca

פורסם
זאת שיטה מאוד בעייתית כי היא בעצם גורמת להמסת הפלסטיק וככה הוא מתערבב עם השכבה הפנימית וחוזר להיות שחור, יש הרבה מקום ליצירת נזק

בקטנה, אני מוכן לקחת סיכון כמו שאתם יודעים אין לי בעיה לעשות נסיונות על הרכב שלי כי הוא ישן.

על הגולף דור 5 2008 שהייתה לי לא הייתי עושה את זה, וכן היו לי פלסטיקים וטמבון דהויים והאוטו היה בצבע שחור, אז לקחתי לפחח שיצבע לי את הטמבון והפסי קישוט ושילמתי כמה שצריך (400 במקום 500)

פורסם
חבר שלי השתמש בזה ובינתיים עברו שלושה חודשים והצבע עדיין מחזיק

היה נחמד אם היית. גם מציין על מה הוא השתמש בחומר הזה, רשום שזה בשביל גומי וצמיגים, לא רשום שזה מתאימים לפלסטיקים

פורסם

הונדה, לפני שאתה מתחיל להרוס פלסטיקים באוטו, לא משנה אם הוא ישן או לא, יהיה חבל להחליף את כולם.

תקנה G6 או Slik Shine ותמרח, גם אם אחרי זה לא תהיה מסופק תעבור לשיטה שלך,

בעבר כבר המלצתי לך, הדבר משחזר את הפלסטיק נפלאות, אך לא תמידית.

גם השיטה שלך לא תמידית בגלל השמש שלנו.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
הונדה, לפני שאתה מתחיל להרוס פלסטיקים באוטו, לא משנה אם הוא ישן או לא, יהיה חבל להחליף את כולם.

תקנה G6 או Slik Shine ותמרח, גם אם אחרי זה לא תהיה מסופק תעבור לשיטה שלך,

בעבר כבר המלצתי לך, הדבר משחזר את הפלסטיק נפלאות, אך לא תמידית.

גם השיטה שלך לא תמידית בגלל השמש שלנו.

אני לא כל כך מאמין במוצרים האלה, הפלסטיק שלי ממש זהוי, כזה שצריך לעבור צבע לכן אני מעדיף ללכת על בלאוור כי ראיתי שהדבר הזה באמת עובד בסרטונים.

קשה לי להאמין שהתכשיר הזה Slik Shine יחדש לי את הפלסטיק בצורה מספקת, ככה שחבל סתם על הכסף.

• תוכן חדש...